Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inş en kısa zamanda yaparsın süprizini canım bende hafta sonu gittim lc waikiki ye göremedim ..hamile kıyafetleri yoktu .

güzel , rahat bir hamilelik geçir inşallah arkadaşım. belli olsun tabi karnın. okadar istedin hamile kalmayı herkes görsün şimdi. Allah nazarlardan saklasın

Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin:Saruboceq:

amin şuan şükür gerçekten rahatım Allahım hayırlısıyla sizede yaşatsın inş amin

üçüzmü gelecek yoksa gül???????

seninde kalbin güzel gül. Allah ikinizin güzel kalbi için evldınızı size bağışlasın inşallah.

inş en kısa zamanda yaparsın süprizini canım bende hafta sonu gittim lc waikiki ye göremedim ..hamile kıyafetleri yoktu .

murseciğim bende dün baktım vardı. yeni çıkarmış galiba hamile koleksiyonunu. gazetelerde de ilanı var. ihtiyacın varsa bir daha bak canım.kot jile falan vardı.

esracığım ilaçların etkisi bunlar. inşallah. bu sefer inşallah tutacaktır canım.

murseciğim bende dün baktım vardı. yeni çıkarmış galiba hamile koleksiyonunu. gazetelerde de ilanı var. ihtiyacın varsa bir daha bak canım.kot jile falan vardı.

tamam canım bakarım şimdi idare ediyorum yine ama 1 ay sonra hiç bişeyim olmucak .sadece dün bitane jile aldım idarelik .

aşkım ya hamileysen niye soğan kürü uyguladınki. kan testi falan yaptırmışmıydın sen?

yok canım kan değil ama evde kendim yaptım bariz tek çizgi çıktıboshayallersmile bide saraçoğlunun sitesinde bissürü insan sormuş hamilelikte içsen bebeğe zararı varmı diye yok bişi olmaz cevabı vermiş hep....
hiç bi belirti yok hamile olmadığıma inanıyorum :umursamaz:

inşallah bu ay yumurtlama günümü yakalayıp değerlendiririz.....:Saruboceq:

bende kadınlar klübü gebelikte galiba emin değilim sıkıntıdan bakınırken gördüm bahsettiğin kıyafetleri tüm mağazalarda yokmuş sormak lazımmış

Hamile olmadığına inanıyorsun ya kesin hamilesindir hep öyle oluyormuş ya beklemediğin ande gelirmiş zemuszemus

Tatlıcık canım neyse umutlandırmıyalım seni şimdi hakkında hayırlısı neyse o olsun bitanem ama adet olmazsan doktora git o yada bu şekilde gitmen lazım zaten. inşallah en kısa zamanda anne olursun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…