Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sen doktora neden gitmedinki bu arada cidden 12 gün geçmiş

canım ya acaba benmi yanlış yazdım beni adetim gecikmediki en son 12 gün önce oldum adet.... yani herşey normal....

benim şüphelenme nedenim ilk defa 3 gün sürdü ve çok azdı normalde 6-7 gün bazen 8 gün sürer... ilaçların ekisi olsa gerek....

ben yanlış anlamışım canım şimdi geriye dönük okudumda konu hamilelik olunca heycan yapıyorum galiba a.s.

ben yanlış anlamışım canım şimdi geriye dönük okudumda konu hamilelik olunca heycan yapıyorum galiba a.s.

bende aynı canım ya düşün adet olmama rağmen 3 -4 gün önce yinede test yaptım belki yerleşme kanaması filandır diye .... ama yine tek çizgi hep tek....boshayallersmile

mursecim cvp yazmadın canım inan çok ihtiyacımvar ağzından çıkıcak her kelimeye sende ne gibi belirtiler oldu....

acaba tedaviye başladı çok etkilenmemek için girmiyor olabilirmi. çünkü insan burada devamlı bunu düşünüyor. umarım herşey yolundadır. belki tatilede gitmiş olabilir.

belkide olabilir bu ay başlıcaktı tedaviye dimi... ben bi bakıyım en son nezaman girmiş forma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…