Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar,

ben de dün beklediğim gibi hastalandım. artık bu bebek meselesini tamamen kapattım. ben bebeği mutluluğumuza mutluluk katsın diye isterken fark ettim ki bu mesele 13 aydır o kadar çok yıprattı ki beni, gelmek istemeyen bebeği artık bende istemiyorum. 13 ay kiminize göre çok kısa bir süre olabilir. yıllarca bebek sahibi olmak için bekleyen bi sürü çift var. ama ben onlardan olmak istemiyorum. bana 13 aydır bu kadar eziyet eden bir bebeği artık bundan sonra hala istemek kendi bedenime ve ruhuma yapmış olduğum haksızlıktan başka bişey değil. nerneyse hepinizi tanıdığıma memnunum. hamile olanların sağlıkla kucağına almalarını, bebek isteyenlere de tez vakitte anne olmalarını gönülden diliyorum. ben pes ettim. yolunuz açık olsun.

canım inan bende senin gibi düşünüyorum bende bıraktım doktor meselesini biz elimizden geleni yaptık rabbim görüyo vericekse kendiliğindende verir benim ilkokul öğretmenim vardı çocuğu olmuyodu ama problemleride yoktu doktor kendiliğindende olur ama nezaman bilemem diyomuş bu tüp yaptırdı 2kiz oldular ama özürl üler sonradan kendiliğinden yine oldu ve sağlıklı şimdi okadar pişmanmışki rabbim zaten vericekti neden ben inatla üstüne gittim sonucu böyle oldu diyomuş oyuzden herşeyin hayırlısı diyeliminş ummadığımız kafamızdan çıkardığımız bianda olur k.i.b.üzme kendni inan dün ben ne haldeydim...

ohaoldumsmile
Kartopucum,

bÜtÜn dularımız Şu an senle ve pınarla. Bİr de daha Önce aŞılama yaptıran esra kardeŞİmİzde yanlıŞ hatırlamıyorsam. Hayırlı haberlenİzle moral bulalım.
saol canım inşaallah allah ım zamanı geldiğinde hepimize nasiip edecek gönlümüzdeki bebişi....

kızlar yarın 12de aşılamam yapılacak..... artık 22 temmuz da kısmetse tutup tumadığı belli olur.... kızlar geçen eşimin doğum gününe denk gelen tutmamış... şimdide 27/07 evlilik yıldöümümüz bakalı ne olacak... ama bu defa evde oturup kendi kendimi yemeyeceğim... aşılamadan 1 hafta sonra eşimin memleketi akşehire annemin yanına gideceğim....

kızlar ben adet oldum hemde doktorumu aradım yarın sabah gel test için dedi ve ardından lavaboya gittimki belirtiler başlamış sadece ağlıyorum((

canım ağlama diyemem sana ben daha aşılama olmadan strese girdim dokunsalar ağlahyacağım ya gene tutmazsa diye..... ama hata yapıyoruz ama gönlümüze laf geçmiyor.... şuan resmen uçmuş durummdayım aklımda sadece yarınki aşılama var......

kandiliniz mübarek olsun
gönlünüzde ne muradınız varsa rabbim hayırlı bir şekilde versin inşaallah
duanızı bendende esirgemeyin

kızlar günaydın

hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Şu mübarek günün hürmetine rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah, emeklerimizi boşa çıkartmasın, tez vakitte bize anne olmayı nasip etsin.

esracığım üzülme demekle olmuyor biliyorum ama biraz sabır. daha çok gençsin bebişin vaktini bekliyor gelmek için canım. dualarını eksik etme.

aradaşlar hepinizin kandili mübarek olsun..... canabı hakkım büyük Allah ım hepimizin gönlündeki evlada tez zamanda kavuştursun bizleri....

bu arada arkadaşlar aşılamadan sonra by abdesi lazım dimi hehehe......

