- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.001
Evet yarın 17:25 uçağına biniyor adanadan. 18:45 inmiş olacak hayırlısı ile.[/QUOTE
gözün aydın canım
Sağol hayatım. Baban ne zaman yatıyor hastaneye
Inşallah sağlıcakla ve kolaylıkla atlatır canım allahın izniyle
ececim aşılaman hayırlı olsun canım
inşallah hayırlı olur canım...aşılama da ne kadar saçma bir isim kendimi ağaç gibi hissediyorum valla...
canım bence moralini bozma herşeyde bi hayır var ya bu doktora gitmeseydin bunları öğrenmeseydin boşu boşuna çabalasaydın gerçeği öğrendiğindede iş işten geçmiş olsaydı
bence olayı ii tarafından görmek lazım bundan sonra hakkında hayırlısı insanlar tek yumurtayla hamile kalıyor ki senin 2-3 yumurta olurmuş. Bence Allahın izniyle bu doktor seni anne de yapıcak.
bahsettiğin test amh testi olması lazım benimde 0,7 senin değerin kaç çıkmıştı. bu değerin düşük çıkması rezervde azalma gösteriyor benimki gibi.
kızlar hepinize merhabalar nasılsınız ben gene raporluyum evdeyim sizleri merak ediyorum geçmişi okuyamıcam gene hiç halim yok yeni bir haber var mı inşallah herşey gönlünüzce oluyodur
canım arkadaşlarım ben geldim:))) çok özledim hepinizi:)
yeni bebiş haberi olmamasına çok üzüldümçok umutluydum oysa...
kısmet.. Rabbimden hayırlısı hepimiz için........
birazdan dr.a gidiyorum dün akşam nihayet hastalandım.... bakalım bu ay beni neler bekliyo? inşallah bebeğim bekliyodur:CüvCüv:
efendim canım
tatlıcık hoşgeldin hayatım. ailen iyidir inşallah. hadi bakalım bu seferki tedavin başarılı olur inşallah. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?