Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım henüz sonucu almadım.. doktor muayanesinde aldı kan örneğii.. 2gn sonra haber veririz dedi.... sonuc ne çıkacak bakalım.. ama dediğiniz gibi hayırlısı ben hala inanıyorum anne olacağıma...

kızlar hepinize merhabalar nasılsınız ben gene raporluyum evdeyim sizleri merak ediyorum geçmişi okuyamıcam gene hiç halim yok yeni bir haber var mı inşallah herşey gönlünüzce oluyodur

canım arkadaşlarım ben geldim:))) çok özledim hepinizi:)

yeni bebiş haberi olmamasına çok üzüldüm çok umutluydum oysa...
kısmet.. Rabbimden hayırlısı hepimiz için........

birazdan dr.a gidiyorum dün akşam nihayet hastalandım.... bakalım bu ay beni neler bekliyo? inşallah bebeğim bekliyodur:CüvCüv:

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş 1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş 1. aşılamada
enepınar...........................................
kartopu.............................................
egeli.................................................
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş rahim filmi sonrası
ayse.c...........................................
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
gül...................................................:Saruboceq:
ece............................................... .Saruboceq:
kayse .............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16..............................................
sibel1982..........................................

7 hamişimiz

13 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepinize merhabalar nasılsınız ben gene raporluyum evdeyim sizleri merak ediyorum geçmişi okuyamıcam gene hiç halim yok yeni bir haber var mı inşallah herşey gönlünüzce oluyodur

arkadaşım geçmiş olsun . bol bol dinlen kendine ve bebişine çok dikkat et hayatım opuyorumnanaktan

tatlıcık hoşgeldin hayatım. ailen iyidir inşallah. hadi bakalım bu seferki tedavin başarılı olur inşallah. opuyorumnanaktan

temennecim çok geçmiş olsun tatlıcık hoşgeldin bitanem özledik seni inşallah ağsutos-eylülde birsürü hamile haberi alacağız :ecrin_bebek:

tatlıcık hoşgeldin hayatım. ailen iyidir inşallah. hadi bakalım bu seferki tedavin başarılı olur inşallah. opuyorumnanaktan

sağol canım hoşbulduk:)) Allaha şükür iyiler:)

bakalım bu ay pek stres yapmıcam diye kendimi teskin ediyorum inşallah herşey hepimiz için güzel ve hayırlı olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…