özlemciğim isyan etme sende ne olur. vakti gelince inşallah kendiliğinden gelecek bebişin.sitemde etme bebişini oda gelmek istiyor annesi ama daha vakti var herhalde. Yüce Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

pınarcığım inşallah bu sefer tutar bebiş. bak ne hayırlı bir gün aşılama için. hayırlısı ile alırsın kucağına inşallah.

işin gücün gırgır valla ne güzel. tabi herkes görecek malum yeri almak gerekir.kaydirigubbakcemile3

zaten bugün kandil dualarla gelir bebeişin inşallah.

canım hayatta herşey bizim için.. gün gelecek kaybedeceğiz pes edip üzeleceğiz ve ardından hiç ımmadığımız anda öyle birşey olacak ve kapı açılacakki şükredip sevineceğiz... hayatın gidişi hep bu yönde ilk önce kaybettiriyor üzüyor sonra buldurup sevindiriyor bizleri. evet kendini dinle sen sana neyin iyi geleceğini en iyi bilensin ama asla pes etme asla umutsuzluğa kapılma sadece şunu bil zamanı er yada geç gelecek ve bıkmadan dua et bıkma her yıkılışında duaya sarıl ve yeniden hayata dön... ben beş vakit namaz kılan biri değilim keşke olsam ama en bunaldığım anlarda iki rekat nama kılarım ve seçdede abartısız dakikalarca kalmadan kalırım doğru veya yanlış bilmyorum ama o esnada içimden ne geçerse söylerim yaradanıma ve çok huzur bulurum... sende dene bak nasıl huzur bulacaksın.... sadece 2 rekat namaz kıl devamlı kılıp kılmamamk önemli değil öyle huzur buluyorki insan.... pes etme kendini bu derecede umutsuzluğa mahkum etme....

arkadaşlar bende yarın 8:30 da gireceğim yumurta toplama işlemine. sonra embriyoların durumuna göre p.tesi veya çarşamba transfer varmış. doktor 10 gün rapor verecekmiş. yat evde dinlen dedi. bende öğle yapacağım artık.

işin gücün gırgır valla ne güzel. tabi herkes görecek malum yeri almak gerekir.kaydirigubbakcemile3

zaten bugün kandil dualarla gelir bebeişin inşallah.

hehehe kız napim içimde muzip bir çocuk hep var...... eşim diyor sen ne zaman büyüyeceksin diye ama oda bende bu halimden memnunuz.....

ama hehe bunu muziplik olsun diye sormadım.. şimdi aşılamada neticede sperm veriliyor... abdest sanırım gerekir... ama doktora soracağım sakıncası varmı abdest almanın kandil bu akşam bol bol dua edeyim .....

arkadaşlar ben Joseph Murphy nin "bilinçaltının gücü " diye bir kitabını aldım. ve biraz okumaya başladım. tavsiye ediyorum muhakkak alın okuyun. bilinçaltını programlamayı ve istenileni elde etmeyi öğretiyor.ben evde dinlenme aşamasında da okuyacağım kitabı.

pınarcığım aşılamadan gelrken muhakkak al tüm kitabevlerinde bulabilirsin.

tekrar hayırlı olsun canım

bence sakıncası yoktur. akşam 4 - 5 gibi alırsan sorun olmaz herhalde

ay canım bu akşam tüm dalarımda olacaksın..... Allah ım gönlündeki salıklı ikizlerine kavuştursun seni... artık senle 10 gün güzel güzel dediodu yaparızzz...... dedikodu günah biliyorum bilmesinede ucundan azıcık ertmedende duarmıyorum:))))) senle bol bol ederiiz...... herşey gönlünce olsun.... ben çıkıyorum artık bana dua edin arkadaşlar...

Allah daima yanında ve yardımcın olsun arkadaşım. bu akşam bol bol dua edelim. meryem suresini okuyalım. ben zaten adadım hamile kalırsam hepimiz için kendim 45 yasin okuyacağım. Allah kabul etsin inşallah.

bebeğinle birlikte dön inşallah evine aşılamadan sonra opuyorumnanaktan

mrb nasılsınız allahım bugüzel günün yüzü suyu hürmetine inş temmuzun hamileleri olursunuz burada eneplnar faceden istek gönderdim sana tatlıcıkla arkadaş oldum bide bizim köpek yine hamile biliyomusun bense hala üzüntüdeyim ama biliyorum doktora gitmemk bana daha i gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…