- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.261
mrb herkese yarın sonucumu öğrenicem ya ikide bir wcdeyim geldimi gelicekmi diye çok zormuş dualarınıza ihtiyacım var...
mrb herkese yarın sonucumu öğrenicem ya ikide bir wcdeyim geldimi gelicekmi diye çok zormuş dualarınıza ihtiyacım var...
kartopum inşallah senin meleğinde hayırlısıyla tutunur:Saruboceq: şu sıralar sana kavuşmak için sabırsızlanıyodur....
kızlar vallahi belirti filan anlamıyorum sanki birden adet oluyomuşum gibi ağrım oluyo bibakıyorum yok yarına kadar inş gelmezde biran önce öğrenirim acaba evde yapılan tstlerde çıkarmı
kızlar ben adet oldum hemde doktorumu aradım yarın sabah gel test için dedi ve ardından lavaboya gittimki belirtiler başlamış sadece ağlıyorum((
inan hiç sanmıyorum ilk defa kaynanmın yanında ağladım eşim dışarıya çıkmış annesine söylemiş sinir olouyorum başkalarının yanında hiç sevbmem ağlamayı şuan gelmiyo zaten azıcık geldi belliki gelicek neyse ya doktor meselesini kapattım gitmicem çok yıprandım tatlıcık sağol canım inan hepiniz çok iyisiniz facen varmı görüşsek
kızlar ben adet oldum hemde doktorumu aradım yarın sabah gel test için dedi ve ardından lavaboya gittimki belirtiler başlamış sadece ağlıyorum((
inan hiç sanmıyorum ilk defa kaynanmın yanında ağladım eşim dışarıya çıkmış annesine söylemiş sinir olouyorum başkalarının yanında hiç sevbmem ağlamayı şuan gelmiyo zaten azıcık geldi belliki gelicek neyse ya doktor meselesini kapattım gitmicem çok yıprandım tatlıcık sağol canım inan hepiniz çok iyisiniz facen varmı görüşsek
üzülme demek dile kolay gelir sadece...hepimiz yaşadık bunları hayat küstük ama elimizden bir şey gelmiyor keşke gelse...sabırlı ve güçlü olmak zorundayız..allahım en güzelini bilir.. tez zamanda hayırlarla kavuştursun bebeğine inşallah...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?