- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.541
Allah yar ve yardımcın olsun canım. ama bu sıkntılarının sonunda hayırlısı ile yavruna kavuşacaksın bu sana biraz teselli olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.kız çocuğu çok güzel maşallah. çok sevindim senin adına.
arkadaşlar bengoleyle görüştüm hepinize selamı var sizlerden dua bekliyo kızı tuana irem erken dünyaya geldiği için küvezde yaşam mücadelesi veriyo inş minik meleğimiz bu mücadeyi kazanır annesi babasına kavuşur dularımızı esirgemiyelim lütfen ....
arkadaşlar bengoleyle görüştüm hepinize selamı var sizlerden dua bekliyo kızı tuana irem erken dünyaya geldiği için küvezde yaşam mücadelesi veriyo inş minik meleğimiz bu mücadeyi kazanır annesi babasına kavuşur dularımızı esirgemiyelim lütfen ....
gamseciğim,
seninde az kalmış yavruna kavuşmaya.Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin inşallah.AMİNNNNN
ecrinciğim nasılsın,
ne yaptınız ameliyat işini.
eşin oldumu ameliyat? kendine iyi bak canım:93:
merhaba kızlar bugün hastahaneden geldim bir kafe görüncede kendimi attım çok kötü günler geçiriyoruz lütfen dualarınızı esirgemeyin minik tuana iremim çok güçlü olduguna inanıyorum ama siz teyzelerininde duasına ihtiyacımız var ve ben inanıyorum ki bu günler geçecek yada inanmak istiyorum 5 gündür hayattan kopmuş gibiyim insanın yavrusunun yanında olmamması çok acı birşey ne kelimeler yeter anlatmaya nede bir söz tek söyleyebilecek tek şey ben kızımı çok özledim ve annesini üzmeyi bırakıp en kısa zamnada yanıma gelecegine inanıyorum çok yanlızım lütfen dua edin tek başıma mücadele etmekten yoruldum dogan minik meleyimin yüzünü göremedigim için içimden bir parça kopuyor kızlar hepinize teşekürler ederim benim için dua eden etmeyen tüm herkesten allah razı olsun dilerim rabbim hiç bir aileye evlat acısını yaşatmaz hepinizden dua bekliyorum benim bebeyim mucize bebek ve bana şaka yapıyor cadı kızım annesini mutlu haberler verecek inşallah herkese iyi akşamlar öptüm hepinizi dualarınızı esirgemeyin
yok tatlım bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun dualarım hep sizinle bende çok özledim sizleri....sibelciğim sende bir gelişme varmı hayatım?
çook sevindim bengole için Rabbim yardımcıları olsun inşlh sağlıklarına tez zamanda kavuşurlar...arkadaşlar bengoleyle görüştüm hepinize selamı var sizlerden dua bekliyo kızı tuana irem erken dünyaya geldiği için küvezde yaşam mücadelesi veriyo inş minik meleğimiz bu mücadeyi kazanır annesi babasına kavuşur dularımızı esirgemiyelim lütfen ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?