- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.161
canım ben kullanmadığım halde terslik oldu hayırlısı canını sıkma bitanem. ama bencede doktorun dediklerini kullanmak lazım
tatlıcık hoşgeldin
evet canım tedavi döneminde başka bişi karıştırmıcan ..... zaten olacağıvarsa herşeye rağmen olur.... çok merak ediyorum Rabbim benim için vereceği bebeğin ömrünü ne zamana yazdı..... inşallah hayırlısıyla yaklaşıyoruzdur ........ :Saruboceq:
sizlere bakdım sizlerle sohbet etmeyi seviyorum alışkanlık oldu bende
valla iyice bağımlı olduk birbirimize:))))
ama bizi biden başkada kimse anlamıyorkii.....olumunekankayizsmile
geçen erkek kardeşim geldi bize abla yeter artık çık şu pembe sayfalardan diye çıldırıyodu....
Benim eşim memlekette yarın akşam gelicek annemler bende eşim burda oluncada o diyo yeter artık gel yanıma die :)
Allah kavuştursun.... bugün ölende benim eşim geldi :))) dairısı başına....
memleket nire bacumm:smiley-cool:
canım tedavim iptal edilince duphaston die bir ilaç verdi 10 gün sabah akşam iç ilaç bittikten sonra 7 gün sonrada adet olcaksın die sen hiç kullandınmu bu ilacı
Eşim fatsa ben sivas
senin neresi bitanem
yok canım kullanmadım ... bana fartulalmı ne öyle bişi verdi ama ben kullanamadan hastalanınca bıraktım içmedim.....
aaa hemşeri sayılırız:) babam yozgatlı ben istanbul doğumluyum ama meleket yozgat yakınız yanee:) tabii şimdi antakyada yaşıyorum:)
Antakya çok güzel bir şehir bence şanslısın eşinmi oralı
evet canım eşim buralı ... bende çok seviyorum....
geldinmi daha önce hiç bu tarafa..
eve canım 2 sene önce yazın adana antakya gezmiştik evlenmeden önce annem babam ben çok beğenmiştik çok bereketli memleket hatta iskenderun gülcihan kampına falan gitmiştik
evet canımm hatayın herbi köşesi kültür cenneti her dinden isan var ve birbirlerine saygıları çok hoş ..... yemekler, mezeleri çok leziz.... çok seviyorum burda yaşamayı.... tek sıkıntı deprem bölgesi....
inşallah bidahi gelmende misafirim olursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?