Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben kullanmadığım halde terslik oldu hayırlısı canını sıkma bitanem. ama bencede doktorun dediklerini kullanmak lazım

evet canım tedavi döneminde başka bişi karıştırmıcan ..... zaten olacağıvarsa herşeye rağmen olur.... çok merak ediyorum Rabbim benim için vereceği bebeğin ömrünü ne zamana yazdı..... inşallah hayırlısıyla yaklaşıyoruzdur ........ :Saruboceq:

İnşallah bitanem Allahın izniyle artık sağlıklı bebişlerimiz olsun anne olalım :Saruboceq:

sizlere bakdım sizlerle sohbet etmeyi seviyorum alışkanlık oldu bende

valla iyice bağımlı olduk birbirimize:))))

ama bizi biden başkada kimse anlamıyorkii.....olumunekankayizsmile
geçen erkek kardeşim geldi bize abla yeter artık çık şu pembe sayfalardan diye çıldırıyodu....

Benim eşim memlekette yarın akşam gelicek annemler bende eşim burda oluncada o diyo yeter artık gel yanıma die :)

canım tedavim iptal edilince duphaston die bir ilaç verdi 10 gün sabah akşam iç ilaç bittikten sonra 7 gün sonrada adet olcaksın die sen hiç kullandınmu bu ilacı

canım tedavim iptal edilince duphaston die bir ilaç verdi 10 gün sabah akşam iç ilaç bittikten sonra 7 gün sonrada adet olcaksın die sen hiç kullandınmu bu ilacı

yok canım kullanmadım ... bana fartulalmı ne öyle bişi verdi ama ben kullanamadan hastalanınca bıraktım içmedim.....

yok canım kullanmadım ... bana fartulalmı ne öyle bişi verdi ama ben kullanamadan hastalanınca bıraktım içmedim.....

bide bana doktor 2 gün çalışın yumurtanın biri çatlayınca diğerleri artık fayda vermez gibi bişey söyledi yani sırayla çatlar sürekli çalışın dememişti. bu 2 gün çalışın yeter biri çatlayınca gerek kalmaz dedi

eve canım 2 sene önce yazın adana antakya gezmiştik evlenmeden önce annem babam ben çok beğenmiştik çok bereketli memleket hatta iskenderun gülcihan kampına falan gitmiştik

evet canımm hatayın herbi köşesi kültür cenneti her dinden isan var ve birbirlerine saygıları çok hoş ..... yemekler, mezeleri çok leziz.... çok seviyorum burda yaşamayı.... tek sıkıntı deprem bölgesi....

inşallah bidahi gelmende misafirim olursun:)

Sağol bitanem ALlah razı olsun bende beklerim . Benim eşim turizmci gezmeyide çok sever bu sene bir yere kıpırdayamadık tedavilerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…