- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.561
bengole o kadar duygulandım ki anlatamam çok sevindim arkadaşım inşallah tuana irem de tez zamanda küvezden çıkıp annesinin kollarına gelir kendine çook ii bak tekrar tekrar tebrik ediyorum bütün dualarımız sizinle....merhaba kızlar bugün hastahaneden geldim bir kafe görüncede kendimi attım çok kötü günler geçiriyoruz lütfen dualarınızı esirgemeyin minik tuana iremim çok güçlü olduguna inanıyorum ama siz teyzelerininde duasına ihtiyacımız var ve ben inanıyorum ki bu günler geçecek yada inanmak istiyorum 5 gündür hayattan kopmuş gibiyim insanın yavrusunun yanında olmamması çok acı birşey ne kelimeler yeter anlatmaya nede bir söz tek söyleyebilecek tek şey ben kızımı çok özledim ve annesini üzmeyi bırakıp en kısa zamnada yanıma gelecegine inanıyorum çok yanlızım lütfen dua edin tek başıma mücadele etmekten yoruldum dogan minik meleyimin yüzünü göremedigim için içimden bir parça kopuyor kızlar hepinize teşekürler ederim benim için dua eden etmeyen tüm herkesten allah razı olsun dilerim rabbim hiç bir aileye evlat acısını yaşatmaz hepinizden dua bekliyorum benim bebeyim mucize bebek ve bana şaka yapıyor cadı kızım annesini mutlu haberler verecek inşallah herkese iyi akşamlar öptüm hepinizi dualarınızı esirgemeyin
merhaba kızlar bugün hastahaneden geldim bir kafe görüncede kendimi attım çok kötü günler geçiriyoruz lütfen dualarınızı esirgemeyin minik tuana iremim çok güçlü olduguna inanıyorum ama siz teyzelerininde duasına ihtiyacımız var ve ben inanıyorum ki bu günler geçecek yada inanmak istiyorum 5 gündür hayattan kopmuş gibiyim insanın yavrusunun yanında olmamması çok acı birşey ne kelimeler yeter anlatmaya nede bir söz tek söyleyebilecek tek şey ben kızımı çok özledim ve annesini üzmeyi bırakıp en kısa zamnada yanıma gelecegine inanıyorum çok yanlızım lütfen dua edin tek başıma mücadele etmekten yoruldum dogan minik meleyimin yüzünü göremedigim için içimden bir parça kopuyor kızlar hepinize teşekürler ederim benim için dua eden etmeyen tüm herkesten allah razı olsun dilerim rabbim hiç bir aileye evlat acısını yaşatmaz hepinizden dua bekliyorum benim bebeyim mucize bebek ve bana şaka yapıyor cadı kızım annesini mutlu haberler verecek inşallah herkese iyi akşamlar öptüm hepinizi dualarınızı esirgemeyin
bengole çok sevindim arkadaşım bütün dualarımız sizinle inşallah tez zamanda iileşir, kızına kavuşursun ii haberlerinizi bekliyoruz Allaha emanet olun...slm kızlar ben sizlere hepinize çok teşekür ederim bana yapmış oldugunuz dualar yerini buluyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızımın dururmu gün geçtikçe iyiyiye gidiyormuş hemşirelerin dedigine göre bebeyin tehlikeyi atlatmış am ciyerleri gelişmediginden anne sütü ememediginden şuan 3 gündür bogazından hortum yardımı ile besleniyor inşallah bayramdan sonra evimize gideriz hepinize çok tşk bu arada oradaki hemşireden de allah razı olsun kızımın resmini gizliden çekti ve bana verdi şuan minik kızımın ilk resmiyle yetiniyorum eve gider gitmez bol bol resimlerini gösterecegim dilerim bu mübarek günlerde tüm herkese hayırlı evlatlar nasip eder bayram arifesinden sizleri azda olsa sevindirmek istedim canım kardeşlerim dilerim en kısa zamanda kızım kucagıma gelir ve onu koklayarak huzurlu bir şekilrde yatarım sizleri çok seviyorum ne olur dualarınızı eksik etmenyn can yoldaşlarım bayramınız mübarek olsun byyyy
bengole çok sevindim arkadaşım bütün dualarımız sizinle inşallah tez zamanda iileşir, kızına kavuşursun ii haberlerinizi bekliyoruz Allaha emanet olun...
OKUNACAK DUALAR
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
41 meryem...........KALAN: 39 MERYEM
41 YASıN.............KALAN: 36 YASİN
41 FETıH..............KALAN: 36 FETİH
1000 NAS.............KALAN: 800 NAS
1000 FELAK.........KALAN: 800 FELAK
1000 ıHLAS..........KALAN: 800 İHLAS
1000 SALAVAT.....KALAN: 800 SALAVAT
1000 TEVHıD........KALAN: 800 TEVHİD
4444 TEFRıCıYE...KALAN: 4044 TEFRİCİYE
ALLAH KABUL ETSıN.......
katılmak istiyenler ?????
Tatlıcık.......................1 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN
kartopu......................1 meryem , 3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..............................1 meryem , 1 yasin , 1 fetih , 10 nas , 10 felak , 10 tefriciye , 10 salavat , 100 tevhid , 10 ihlas QUOTE]
slm kızlar malesef kızızm hala yogun bakımdan çıkmadı dualarını eksik etmeyin dilerim en kısa zamanda kızıma kavuşurum dua eden etmeyen tüm arkadaşlarımı çok ama çok teşekürler
slm kızlar bende katılmak istiyorum kuran a inşallah kabul eder yüce rabbim. bengole rabbim kızına sağlıkla kavuşturur seni inşallah hamileliğinle gülen yüzün doğumunla daha da güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?