- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.821
son bir kaç aydır gerçekten çok istiyorum gül, inşallah tez vakitte olacak. dün LC Waikiki de hamile tişörtleri vardı üzerlerinde hamileliği belirten yazılar falan. bir tane alayım hamile kalırsam eşimi kapıda o tişörtle karşılarım süpriz olur dedim ama sonra vazgeçtim.
eğer hamile kalırsam eşime öyle bir süpriz yapmaya çalışacağım karar verdim. düşünce gözümde canlandı çok hoşuma gitti çünkü. hayırlısı hepimiz için inşallah.
ara ara kasıklarımda bıcak batması gibi acı oluyo mide bulantım yok uyku yapıyo akşamları özellikle erken uykum geliyo gaz oluyo midem şişiyo ya bide karnım çabuk çıktı sanki 3 aylık hamile gibiyim dışardan belli oluyo ..
güzel , rahat bir hamilelik geçir inşallah arkadaşım. belli olsun tabi karnın. okadar istedin hamile kalmayı herkes görsün şimdi.Allah nazarlardan saklasın
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin:Saruboceq:
tatlıcık hoşgeldin, hastalandınmı sen?
Canım keşke alıp bi kenara kaldırsaydın hamile kalınca sevinçten almaya fırsat kalmaz hemen söyleriz benimde aklımda bende böyle birşey yapmak çok istiyorum alamazsamda evde bi patik var onu kapıya bağlarım sempatiksalakcinni kesin canım kocam kafayı yer . geçen hafta bi gün rüyasında bi bebek seviyodu başkasının bebeğiymiş, ikinci gün bizim bebeğimizi sevdi, üçüncü gün evlatlık almışız onu sevdi şu an bebekli rüyalara ara verdi bazen diyorum eşim çok ii dir o kadar güzel kalbi vardırki ölüyo çocuk die Allahım onun için kısmet et diyorum bize
inş en kısa zamanda yaparsın süprizini canım bende hafta sonu gittim lc waikiki ye göremedim ..hamile kıyafetleri yoktu .
yok canım hastalanmadım ... en son ayın 17sinde olmuştum yani bu gün 12. günüm... 7 gündür soğan kürü uyguluyorum inşallah faydasını görürümde sizede tavsiye ederim...
üçüzmü gelecek yoksa gül???????
seninde kalbin güzel gül. Allah ikinizin güzel kalbi için evldınızı size bağışlasın inşallah.
sadece karnım ağrıyo bidemidem bulanıyo sabahları oda ilaçlardan sanırım ay bilemiyorumya geçenkinde çok umutlanmıştım busefer hiç bilemiyorum göğüslerim felaket resmen damarlar çıktı öyle işte...
murseciğim bende dün baktım vardı. yeni çıkarmış galiba hamile koleksiyonunu. gazetelerde de ilanı var. ihtiyacın varsa bir daha bak canım.kot jile falan vardı.
aşkım ya hamileysen niye soğan kürü uyguladınki. kan testi falan yaptırmışmıydın sen?
murseciğim bende dün baktım vardı. yeni çıkarmış galiba hamile koleksiyonunu. gazetelerde de ilanı var. ihtiyacın varsa bir daha bak canım.kot jile falan vardı.
Tatlıcık hoşgeldin canım
yok canım kan değil ama evde kendim yaptım bariz tek çizgi çıktıboshayallersmile bide saraçoğlunun sitesinde bissürü insan sormuş hamilelikte içsen bebeğe zararı varmı diye yok bişi olmaz cevabı vermiş hep....
hiç bi belirti yok hamile olmadığıma inanıyorum :umursamaz:
inşallah bu ay yumurtlama günümü yakalayıp değerlendiririz.....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?