Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inş busefer olumlu sonucu alırsında hepimiz çoooook mutlu oluruz....

ben kara kara çalışanlar için ramazanı düşünüyorum hadi ben evde dinlenirim ... çalışan insanlara Rabbim dayanma gücü versin....

ufak ufak tatlıcık kaçar:) biraz işlerim var misafirlerim gelicek .....

yarın evlilik yıl dönümümüz:) 4 yılımızı devirip 5'e geçicez inşallah 6.yıla girerken bebişimiz sağlıklıca kucağımızda olur......

amin canım amin tüm kalbimle amin inşaallah...

kızlar kaçgündür bilerek girmiyorum.. biraz kendimi toparlamaya ihtiyacım var.... menopoz sınırı 0,4 olan teste benim değer 0,5 çıkdı yani durumum vahim.... moralim çok bozuk içimden hiç birşey ypmak gelmiyor.... inşaallah menopoza girmeden bebiş sahibi olmak nasip olur demekden başka birşey gelmiyor elimden.. eğer menopoza bebiş olmadan girersem evliliğimi bitiririm... eşimin benim yüzümden baba olmamasını hazmedemem. bu çok ağır bir bedel ve ben bu bedeli eşime ödeyemem.... onu bukadar çok severken gözlerine bakamam.... benim yüzümden baba olamamasını kaldıramam.... nediyeyim ilk sözde son sözde canabı hakkın.ç. son sözü yüce yaradanım söyleyecek....

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358138-amh-testi-yaptiranlar.html

nil1971 : 1. sayfada :
Benim ANTI -MULLER-HOR 0.3 cikmisti resmen yikilmistim dr menepoz demisti
Ve ben bol bol kurler uyguladim tam bir sene boyunca Yeterki mevlam istesin yeterki dilesin coook zor biliyorum ama sabir ve duayla rabbimin yardimiyla astim sukur.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin aminnnnnn

nil1971 : 2. sayfada :
Sukurler olsunki canim hamileyim
Yuce yaradanim kimsenin emegini bosa cikarmasin moral cok önemli hep inandim zaten inanmak basarinin yarisidir.
Rabbimden dilegim herkesin kucaklarini doldursun Allahim tez zamanlarda isteyen herkese hayirlisini nasip etsin inseallahhhhh

Pınarcım Allah ol dedikten sonra olur. Çider vakfı kurucusu galiba Pınar tuzcu adı isminden emin değilim bi hayatını bulup okurmusun menepoza girdin demiş doktorlar ona yaptığı bitkisel kürlerle menopozu bırak adet olmuş ve çocuğu olmuş benimde değerim düşük 1in alltından zaten biliyosun durum aynı Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

nasıl kürler uygulamaya başlasamki... tüp bebek önceside cesaret edip kürlere bulaşamıyorum... önümüzdeki ay bir ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım... bunun sebebi hem ufak bile olsa miyom felan vücutda kalmamasıymış ve bir sonraki ay ilaçlara başladığında doğum kontrol hapının etkisinden dolayı sağlıksız yumurtalar oluşmazmış.. oluşan yumurtalarda sağlıklı olurmuş. bundan doğumkontrol hapı veriyorlarmış canım ...

canım hakkımızda hayırlısı bende kür uygulasammı diyorum sonra sadece kendimi doktor ne derse onu yapıyım diyorum bu konuda arada kaldım ama galiba uygulamıycam bakalım neler yaşıycağız. sana verdiği doğum kontrol hapının adı ne

canım Rabbim yardımcın, yardımcımızz olsun ....

ben eskiden klomeni günde 3 tane alıyodum 1 tane yumurtam olunca seviniyoduk....
aşılamamdada 1 tane yumurtam oldu......
2 aşılama için 16 gün iğne vuruldum 1 tane olan yumurtam bitürlü büyümedi.....

ilk defa geçen ay soğan kürünü denedim yılmadan tam 15 gün içitim ve bu ay günde sadece 2 defa içtiğim klomenle 4 yumurtam oluştu ve 1 kaçtanede daha var dedi dr..... ben kesinlikle soğan suyuna bağlıyorumm..

saraçoğlunun sitesinde seninle aynı sıkıntıları çeken biçok arkadaşın değerleri normale dönmüş..... kesinlikle denemeni öneriyorum....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülcüm kesinlikle sanada soğan kürünü tavsiye ediyorummm.....

ben kesinlikle faydasını gördüğümü düşünüyorum.... .....

geçen ay boş boş beklemedim denedim bu ay Rabbim faydasını gösterdi inşallah bebeğimede bu ay kavuşurum.....

ALLAHIM BİZ HAYIRLI ,SAĞLIKLI BEBEKLER İSTİYORUZ .N'LURSUN BU AY HEPİMİZE VERİRMİSİN:

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik bengole
estamp............................................ hamişşşşşşşşş 1. aşılamada
enepınar...........................................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kartopu.............................................
egeli.................................................
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş rahim filmi sonrası
ayse.c...........................................
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
gül...................................................:Saruboceq:
ece...............................................
kayse .............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16..............................................
sibel1982..........................................

7 hamilemiz

13 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
İyi geceler henüz 1 saat olmadı tatilden geleli ki hemen baktım hamisimiz var mı diye bengole hayirli olsun arkadasım kızımız geliyomus hepinizi öpüyorum comda özledim bol bol görüşürüz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…