Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esracığım madem doktorun cağırmış bence git bir kontorlünü yaptır. sonra ne yapacağına karar verirsin. daha yaşın genç 1-2 sene herşeyi oluruna bırakmak daha iyi olacak gibi.

ya hemşireyle konuştumda doktorum çağırmış otüp bebk yapalım diyo bense daha erken diyorum 22yaş oyuzden beklemeye karar verdim doktorlar için hava hoş buarda benim dualarımda bitti unuttum söylemeyi

bende geliyim dedim son bi kontrolumu yaptırıyım ks filan varmı doktorda zaten bende dinlemeye alıcaktım 1ay dinlensin sonra tekrar gelsin ne yapacağımıza karar verelim demiş ya ni işi ticarete döküyo ve ben bu doktora tam 1yıldır gidiyorum br ay gitmedim oda ehliyet alıyodum ozaman eğer devam etsem gitmeye hemen muayene edicekmoralımıiyice bozdu bende hemşireye dedim benmi kafalıcak yine

canım bencede tüp bebek için erken.büyük bir sorun yoksa bencede bekle.dediğin gibi doktorlara göre hava hoş. senin bence biraz kafanı dinlemeye ve rahatlamaya ihtiyacın var. bol bol dua et ve demin yazdığım kitabı alıp oku. biraz seni rahatlacaktır.olumlu düşünce üzerine bir kitap

alırım zaten kitap okumayıçok severim eşimde bende bi sorun yok doktor hep diyodu normal yollada olur ama nezaman bilemem diyodu açıklanamayan kısırlık bizimki sadece sorun 5yıllık evli olmamız ama zaten bunun 1,5yılı askerde geçti ayrıca yaşımız çok kçüktü biz ancak busene tam bi düzenimızı kurduk beraber büyüyoruz öyle işte ama samimi bişey söyluyeyimmi ben sizin hemen olsun istiyorum yaş itibariyle ya ben eşimçok istiyodiye istiyorum aslında hala bi cesaretim yok bakamam diye korkuda var çok zor inş seninki tutunsa arkadan o moralle bilerde geliriz

inşallah canım. herşey kısmet meselesi. bende geç evlendim onun için bu yaşa kaldı annelik. ama eminim bununda bir sebebi vardır.inşallah önce pınar ve ben sonrada sizler sırayla hamile kalırız.bizlere bol bol dua edin bu gece.bizde hamiş hamiş size dua ederiz. kaydirigubbakcemile3

kızlar aşılamam yapıldı..... başladı en zor dönem ..şu 15gün ölüp ölüp diriltiyor adamı......ama bu defa olacak miraç kandilinin yüzü hürmetine canabı hakkım bebişimi veya bebişlerimi verecek sağlıklı sıhatli bir şekilde....

hayırlısı olsun canım, inşallah bebişin seninledir ve 9 ay 10 gün sonra kucağına gelir.Artık sende bir anne adayısın.yüce Rabbim tez zamanda anneliği tattırsın sana opuyorumnanaktan

bol bol dinlen,kitap oku , komik filimler seyret bu 15 gün. dediğin gibi bol bol dedikodu yaparız senle. merak etme kolay geçireceğiz inşallah.

Canım hayırlı olsun sağlıkla bebeğini önce karnına sonra kucağına al inşallah :Saruboceq:

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........aşılama sürecinde inşallah bebiş veya bebişleri ona tutunur:Saruboceq:
kartopu.................................................. tüp bebek aşamasında ... inşallah meleği veya melekleri ona sımsıkı tutunacak:Saruboceq:
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))) rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........16/07 soğan kürü uyguluyor...
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16.............................................. kendiliğinden gelicek meleği:Saruboceq:

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq

hayırlısı olsun inş buakşamdua edenlerin yuzu suyu hürmetine tutunur bebişin yada bebişlerin inş ya yat dinlen ilk 3gün önemlideniliyo zaten....

amin tatlıcık

canım arkadaşlarım Rabbim bu mubarek günlerin hürmetine hepimizi bu ay sevindirsin.....

kandiliniz hayırlara vesile olsun.....

kartopucum ve pınar inşallah nazlı bebişleriniz bu sefer hayırlısıyla gelicek bütün kalbimle dua ediyorum....

tşk. tatlıcık. inşaallah hepimizin bebişleri sıraya girer peşpeşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…