Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim canım sen nasılsın, bebiş nasıl şimdi. yaramaz daha belli etmedimi cinsiyetini

bende iyim canım bizim yaramaz çok yaramaz annesine çekti galiba göstermiyor 3 ayrı doktora gittim am göstermedi bende pes ettim ne yapayım çok naz yapıyor ama dogsunda her ne olursa olsun ben bebeyimi çok sevecegim yeterki saglıklı eli ayagı düzgün haırlı bir evlat olsun dilerim rabbim sizlerede nasip eder bu sevinçleri canım kardeşim tüm dualarım sizinle

amin canım inşallah. diyorum ya nazlı bebek çok uğraştıracaklar bizi. )))))))

amin canım inşallah. diyorum ya nazlı bebek çok uğraştıracaklar bizi. )))))))

nazlı ve özel bebekler bence ben normal şartta anne olsaydı belki bukadar heyecanla beklemezdim inan iki gece üst üste okadar agrım vardiki yerimde oturamıyacak kadar agrım vardı eşim uzan geçer dedi uzandım da geçmedi eşim elini göbeyimin üzerine koydu 5 dakika sonra sancım kesildi okadar şaşırdım ki 2 gün uykusuz geçen günden sonra öyle güzel uyudum ki anlatamam yaramaz şimdiden baba şefkati istemeye başladı galiba :))))

ne güzel canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. babcı ise kız olma ihtimali büyük bengole. kızlar babalarına düşkün olurlar biliyorsun canım

canım davruzafaran manastırı var duydum am 3 yıldır buradayım gitmedim çalıştıgımdan dolayı gidemedim ama şifalı suları ile ilgili bilgim yok ben urfadan şifalı su getirdim halil ibrahimden ve balıklı gölden hacdan gelen zemzen suyu anlayacagın mardinel ilgili fazla bilgim yok am akşam eşime sorarım öyle bir su varsa size kargo yaparım gönderirim ok

ne güzel canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. babcı ise kız olma ihtimali büyük bengole. kızlar babalarına düşkün olurlar biliyorsun canım

aminnnn biz zaten kız istiyoruz eşimin ne teyzesi ne halası nede kızkardeşi yok benimde hiç kız yegenim yok bizde kız olsun diyoruz ama allahın izni ile ne olursa olsun o bizim bebeyimim vu bu arada dilerim rabbbim sanada en kısa zamanda hayırlı ikiyiz bebiş nasip eder inşallah

bir araştır bakalım. bilgi bulabilecekmisin. midyattaymış zannedersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…