- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.301
hayırlı kandiller diliyorum hepinize
alırım zaten kitap okumayıçok severim eşimde bende bi sorun yok doktor hep diyodu normal yollada olur ama nezaman bilemem diyodu açıklanamayan kısırlık bizimki sadece sorun 5yıllık evli olmamız ama zaten bunun 1,5yılı askerde geçti ayrıca yaşımız çok kçüktü biz ancak busene tam bi düzenimızı kurduk beraber büyüyoruz öyle işte ama samimi bişey söyluyeyimmi ben sizin hemen olsun istiyorum yaş itibariyle ya ben eşimçok istiyodiye istiyorum aslında hala bi cesaretim yok bakamam diye korkuda var çok zor inş seninki tutunsa arkadan o moralle bilerde geliriz
hayırlı kandiller diliyorum hepinize
kızlar aşılamam yapıldı..... başladı en zor dönem ..şu 15gün ölüp ölüp diriltiyor adamı......ama bu defa olacak miraç kandilinin yüzü hürmetine canabı hakkım bebişimi veya bebişlerimi verecek sağlıklı sıhatli bir şekilde....
kızlar aşılamam yapıldı..... başladı en zor dönem ..şu 15gün ölüp ölüp diriltiyor adamı......ama bu defa olacak miraç kandilinin yüzü hürmetine canabı hakkım bebişimi veya bebişlerimi verecek sağlıklı sıhatli bir şekilde....
hayırlısı olsun inş buakşamdua edenlerin yuzu suyu hürmetine tutunur bebişin yada bebişlerin inş ya yat dinlen ilk 3gün önemlideniliyo zaten....kızlar aşılamam yapıldı..... başladı en zor dönem ..şu 15gün ölüp ölüp diriltiyor adamı......ama bu defa olacak miraç kandilinin yüzü hürmetine canabı hakkım bebişimi veya bebişlerimi verecek sağlıklı sıhatli bir şekilde....
cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş:))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş ..........1. aşılamada
enepınar.......................................... .........aşılama sürecinde inşallah bebiş veya bebişleri ona tutunur:Saruboceq:
kartopu.................................................. tüp bebek aşamasında ... inşallah meleği veya melekleri ona sımsıkı tutunacak:Saruboceq:
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))))))rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........16/07 soğan kürü uyguluyor...
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16.............................................. kendiliğinden gelicek meleği:Saruboceq:
Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq
canım arkadaşlarım Rabbim bu mubarek günlerin hürmetine hepimizi bu ay sevindirsin.....
kandiliniz hayırlara vesile olsun.....
kartopucum ve pınar inşallah nazlı bebişleriniz bu sefer hayırlısıyla gelicek bütün kalbimle dua ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?