Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
GUL1973, KARTOPU344+

kimse yokmuuuuuu ? hu huuuuu kaydirigubbakcemile3

bende yakı ve bardakla bel çekmeyi okumuştum. ama eşim yapmamı istemedi. ben bardak falan çekemem dedi. bende yapptıramadım dolayısıyla

gerçi kendi doktorum izindeymiş. başka bir doktora yönlendirdi daha fazla gecikmeyelim diye. o kontrolü yapsın herhangi bir sorun yoksa sen iğnelere başla pazartesi zaten ben orada olurum ultrasound ları ben bakarım dedi.

canım merak etme zaten iğnelere başlayınca 4 gün sonra doktor bakıyor başkasıda baksa doktoruna bilgileri verir. bendede kendi doktorum olmayınca başka biri bakıyodu doktorlarımıza bilgi veriyorlar. Allah yüzümüze baksın emeklerimizi boşuna çıkarmasın inşallah

ben tedavide çok heyecanlıydım ilk defa karından iğne vuruluyodum çok heyecan yaptım ama meğer bişey yokmuş. bi dahakinde daha sakin olcam hayırlısıyla tecrübe insan yaşadığında daha rahat oluyo sen zaten aşılamadan göbeğinden iğne olmuştun bide onun heyecanını yaşamazsın bitanem

canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur kalbi güzel arkadaşım ilkinde hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

amin canım inşallah. hepimiz peşpeşe hamile kalalım sonrada beraber hazırlıklar yaparız bebiş için. kaydirigubbakcemile3

eminönüne gider bebk şekerleri yaptırırız, beraber bebek kurabiyeleri yaparız,kapı süsleri hazırlarız arkadaşım )))))))))

evet canım ben iğnelerimi kendim yapıyordum. herhalde bunda da zorlanmam diye düşünüyorum. sana hangi iğneyi vermişti doktor?

inşallah inşallah opuyorumnanaktan hihoyyyt :CüvCüv: :CüvCüv: Allahım düşüncesi bile beni mutluluktan ağlattı senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…