Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün doktorumla bi karar verdik

bana dediki:

ilaçları kullanalım yumurtaları büyütelim ama aşılama yapmayalım çok stres oluyosun ben bunun sonucu etkilediğini düşünüyorum:....

bende tamam dedim:......
daha önce bikaç hastasınada denemiş aşılama işlemini yapmadan hamile kalmışlar.....

yarından itibaren klomen kullanıcam 5 gün sabah akşam.....
6. günden itibarende gonal-f iğne ye başlıcam.... ALLAHIM izin verirse.......

daha önce hiç bu şekilde bi uygulama yaşayan oldumu aranızda.... yani önce hap ardından iğne ???

daha önce duymadım ben tatlıcık. kadınlar kulubunde bir araştır bakalım varmı birşey.

ama klomen zaten yumurtaları büyütüyor.gonal f niye başlıyorsun sonra . zaten normalde iğnelerinde başlangıcı genelde adetin 2.günü. açıkcası ben pek anlam veremedim ama. sonuçta doktor söylemiş bir bildiği vardır muhakkak lmaz:

günaydınlar herkese hayırlı cumalar dilerim rabbim hiç kimsenin dualarını kabul eder bu arada emenne geçmiş olsun canım dikkat et kendine allah hayırlısıyla bebeyini kucagına almayı nasip eder inşallah tatlıcık sende hoşgelmişsin canım

hayırlı cumalar kızlar....

tatlıcık canım tedavin hayırlı bebişle sonuçlanır inşaallah... hem ilaç hemde iğne uygulamasının sebebi yumurtaların büyüyüp büyümeyeceğini takip etmek olabilir... klomenle büyümeye başlarlarsa iğneye çevirip dahada büyümesini artırıp gerekeni o şekilde yapma amaçlı olabilir....

kızlar tedavi sürecenizde en fazka kaç yumurtanız oluşdu...... aranızda 4 5 yumurtası oluşan veya daha fazla oluşan varmı.. hamiş kalanlarada soruyorum....

kızlar tedavi sürecenizde en fazka kaç yumurtanız oluşdu...... aranızda 4 5 yumurtası oluşan veya daha fazla oluşan varmı.. hamiş kalanlarada soruyorum....

canım sayıya hiç takılma 25 yumurtası olup hamile kalamayan var, bunun yanında tek yumurtayla ikiz doğuran var. Allah ol dedikten sonra olmaması için bi sebep yok sayıya takılıp kendini stres yapma.

ben tedaviye başlayınca sayıya öyle takılmıştımki kaç kaç diyip durdum . bende 8-9 folikül vardı sonra bunlardan 2 tanesi öyle hızlı büyüdü ki tedavi iptal oldu. bende yumurtalarda senkronize bozukluğu varmış yani hepsi aynı anda düzgün büyümedi ve tedavimi iptal etti doktor hatta kk da 4-5 kişinin başına gelmiş şimdi doktorum kısa protokole geçti ve doğum kontrol hapı verdi . her kişiye özel tüp bebek tedavisi oluyor.

Bunu anlatmamdaki sebep sayıya takılırsan yanılırsın hayırlısıyla tedavinin sorunsuz geçsin tutacağı varsa inann tek yumurtayla tutuyor tutmıycağı varsa 2 tane blast embriyo koyuyolar onla tutmuyor.a.s.

Son düzenleme:
evet canım çatlatma iğneside olucak .....

canımben doktora ilk gitmeye başladığımızda bana 3ay denemişti ama kısmet olmadı aynı aşılama gibi yumurta takibi yaptırıyosun sadece doktor aşılama yapmıyo onun yerine ilişki günleri veriyo aşılamayla aynı neredeyde sadece içine koymuyolar...he buara ben ilk 2.de ilaçla büyütmüştü yumurtaları bitanesindede koldan iğneyle sonra çatlatmaiğnesi vuruluyosun sonrada ilişki günleri veriyo gün aşırı 1hafta filan hayırlısı olsun...

soğol canım :)

yok zaten sürece takılmıyorum benim merak ettiğim 1 ayın içinde önce hap ardından iğne kullanan oldumu....?
sanırım ilkim çünkü konu bile açtım kimseden ben varım diye yorum alamadım:))

aşılamamdan önce 4 kere klomenli takip yaptırmıştım aynen gün aşırı ilişki önermişti....

birkez aşılama yaptırdık 50 doz 9 gün vuruldum adetin 14. günü işlem yapıldı...

bidaha denedik 16 gün iğne vuruldum yumoşum 14 mm üstüne çıkmadı iptal ettik....

şimdi hem hap hem iğne bakalım bu sefer nasıl bi sonuç alıcaz:))))))

sağol canım evet bencede böyle düşünüyo.... bazı aylar direnç gösteriyo yumoşlar bakalım bu ay Rabbimden hayırlısı........

günaydınlar öncelikler pınarcım kafana çok takma tatlım bak benim de ilk 1 hafta ilaç sonra senin vurdugun inneler göbekte vurdum hergece saat 7 de 3 günsonrada dozaj arttırıldı ve koladan olan inneler vurdum birini saat 7 de binide 8 de vuryordum yumurtalarım çok geç geliştigi için kalçadan da yaptım günde 3 inne yapmaya başlasım sabah saat 9 da kalçadan akşam 7 de göbekten akşam 8 de de koldan inneler yaptım benim 12 yumurtam gelişmişti 7 tanesi kaliteli dedi ama sadece 2 tanesini transfer ettiler yeni kanuna göre birtane idi ama doktor ben 2 tane veriyorum içim el vermiyor bukadar para harcıyorsunuz dedi çok şükür ilk denemede tuttu ama benimle beraber bir bayan daha bardı onun 24 tane yumurtası vardı ve katite sayısı benimkinden daha fazlaydı ama onun ikinci tüp bebek denemesiydin ve olmadı dilerim rabbim sizede o bayanada hayırlı evlat verir herşeyde vardır bir hayrı diyorum ve sizler için bol bol dua ediyorum en kısa zamanda hepiniz anne olursunuz inşallah tüm kalbimle inanıyorum olaaksınız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…