- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.201
amin inşallah..biterse yine alırım..
1 fetih , 300 tefriciye bitmiş oldu kalanları okudum.
sadece 3 yasinim kaldı 100 SALAVAT , 100 İHLAS ıda alayım . daha çok almak isterim ama hastalandım hastalanacam duruma göre alırım
kızlar 3. iğnemi oldum geldim şimdi.
bugün kimse girmedi nete herkes çok yoğun herhalde. pazartesi sabah 9 da kontrolüm var. gelince haberdar ederim sizi gelişmelerde. Hepinize iyi haftasonları kendinize iyi bakın.
kızlar 3. iğnemi oldum geldim şimdi.
bugün kimse girmedi nete herkes çok yoğun herhalde. pazartesi sabah 9 da kontrolüm var. gelince haberdar ederim sizi gelişmelerde. Hepinize iyi haftasonları kendinize iyi bakın.
pınarcım nasılsın
kartopu canım canabı hakkım gönlündeki bebişe kavuştursun seni...... senin nezdindede hepimizi..... bende bugün ilk kontrolüme gittim 3günlük iğne kullanımı ardından... 2 yumoş 14mm olmuş iyi dedi 112ul alacaksın dedi ve giderek düşürüyorlar 75ul 32ul olarak ayın 6da da son kontrolüm ve büyük ihtimallede 7sinde aşılamam gerçekleşecek....
birde hamiş kalıpda elinde ilaç kalan arkadaşlar tedavi oldukları yere ilaçları bıraksınlar bugün bana bir 450ul lik ilaç daha yazılacakdı biri ilaçlarını bırakmış hastane alma dedi ilaçları bana verdi 350tl az değil şimdi o her kim bıraktıysa Allah razı olsun diyorum.... verdiği ilaç bana nasip oldu... belki sizin ilaçlarda başkasına nasip olur..... buzdolabında boşa gideceğine birine nasip olsun....
iyiyim canım ne olsun..... ilk kontrolümü yaptırdım 2 yumoşum olmuş ..... 14mm şimdilik iyi gidiyor dedi...
gül canım nasılsın... bu arada kalan dualarmı var .....
kalan dualarımız bol canım sayısını bulayım hemen ben
kalan
TOPLAM..................0 YASİN , 18 FETİH , 0 NAS , 0 FELAK , 1424 TEFRİCİYE , 0 SALAVAT , 0 TEVHİD , 0 İHLAS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?