Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
OKUNACAK DUALAR
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

41 meryem...........KALAN: 39 MERYEM
41 YASıN.............KALAN: 36 YASİN
41 FETıH..............KALAN: 36 FETİH
1000 NAS.............KALAN: 800 NAS
1000 FELAK.........KALAN: 800 FELAK
1000 ıHLAS..........KALAN: 800 İHLAS
1000 SALAVAT.....KALAN: 800 SALAVAT
1000 TEVHıD........KALAN: 800 TEVHİD
4444 TEFRıCıYE...KALAN: 4044 TEFRİCİYE

ALLAH KABUL ETSıN.......

katılmak istiyenler ?????

Tatlıcık.......................1 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN

kartopu......................1 meryem , 3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN

Son düzenleme:

Amin canım inşallah..rabbim isteyen herkese geç ve güç olmadan sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallah...

arkadaşlar bengoleyle görüştüm hepinize selamı var sizlerden dua bekliyo kızı tuana irem erken dünyaya geldiği için küvezde yaşam mücadelesi veriyo inş minik meleğimiz bu mücadeyi kazanır annesi babasına kavuşur dularımızı esirgemiyelim lütfen ....

Allahım yardımcıları olsun... inşallah hayırlısıyla , sağlıkla kucaklarına alsınlar minik tuana iremi....
hep dualarımda olucak ....

Yüce Rabbim Tuana İrem'e sağlıklı ,uzun ömürler versin inşallah. enkısa zamanda küvezden çıkıp annesinin sıcacık kucağına yerşleşsin. AMİNNNNNNNN

ecrinciğim nasılsın,

ne yaptınız ameliyat işini.

eşin oldumu ameliyat? kendine iyi bak canım:93:

iyim canım sagol hatırladıgın için teşekkür ederim hatırlanmak güzel bişey sagol :)
ebvet eşim amelıyta oldu test verecegımız günü halatla cewkıyorum valla bakalım nolcak degfrelrde düzleme varmı çok merak edıyorum hakkımızda hayırlısı

sen naıslın umarım iyisindir canım benım grselım yine burda toplkananlım

bengole arkadaşımıza cok geçmiş ıolsun.dua ediyorum arkadasım içöin inş.bebeiği saglıgına kavusruz dularım sizinlee.allah analı babalı büyüütsün canım benim maşallah topiğimizin ilk bebişi geldi

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada... hoşgeldin minik berat

bengole........................................... .hamişşşşşşşşş 1. tüp bebek..... topiğimizin ilk doğan bebeği minik tuana irem burdaki bütün teyzelerin ve ben sana dua ediyoruz bitanem... gülücükler attığın fotoğraflarını bekliyoruz annenden... ( hemen iyileş olurmu)

estamp............................................ hamişşşşşşş 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı : zeynep duru:)
enepınar...........................................:
kartopu.............................................:
egeli.................................................::
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı : minik asya ? :)
ayse.c..............................................:
ecrin87...............................................:
pancar............................................:
tatlıcık.......................................... ...
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada... oğluşumuz değilmiş kızımız geliyomuş:) ... AYŞE CEMRE:)
gül...................................................:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş:: 2. aşılamada.. topiğimizin şimdilik son prensesi:) hoşgeldin:
özlem..............................................:
özgemrecan...........................................
esra16..............................................:
sibel1982..........................................:

8 hamilemiz ........

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
[/QUOTE]

Son düzenleme:
canlarım memlekete gidiyoruz şimdiden hepinizin mubarek bayramını kutluyorum..... dikkat edin kendinize dualara katılmak istiyenler listeden istedikleri kadar seçebilir:) hepinizi öpüyorum ..

inşallahh döndüğümde hem bengoleden hayırlı haber hemde sizlerden bebiş haberleri alırım....

merhaba kızlar bugün hastahaneden geldim bir kafe görüncede kendimi attım çok kötü günler geçiriyoruz lütfen dualarınızı esirgemeyin minik tuana iremim çok güçlü olduguna inanıyorum ama siz teyzelerininde duasına ihtiyacımız var ve ben inanıyorum ki bu günler geçecek yada inanmak istiyorum 5 gündür hayattan kopmuş gibiyim insanın yavrusunun yanında olmamması çok acı birşey ne kelimeler yeter anlatmaya nede bir söz tek söyleyebilecek tek şey ben kızımı çok özledim ve annesini üzmeyi bırakıp en kısa zamnada yanıma gelecegine inanıyorum çok yanlızım lütfen dua edin tek başıma mücadele etmekten yoruldum dogan minik meleyimin yüzünü göremedigim için içimden bir parça kopuyor kızlar hepinize teşekürler ederim benim için dua eden etmeyen tüm herkesten allah razı olsun dilerim rabbim hiç bir aileye evlat acısını yaşatmaz hepinizden dua bekliyorum benim bebeyim mucize bebek ve bana şaka yapıyor cadı kızım annesini mutlu haberler verecek inşallah herkese iyi akşamlar öptüm hepinizi dualarınızı esirgemeyin

biricik aşkım eşim hayat arkadaşım biliyorum her gece açıp bu sitede yazılanlaraı okuyorsun bende buradan sana birşeyler yazayım dedim aşkım ben burada kızımla beraber savaşırken sende oarda huzursuz ve mutsuz oldugunu biliyorum inşallah bu günler bitecek bitanem kızımız bizi bırakmayacak ben buna inanıyorum sende inan ve dua et bitanem seni ilk defa babab ettim derken kızım bize bir oyun oynadı umarım bu oyunu uzun sürmez hergün sabah hastahanede oturuyor akşama kadar bir gelişme olur diye bekliyorum ama malesef duruma aynı aşkım senin destegini ihtiyacım var bayram tahtili geldi çok çabuk gel sensiz savaşmak çok zor bu yabancı şekerde kızızmla tek başımıza bizi bırakma seni ve kızımı çok ama çok seviyorum ne olur en kısa zaman da yanımıza gel aşkım iyi geceler bedri abiler merak etmeden çıkmam gerek byyyyy

bengoleciğim , canım arkadaşım.

kızın hayırlı uğurlu olsun inşallah. ve biran önce hayırlısı ile o sımsıcak kucağına alıver kızını.bu mübarek günlerde bol bol dua et. bende ediyorum kızın için. inşallah hayırlısı ile biran önce çıkacak hastaneden. güçlü ol lütfen. mucize bebek yine yaratacak

Bengolecim hayırlısıyla sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah tüm dularımızla seninle kızın sizin kısmetiniz hayırlısıyla evinizin neşesi olacak. Arakadaşlar herkesin bayramı mübarek olsun. tatalııck bayram dönüşü dua sayısını bildiririm. hepinizi öpüyorum

Bengole canım dualarımız seninle iyi duşun kalbini ferah tut arkadasım arkadaslar bu duayı tuana iremi de katarak okuyalım niyetimizde onada yer verelim
Bengole umarım çifte Bayram yasarsınız arkadasım

Bengolecim canım hayırlı olsun,daha yeni gördüm...Rabbim bebişine yardımcı olsun,inşallah hayata sıkı sıkı tutunacak,sonra popişinden sıkıcak,sen bana neler çektirdin cadı kız diycen... Nazlı geldiler,nazlı devam edicekler işte...Sabır diyorum hayatım biz hep sabredipte görmedikmi çift çizgileri...sabır ve dua.... Kalbim tamamen sizinle,dualarımdasın bitanem....

çook sevindim bengole için Rabbim yardımcıları olsun inşlh sağlıklarına tez zamanda kavuşurlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…