- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.061
mrb tatlıcık
kendime kocaman bi maşallah la kuvvete illa billah demek istiyorum... bir ilki yaşıyorum:)))
kızlar biraz önce doktordan geldim 5 gündür klomen kullanıyodum 4 tane 2 sağda 2 solda yumoşum var 11mm boyunda:)))
bugünden itibarende 37buçuk doz gonal-f kullanıcam bakalım Rabbim inşallah bu ay yüzümüzü güldürür:)))
meraba canım nasılsın:)
canım inş busefer olumlu sonucu alırsında hepimiz çoooook mutlu oluruz....
teşekkür ederim iyiyim sıcaklarla boğuşuyorum....
bi kaç gün önce annemler bursadaydı hiç durulmuyo sıcaktan diyodu ALLAH sabır versin....
hatayda aynı kavurucu sısaklar((
ufak ufak tatlıcık kaçar:) biraz işlerim var misafirlerim gelicek .....
yarın evlilik yıl dönümümüz:) 4 yılımızı devirip 5'e geçicez inşallah 6.yıla girerken bebişimiz sağlıklıca kucağımızda olur......
kızlar kaçgündür bilerek girmiyorum.. biraz kendimi toparlamaya ihtiyacım var.... menopoz sınırı 0,4 olan teste benim değer 0,5 çıkdı yani durumum vahim.... moralim çok bozuk içimden hiç birşey ypmak gelmiyor.... inşaallah menopoza girmeden bebiş sahibi olmak nasip olur demekden başka birşey gelmiyor elimden.. eğer menopoza bebiş olmadan girersem evliliğimi bitiririm... eşimin benim yüzümden baba olmamasını hazmedemem. bu çok ağır bir bedel ve ben bu bedeli eşime ödeyemem.... onu bukadar çok severken gözlerine bakamam.... benim yüzümden baba olamamasını kaldıramam.... nediyeyim ilk sözde son sözde canabı hakkın.ç. son sözü yüce yaradanım söyleyecek....
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358138-amh-testi-yaptiranlar.html
nil1971 : 1. sayfada :
Benim ANTI -MULLER-HOR 0.3 cikmisti resmen yikilmistim dr menepoz demisti
Ve ben bol bol kurler uyguladim tam bir sene boyunca Yeterki mevlam istesin yeterki dilesin coook zor biliyorum ama sabir ve duayla rabbimin yardimiyla astim sukur.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin aminnnnnn
nil1971 : 2. sayfada :
Sukurler olsunki canim hamileyim
Yuce yaradanim kimsenin emegini bosa cikarmasin moral cok önemli hep inandim zaten inanmak basarinin yarisidir.
Rabbimden dilegim herkesin kucaklarini doldursun Allahim tez zamanlarda isteyen herkese hayirlisini nasip etsin inseallahhhhh
Pınarcım Allah ol dedikten sonra olur. Çider vakfı kurucusu galiba Pınar tuzcu adı isminden emin değilim bi hayatını bulup okurmusun menepoza girdin demiş doktorlar ona yaptığı bitkisel kürlerle menopozu bırak adet olmuş ve çocuğu olmuş benimde değerim düşük 1in alltından zaten biliyosun durum aynı Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
nasıl kürler uygulamaya başlasamki... tüp bebek önceside cesaret edip kürlere bulaşamıyorum... önümüzdeki ay bir ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım... bunun sebebi hem ufak bile olsa miyom felan vücutda kalmamasıymış ve bir sonraki ay ilaçlara başladığında doğum kontrol hapının etkisinden dolayı sağlıksız yumurtalar oluşmazmış.. oluşan yumurtalarda sağlıklı olurmuş. bundan doğumkontrol hapı veriyorlarmış canım ...
nasıl kürler uygulamaya başlasamki... tüp bebek önceside cesaret edip kürlere bulaşamıyorum... önümüzdeki ay bir ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım... bunun sebebi hem ufak bile olsa miyom felan vücutda kalmamasıymış ve bir sonraki ay ilaçlara başladığında doğum kontrol hapının etkisinden dolayı sağlıksız yumurtalar oluşmazmış.. oluşan yumurtalarda sağlıklı olurmuş. bundan doğumkontrol hapı veriyorlarmış canım ...
canım hakkımızda hayırlısı bende kür uygulasammı diyorum sonra sadece kendimi doktor ne derse onu yapıyım diyorum bu konuda arada kaldım ama galiba uygulamıycam bakalım neler yaşıycağız. sana verdiği doğum kontrol hapının adı ne
bengole maşallahçok şanslısın kız evlat çok hayırlı olur...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
bengole nasılsın arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?