- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.281
merhaba arkadaşlar,
ben de dün beklediğim gibi hastalandım. artık bu bebek meselesini tamamen kapattım. ben bebeği mutluluğumuza mutluluk katsın diye isterken fark ettim ki bu mesele 13 aydır o kadar çok yıprattı ki beni, gelmek istemeyen bebeği artık bende istemiyorum. 13 ay kiminize göre çok kısa bir süre olabilir. yıllarca bebek sahibi olmak için bekleyen bi sürü çift var. ama ben onlardan olmak istemiyorum. bana 13 aydır bu kadar eziyet eden bir bebeği artık bundan sonra hala istemek kendi bedenime ve ruhuma yapmış olduğum haksızlıktan başka bişey değil. nerneyse hepinizi tanıdığıma memnunum. hamile olanların sağlıkla kucağına almalarını, bebek isteyenlere de tez vakitte anne olmalarını gönülden diliyorum. ben pes ettim. yolunuz açık olsun.
saol canım inşaallah allah ım zamanı geldiğinde hepimize nasiip edecek gönlümüzdeki bebişi....Kartopucum,
bÜtÜn dularımız Şu an senle ve pınarla. Bİr de daha Önce aŞılama yaptıran esra kardeŞİmİzde yanlıŞ hatırlamıyorsam. Hayırlı haberlenİzle moral bulalım.
kızlar ben adet oldum hemde doktorumu aradım yarın sabah gel test için dedi ve ardından lavaboya gittimki belirtiler başlamış sadece ağlıyorum((
merhaba arkadaşlar,
ben de dün beklediğim gibi hastalandım. artık bu bebek meselesini tamamen kapattım. ben bebeği mutluluğumuza mutluluk katsın diye isterken fark ettim ki bu mesele 13 aydır o kadar çok yıprattı ki beni, gelmek istemeyen bebeği artık bende istemiyorum. 13 ay kiminize göre çok kısa bir süre olabilir. yıllarca bebek sahibi olmak için bekleyen bi sürü çift var. ama ben onlardan olmak istemiyorum. bana 13 aydır bu kadar eziyet eden bir bebeği artık bundan sonra hala istemek kendi bedenime ve ruhuma yapmış olduğum haksızlıktan başka bişey değil. nerneyse hepinizi tanıdığıma memnunum. hamile olanların sağlıkla kucağına almalarını, bebek isteyenlere de tez vakitte anne olmalarını gönülden diliyorum. ben pes ettim. yolunuz açık olsun.
kızlar yarın 12de aşılamam yapılacak..... artık 22 temmuz da kısmetse tutup tumadığı belli olur.... kızlar geçen eşimin doğum gününe denk gelen tutmamış... şimdide 27/07 evlilik yıldöümümüz bakalı ne olacak... ama bu defa evde oturup kendi kendimi yemeyeceğim... aşılamadan 1 hafta sonra eşimin memleketi akşehire annemin yanına gideceğim....
aradaşlar hepinizin kandili mübarek olsun..... canabı hakkım büyük Allah ım hepimizin gönlündeki evlada tez zamanda kavuştursun bizleri....
bu arada arkadaşlar aşılamadan sonra by abdesi lazım dimi hehehe......
merhaba arkadaşlar,
işin gücün gırgır valla ne güzel. tabi herkes görecek malum yeri almak gerekir.kaydirigubbakcemile3
zaten bugün kandil dualarla gelir bebeişin inşallah.
hehehe kız napim içimde muzip bir çocuk hep var...... eşim diyor sen ne zaman büyüyeceksin diye ama oda bende bu halimden memnunuz.....
ama hehe bunu muziplik olsun diye sormadım.. şimdi aşılamada neticede sperm veriliyor... abdest sanırım gerekir... ama doktora soracağım sakıncası varmı abdest almanın kandil bu akşam bol bol dua edeyim .....
arkadaşlar bende yarın 8:30 da gireceğim yumurta toplama işlemine. sonra embriyoların durumuna göre p.tesi veya çarşamba transfer varmış. doktor 10 gün rapor verecekmiş. yat evde dinlen dedi. bende öğle yapacağım artık.
ay canım bu akşam tüm dalarımda olacaksın..... Allah ım gönlündeki salıklı ikizlerine kavuştursun seni... artık senle 10 gün güzel güzel dediodu yaparızzz...... dedikodu günah biliyorum bilmesinede ucundan azıcık ertmedende duarmıyorum:))))) senle bol bol ederiiz...... herşey gönlünce olsun.... ben çıkıyorum artık bana dua edin arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?