Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bengole o kadar duygulandım ki anlatamam çok sevindim arkadaşım inşallah tuana irem de tez zamanda küvezden çıkıp annesinin kollarına gelir kendine çook ii bak tekrar tekrar tebrik ediyorum bütün dualarımız sizinle....

canım ablacım bütün dualarım seninle inan iyileşicek kızın inş sadece biraz zaman, bak nelere sabrederek kavuştun yavruna oda seni yanlız bırakmıcak sakın üzülme geçicek bugünlerde rabbim büyük herşeyin eniyilerine layıksın temiz kalbin sayesinde allah yüzünü güldürücek inş hakkında herşeyin hayırlısının olması dileğimle..

canım bengole allah yardımcınız olsun bitanem ne olur sabırlı olmaya çalış.allah hayırlısıyla yavrunu sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben ve bütün arkadaşlar sizin için dua ediyoruz.sen kendine iyi bak bebişinin sana ihtiyacı olacak.

slm kızlar ben sizlere hepinize çok teşekür ederim bana yapmış oldugunuz dualar yerini buluyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızımın dururmu gün geçtikçe iyiyiye gidiyormuş hemşirelerin dedigine göre bebeyin tehlikeyi atlatmış am ciyerleri gelişmediginden anne sütü ememediginden şuan 3 gündür bogazından hortum yardımı ile besleniyor inşallah bayramdan sonra evimize gideriz hepinize çok tşk bu arada oradaki hemşireden de allah razı olsun kızımın resmini gizliden çekti ve bana verdi şuan minik kızımın ilk resmiyle yetiniyorum eve gider gitmez bol bol resimlerini gösterecegim dilerim bu mübarek günlerde tüm herkese hayırlı evlatlar nasip eder bayram arifesinden sizleri azda olsa sevindirmek istedim canım kardeşlerim dilerim en kısa zamanda kızım kucagıma gelir ve onu koklayarak huzurlu bir şekilrde yatarım sizleri çok seviyorum ne olur dualarınızı eksik etmenyn can yoldaşlarım bayramınız mübarek olsun byyyy

bengole çok sevindim arkadaşım bütün dualarımız sizinle inşallah tez zamanda iileşir, kızına kavuşursun ii haberlerinizi bekliyoruz Allaha emanet olun...

bengole çok sevindim arkadaşım bütün dualarımız sizinle inşallah tez zamanda iileşir, kızına kavuşursun ii haberlerinizi bekliyoruz Allaha emanet olun...

amin allah razı olsun senden ve tüm arkadaşlarımdan kızızım gün geçtikçe iyiyye gidiyor inşallah en kısa zamanda evimize kızızmla beraber döneriz bu arada albüme kızızmın resimlerini ekledim kendinize iyi bakın byyyy

OKUNACAK DUALAR
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

41 meryem...........KALAN: 39 MERYEM
41 YASıN.............KALAN: 36 YASİN
41 FETıH..............KALAN: 36 FETİH
1000 NAS.............KALAN: 800 NAS
1000 FELAK.........KALAN: 800 FELAK
1000 ıHLAS..........KALAN: 800 İHLAS
1000 SALAVAT.....KALAN: 800 SALAVAT
1000 TEVHıD........KALAN: 800 TEVHİD
4444 TEFRıCıYE...KALAN: 4044 TEFRİCİYE

ALLAH KABUL ETSıN.......

katılmak istiyenler ?????

Tatlıcık.......................1 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN

kartopu......................1 meryem , 3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN

merhaba arkadaşlar,

herkesin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun.inşallah seneye ramazan bayramına kadar hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız. ben arife günü daularımıza besmele çekerek başladım. allah kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:
slm kızlar malesef kızızm hala yogun bakımdan çıkmadı dualarını eksik etmeyin dilerim en kısa zamanda kızıma kavuşurum dua eden etmeyen tüm arkadaşlarımı çok ama çok teşekürler

arkadaşklar dualara katılmak isteyenler nekadar almak istediklerini yazarsa çok sevinirim.....

inşallah listemiz yeniden hareketlenicek , biliyosunuzki her duadan sonra mutlaka hamiş haberi aldık inşallah Allah tekrarlarını nasip etsinnn.....

hamişlerimizede hayırlı , sağlıklı doğumlar nasip etsin.....

slm kızlar bende katılmak istiyorum kuran a inşallah kabul eder yüce rabbim. bengole rabbim kızına sağlıkla kavuşturur seni inşallah hamileliğinle gülen yüzün doğumunla daha da güler

bu arada kimler hamile topik ne alemde çoookkk uzun zamandır yoktum sizi çok özledim kartopu neler yapıyosun kardeşim en son tüp bebek deneyecektin noldu canım. rabbim yardımcımız olsun hepimizin. hatırlarsanız 2 başarısız aşılamadan sonra hayata küstüm işten ayrıldım kendimi kapattım sonra silkelendim :))) ve tekrar doktora gittim oturmakla da olmadı çünkü.histeroskopi oldum bayramdan sonra rahimde bayağı bi yapışıklık varmış e ne de olsa iki ameliyat geçirdim ama benim bile umudum var umudunuzu kaybetmeyin dostlar rabbim büyüktür sanırım bu ay tüp bebeğe başlıyorum onun için ne gibi tetkikler yapılıyo bilen varmı yazarsanız mutlu olurum

OKUNACAK DUALAR
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

41 meryem...........KALAN: 39 MERYEM
41 YASıN.............KALAN: 36 YASİN
41 FETıH..............KALAN: 36 FETİH
1000 NAS.............KALAN: 800 NAS
1000 FELAK.........KALAN: 800 FELAK
1000 ıHLAS..........KALAN: 800 İHLAS
1000 SALAVAT.....KALAN: 800 SALAVAT
1000 TEVHıD........KALAN: 800 TEVHİD
4444 TEFRıCıYE...KALAN: 4044 TEFRİCİYE

ALLAH KABUL ETSıN.......

katılmak istiyenler ?????

Tatlıcık.......................1 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN

kartopu......................1 meryem , 3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN.....................1 meryem , 1 yasin , 1 fetih , 10 nas ,10 felak ,10 tefriciye ,10 salavat , 100 tevhid , 10 ihlas

pancarr....................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…