Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb herkese yarın sonucumu öğrenicem ya ikide bir wcdeyim geldimi gelicekmi diye çok zormuş dualarınıza ihtiyacım var...

esracığım kasma kendini oluruna bırak. inşallah bebişin tutunmuştur sana. dualarım seninle canım. Allah yüzünü biran önce güldürsün inşallah.

kartopum inşallah senin meleğinde hayırlısıyla tutunur:Saruboceq: şu sıralar sana kavuşmak için sabırsızlanıyodur....

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........aşılama sürecinde inşallah bebiş veya bebişleri ona tutunur:Saruboceq:
kartopu.................................................. tüp bebek aşamasında ... inşallah meleği ona sımsıkı tutunacak:Saruboceq:
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))) rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........17/07 soğan kürü uyguluyor...
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem......................................................12/07
özgemrecan....................................... Saruboceq::Saruboceq:
esra16..............................................:aşılama sonucu bekliyor inşallah bebeği ona tutunacak:Saruboceq:

Rabbim hayırlısıyla listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar vallahi belirti filan anlamıyorum sanki birden adet oluyomuşum gibi ağrım oluyo bibakıyorum yok yarına kadar inş gelmezde biran önce öğrenirim acaba evde yapılan tstlerde çıkarmı

kızlar vallahi belirti filan anlamıyorum sanki birden adet oluyomuşum gibi ağrım oluyo bibakıyorum yok yarına kadar inş gelmezde biran önce öğrenirim acaba evde yapılan tstlerde çıkarmı

canım dualrım senınle inş.güzel haberlerle gelırsın sıkma canını herşeyin hayırlsı:Saruboceq:

kızlar ben adet oldum hemde doktorumu aradım yarın sabah gel test için dedi ve ardından lavaboya gittimki belirtiler başlamış sadece ağlıyorum((

kızlar ben adet oldum hemde doktorumu aradım yarın sabah gel test için dedi ve ardından lavaboya gittimki belirtiler başlamış sadece ağlıyorum((

canım benim ( ağlama nolur olumunekankayizsmile Rabbimden hayırlısı buymuş... belkide yerleşme kanaması filandır......

inan hiç sanmıyorum ilk defa kaynanmın yanında ağladım eşim dışarıya çıkmış annesine söylemiş sinir olouyorum başkalarının yanında hiç sevbmem ağlamayı şuan gelmiyo zaten azıcık geldi belliki gelicek neyse ya doktor meselesini kapattım gitmicem çok yıprandım tatlıcık sağol canım inan hepiniz çok iyisiniz facen varmı görüşsek

var canım özelden yazıyım sana..... nolur üzülme ağlama

üzülme demek dile kolay gelir sadece...hepimiz yaşadık bunları hayat küstük ama elimizden bir şey gelmiyor keşke gelse...sabırlı ve güçlü olmak zorundayız..allahım en güzelini bilir.. tez zamanda hayırlarla kavuştursun bebeğine inşallah...:Saruboceq:

canım üzme kendını nolur yaaa bak belkıde yerleşme kanamasındır herşeyin hayırlısı canım inş.herşey güzel olcak

Canım çok güzel yazmışsın bu yazının üstüne sadece Amin demek düşer :Saruboceq:

inş çok sağolun nebiliyiminsan bian çok kötü oluyo deli gibi ağladım eşime sarılıp eşimde çok üzüldü ama belli edemiyo beni üzmemek adına busefer baya umutluyduk ama nasıp değilmiş inş artık kendiliğinden olur ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…