- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.221
canım o zaman 424 tfriciyeyi bana yaz bugün okumaya çalışırım hepsini okursam gene alırım....
Sağol bitanem Allah razı olsun bizede katılıyosun. Nasılsın kendini nasıl hissediyosun bana bu sefer hamile kalacasın gibi içime doğuyo Allah bilir tabi ama benim gönlüme doğan bu
birde niyetde bence hata var şimdi olan olduda bir dahakine yapmayalım... bu dünyada anne olmayı hayırlı kıl diyoruz... tabiki anne olmayı hayırlı kılsında ama bizim ilk etapda hayırlısıyla anne olmaya ihtiyacımız var bence dua şöyle olmalydı.... bana ve bu duada bana eşlik eden arkadaşlarıma tez zamanda anne olmayı hayırlısıyla nasip et.... diye düşündüm...
amin canım inşallah bu defa olacak..... birde aklıma takılan birşey var.. aşılamadan 7ün sonra akşehire trenle gitmem acaba bir sorun çıkartırmı.... gitmeyip yatsammı...
bana ve bu duada bana eşlik eden arkadaşlarıma tez zamanda anne olmayı hayırlısıyla nasip et.... evet böyle daha ii oldu. yiğenin nasıl ablan ii mi
canım şimdi senin tedavi ne oldu bir daha ne zaman başlayacaksın....
bugün lekelenmem var bu adette doğum kontrol hapı kullanıp gitmem lazımdı doktorla konuşup ağustos sonuna erteledim tatil yapalım ii ce hazır olalım dedik pınarcım çok gerildim yoruldum stres oldum doktorda tamam bi problem olmaz dedi
canım tedavi öncesi doğum kontrol hapımı kullanıyorsun anlamadım.... kesinlikle hata olur.... hormon dengeleyici hamileliğe engel olmayan haplardansa tamam ama değilse hata
canım doktorum verdi tüp bebek tedavisi için gelmeden bir ay önce kullan dedi
canım doktorum verdi tüp bebek tedavisi için gelmeden bir ay önce kullan dedi
pınarım Allah razı olsun canım beni düşündüğünden tüp bebeğe başlıyınca burda çok okudum bazı doktorlar kullanıyo rahmi besliyo ayrıca zaten bi ay fazla değil kullanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?