- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.941
bende geziniyorum gül
tüp bebek ile ilgili konulara bakıyordum
ama aramızda kalsın arada hala canım istiyor :) ama bundan sonra içmeye kıyamam
canım ne düşünüyosun bi dahaki adet dönemine başlamayı düşünüyomusun
sakın içme gül. okadar dayandın. bebişini düşün lütfen
yarın gidiyorum doktora. herhangi bir şey yoksa hemen başlıyorum canım
Canım benim inşallah hayırlısı olur sen hamile kalıp bana moral olursun :Saruboceq: uzun mu kısa protokolmü deniycek
ama yarın önce bir kontrol var, kist falan oluşmamışsa iğnelere yarın akşam başlarım inşallah.
gerçi kendi doktorum izindeymiş. başka bir doktora yönlendirdi daha fazla gecikmeyelim diye. o kontrolü yapsın herhangi bir sorun yoksa sen iğnelere başla pazartesi zaten ben orada olurum ultrasound ları ben bakarım dedi.
canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur kalbi güzel arkadaşım ilkinde hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:
ben tedavide çok heyecanlıydım ilk defa karından iğne vuruluyodum çok heyecan yaptım ama meğer bişey yokmuş. bi dahakinde daha sakin olcam hayırlısıyla tecrübe insan yaşadığında daha rahat oluyo sen zaten aşılamadan göbeğinden iğne olmuştun bide onun heyecanını yaşamazsın bitanem
amin canım inşallah. hepimiz peşpeşe hamile kalalım sonrada beraber hazırlıklar yaparız bebiş için. kaydirigubbakcemile3
eminönüne gider bebk şekerleri yaptırırız, beraber bebek kurabiyeleri yaparız,kapı süsleri hazırlarız arkadaşım)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?