- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.921
bende aynı devam resmi beğendinmi bizim yumoşumuz büyüdü artık.....
evet bahçelide evde bakmıyoruz çocuklar rahat bırakmıyo eşim atölyede bakıyo annesini büyüktük bu yavrusu 3kardeşler 5aylık filan ama annesi kadar oldu çok tatlılar..
.............. herkesler gitmişş bende soğan suyuma gidiyim bari:))) bu arada kızlar çok faydasını görüyorum hepinize tavsiye ediyorumm.....
günaydın arkadaşlar
aramıza yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişlerr aramızaaa
seynep canım tedavın hayırlı olsun
kartopu canım üzme canını inş.tedavın güzel olcak
herkese merhabalar kızlar..buhafta okadar yogunum ki kızlar 3 fetih ve 3 yasini birinin almasını rica edicektim..100 nas 100 felak 100 tevhid okudum sadece..hepinizi öpüyorum çıkmam gerek
tatlıcık ben hiçbirşey denemeden sadece doktor ne yap derse onu yapacağım bu ay kısmet artık:1no2:
tatlıcık ben hiçbirşey denemeden sadece doktor ne yap derse onu yapacağım bu ay kısmet artık:1no2:
bende geçen aydan bu yana sadece doktorum ne yap derse onu yapıyorum daha önce denemediğim birşey kalmadı zaten
sen hiç soğan kürü denedinmi gül? bana sanki işe yarıyo gibi geldi....
rahmi temizleyip bebek için hazırlıyomuş... gelicek ay tedaviye başlıcam için şimdi belki faydası olur diye kullanıyorum ... ama tabiii bu ay Rabbim bide bebiş verirse değmeyin keyfime:)
haklısın canım bencede dr tedavisi aşamasında kullanmak uygun olmayabilir.. zaten şu an dr kontrolünde olmadığım için bunu deniyorum...
memlekette adet olunca aradım doktorumu artık bu ay ara ver rahat rahat ailenle vakit geçir bidahaki adette gel dedi...
bari dedim beklerken bişiler yapıyım kısmet belki Rabbim bu ay verir.....:Saruboceq:
kartopum hoşgeldin 133 tane tefriciye okudum yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?