- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.961
evet canım ben iğnelerimi kendim yapıyordum. herhalde bunda da zorlanmam diye düşünüyorum. sana hangi iğneyi vermişti doktor?
inşallah inşallah opuyorumnanaktan hihoyyyt :CüvCüv: :CüvCüv: Allahım düşüncesi bile beni mutluluktan ağlattı senağlama
yok bitanem aynı zaten hiç zorlanmazsın lucrin ve puregon verdi. bende yarım şişeden fazla lucrin var 2 haziran akşamı açtım ilacı doktoruna sorsana boşuna ona 100 tl vermezsin yarın sana ulaştırırım sana şu an buzdolabında aklında olsun
benim tüm tedavim ve kullandığım ilaçlar yumurtlama tarihlerim exell doayasında kayıtlı o yüzden ilacı açtığım tarihten eminim :)
çok teşekkür ederim canım. ama 2.denemede sana lazım olmazmı? bu arada lucrin neye yarıyor. 2 iğne birdenmi olacağım ohaoldumsmile
bayağı bilimsel çalışıyorsun gül excell falan
ne hale soktu bu bebişler bizi. bir gelsinler topuklarından ısıracağım onları kaydirigubbakcemile3
canım o dosyamı eşim ve çok samimi arkadaşım gördüler şok oldular :)))) çalışıyoruzda kendi kendimize herşey kısmet :)))))
canım yok ben 2 ay sonra yapıcam o kadar uzun süreli ömrü yokmuş açılınca doktorum birine ver dedi bende çider vakfına göndericektim ama olmadı bi türlü belki sana kısmet olur ama ilacın açılış tarihini doktoruna söyle 2 haziran die . canım uzun tedavide verdi bana ama kısa tedavidede kullanılıyo die biliyorum doktorun yazarsa ilacı beni ararsın ben sana özelden numaramı yazarım. iğnenin biri yumurtayı baskılıyo diğeri büyütüyo die biliyorum bitanem sadece doktoruna göre ilaç isimleri değişiyor . yine bilmişlik yapmıyım yanlış bilio olabilirim :)
olsun canım hepsi ayrı bir heyecan. bence o dosyayı birde cd ye kaydet. bebişine büyüyünce güzel bir hediye olur. ailesinin kıymetini dahada iyi anlar canım
günaydınlar,
3 yasin ve 100 tefriciye daha okudum. sadece 3 fetih kaldı kartopum. bu arada tedavin hayırlı olsun güzelim. Allah emeklerini boşa çıkarmasın . temmuz ayı inşallah hepimize uğurlu gelir. hepimiz 2-3 gün arayla hamile kalalım inşallah :CüvCüv:
sen hiç soğan kürü denedinmi gül? bana sanki işe yarıyo gibi geldi....
rahmi temizleyip bebek için hazırlıyomuş... gelicek ay tedaviye başlıcam için şimdi belki faydası olur diye kullanıyorum ... ama tabiii bu ay Rabbim bide bebiş verirse değmeyin keyfime:)
günaydın özlemcim nasılsın ii misin
günaydın cnm,
nasıl olayım cnm ya? o kadar borç yapıyorum kafaya takmıyım diye ama 20 gün işe yarıyor geri kalan ayın 10 günü off durumdayımm. adete 10 gün civarı var. yine canım sıkkın. sinirliyim anlıyorum ki bu ay da boşa geçtibu da beni kahrediyor...
ayşe burdamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?