- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.021
temennecim çok geçmiş olsun tatlıcık hoşgeldin bitanem özledik seni inşallah ağsutos-eylülde birsürü hamile haberi alacağız :ecrin_bebek:
cnm çatlatma ignesi yapacakdeilmi
bugün doktorumla bi karar verdik
bana dediki:
ilaçları kullanalım yumurtaları büyütelim ama aşılama yapmayalım çok stres oluyosun ben bunun sonucu etkilediğini düşünüyorum:....
bende tamam dedim:......
daha önce bikaç hastasınada denemiş aşılama işlemini yapmadan hamile kalmışlar.....
yarından itibaren klomen kullanıcam 5 gün sabah akşam.....
6. günden itibarende gonal-f iğne ye başlıcam.... ALLAHIM izin verirse.......
daha önce hiç bu şekilde bi uygulama yaşayan oldumu aranızda.... yani önce hap ardından iğne ???
kızlar tedavi sürecenizde en fazka kaç yumurtanız oluşdu...... aranızda 4 5 yumurtası oluşan veya daha fazla oluşan varmı.. hamiş kalanlarada soruyorum....
evet canım çatlatma iğneside olucak .....
canımben doktora ilk gitmeye başladığımızda bana 3ay denemişti ama kısmet olmadı aynı aşılama gibi yumurta takibi yaptırıyosun sadece doktor aşılama yapmıyo onun yerine ilişki günleri veriyo aşılamayla aynı neredeyde sadece içine koymuyolar...he buara ben ilk 2.de ilaçla büyütmüştü yumurtaları bitanesindede koldan iğneyle sonra çatlatmaiğnesi vuruluyosun sonrada ilişki günleri veriyo gün aşırı 1hafta filan hayırlısı olsun...
hayırlı cumalar kızlar....
tatlıcık canım tedavin hayırlı bebişle sonuçlanır inşaallah... hem ilaç hemde iğne uygulamasının sebebi yumurtaların büyüyüp büyümeyeceğini takip etmek olabilir... klomenle büyümeye başlarlarsa iğneye çevirip dahada büyümesini artırıp gerekeni o şekilde yapma amaçlı olabilir....
tatlıcım nasılsın
bende iyim bizde seni çok özledik sen bıcır bıcır buraya neşe saçıyosun :)
kızlar tedavi sürecenizde en fazka kaç yumurtanız oluşdu...... aranızda 4 5 yumurtası oluşan veya daha fazla oluşan varmı.. hamiş kalanlarada soruyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?