Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım o zaman 424 tfriciyeyi bana yaz bugün okumaya çalışırım hepsini okursam gene alırım....

Sağol bitanem Allah razı olsun bizede katılıyosun. Nasılsın kendini nasıl hissediyosun bana bu sefer hamile kalacasın gibi içime doğuyo Allah bilir tabi ama benim gönlüme doğan bu

birde niyetde bence hata var şimdi olan olduda bir dahakine yapmayalım... bu dünyada anne olmayı hayırlı kıl diyoruz... tabiki anne olmayı hayırlı kılsında ama bizim ilk etapda hayırlısıyla anne olmaya ihtiyacımız var bence dua şöyle olmalydı.... bana ve bu duada bana eşlik eden arkadaşlarıma tez zamanda anne olmayı hayırlısıyla nasip et.... diye düşündüm...

Sağol bitanem Allah razı olsun bizede katılıyosun. Nasılsın kendini nasıl hissediyosun bana bu sefer hamile kalacasın gibi içime doğuyo Allah bilir tabi ama benim gönlüme doğan bu

amin canım inşallah bu defa olacak..... birde aklıma takılan birşey var.. aşılamadan 7ün sonra akşehire trenle gitmem acaba bir sorun çıkartırmı.... gitmeyip yatsammı...

bana ve bu duada bana eşlik eden arkadaşlarıma tez zamanda anne olmayı hayırlısıyla nasip et.... evet böyle daha ii oldu. yiğenin nasıl ablan ii mi

amin canım inşallah bu defa olacak..... birde aklıma takılan birşey var.. aşılamadan 7ün sonra akşehire trenle gitmem acaba bir sorun çıkartırmı.... gitmeyip yatsammı...

canım valla 7 gün sonraysa bence bişey olmaz gene doktoruna sor tabi çünkü zaten o zamana kadar çoktan hayırlısıyla tutunmuş oluyor. ilk 3 gün önemli diolar . sen ama genede doktoruna sor bitanem o ne derse onun dediğini yap bence

bana ve bu duada bana eşlik eden arkadaşlarıma tez zamanda anne olmayı hayırlısıyla nasip et.... evet böyle daha ii oldu. yiğenin nasıl ablan ii mi

ufaklık çok şükür çok iyide buük kız sanırım kızamık çıkartıyor... bugün farketmiş ablam...e ufağada geçer büyük dediğim 2,5 yaşında bebekden imkansız uzak tutamazsın.. bakalım ne yapaca...

canım şimdi senin tedavi ne oldu bir daha ne zaman başlayacaksın....

bugün lekelenmem var bu adette doğum kontrol hapı kullanıp gitmem lazımdı doktorla konuşup ağustos sonuna erteledim tatil yapalım ii ce hazır olalım dedik pınarcım çok gerildim yoruldum stres oldum doktorda tamam bi problem olmaz dedi

bu ayın 20 sinde babam prostatdan ameliyat olcak kayınvaldemler bu ay bize gelecek biz tatile çıkacağız sonra bi sürü şey var aynı aya sıkışmasın dedim

canım tedavi öncesi doğum kontrol hapımı kullanıyorsun anlamadım.... kesinlikle hata olur.... hormon dengeleyici hamileliğe engel olmayan haplardansa tamam ama değilse hata

düşünki doğum kontrol hapları bnyeyi tamamen altüs ederek yumurtlama olayını br ay boyunca bitiriyor kendi kontrolüne alıyor ve bırakdığında etkisi biğr aya karşılık bir ay sürüyor ... eğer kullandığın doğum kontrol hapı ise sonraki ay gene tüp bebek için start verdiğinde vücudun o hapın etkisinden gene yumurta üretmeyecek ve gene tedavin yarıda kalacakdır mantığa aykırı..

canım doktorum verdi tüp bebek tedavisi için gelmeden bir ay önce kullan dedi

sen gene ne işe yaradığına net bak.... hormon dengeleyici hapmı yoksa doğum kontrolmü. doğum kontrolsa doktorun verdiyse o doktoru değiş derim.. hormon dengeleyici ise sorun olmaz....içeriğine iyi bak canıım..

Ginera Nedir?
Ginera gebe kalmayı önleyici bir ilaçtır.
Ginera bu etkisini, esas olarak yumurtalıklardan yumurta atılmasını (yumurtlamayı) engellemenin yanında, rahmin vajinaya açılan boyun kısmındaki salgılamalarda meydana gelen değişiklikler yoluyla gösterir.
Ginera aşağıdaki durumlar ile ilgili bir ilaçtır:

■doğum kontrol yöntemi olarak kullanılır. (Doğum kontrol haplarının hamile kalmayı nasıl engellediğini öğrenmek için tıklayınız)

yok canım doktorum süper biri :) tüp bebek tedavisinde doğum kontrol hapı kullanıyolar. yumurtaları baskılamak için gene sayı arttırmak için galiba

pınarım Allah razı olsun canım beni düşündüğünden tüp bebeğe başlıyınca burda çok okudum bazı doktorlar kullanıyo rahmi besliyo ayrıca zaten bi ay fazla değil kullanımı

Aman zor işler boşver dipsiz kuyu gibi :) doktora başlıyınca tamamen teslim etmek lazım kendimizi Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…