Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada... hoşgeldin minik berat

bengole........................................... .hamişşşşşşşşş 1. tüp bebek..... topiğimizin ilk doğan bebeği minik tuana irem burdaki bütün teyzelerin ve ben sana dua ediyoruz bitanem... gülücükler attığın fotoğraflarını bekliyoruz annenden... ( hemen iyileş olurmu)

estamp............................................ hamişşşşşşş 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı : zeynep duru:)
enepınar...........................................:
kartopu.............................................:
egeli.................................................::
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı : minik asya ? :)
ayse.c..............................................:
ecrin87...............................................:
pancar............................................:
tatlıcık.......................................... ...
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada... oğluşumuz değilmiş kızımız geliyomuş:) ... AYŞE CEMRE:)
gül...................................................:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş:: 2. aşılamada.. topiğimizin şimdilik son prensesi:) hoşgeldin:
özlem..............................................:
özgemrecan...........................................
esra16..............................................:
sibel1982..........................................:

8 hamilemiz ........

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....

Slm kızlar nasılsınız? Neden artık kimsecikler uğramıyo ya eskisi gibi sohbetleri çok özledim bengole kızın nasıl çok merak ediyorum bizleri habersiz bırakma canım dualarımız sizinle merak etme...

arkadaşlar bu arada ben dokt. değiştirdim diğer dokt ocak ayına kadar bekle hala olmazsa tüp bebeğe geçeriz demişti ama başka bi dokt daha danışmak istedim zekai tahirde nüvit hanıma gittim tekrar testlerimiz yapıldı ve bende vajınal enfeksiyon olduğunu söyledi antibiyotik, krem ve fitil verdi 15 gün sonra tekrar kont gidicem bilgisi olan var mı acaba kan tahlillerimiz ve eşimin sonuçları normal enfeksiyon gebeliğe engel olabilir mi acaba?:26:

geçmiş olsun canım... evet enfeksiyonun gebeliğe engel olduğunu biliyorumm... tedavi sonrası hemen hamile kalanlarıda duydum :)))) inş. seninde meleğin cabucak gelir annesi.....

kızlar merhaba uzun süredeir katılamadım size.bu arada Allah nasip ederse ocak ayının 2ci haftası doğum yapacağım.dualarınızı esirgemeyin.
bende 4 yasin-i şerif, 100 Nas,100 Felak,100 İhlas,100 Tevhid,100 Tefriciye alayım.Allah'ın izni le bitirnce yazarım.Herşey gönlünüzce olsun.

ayy inşallah tatlım ya benimde gözle görünen başka bi sorun gözükmüyo çabucacık geçer dediğin gibi olumlu sonuçlanır ve hepimiz en kısa zamanda o güzel annelik duygusunu bizede yaşatır Rabbim...

OKUNACAK DUALAR

41 meryem...........KALAN: 39 MERYEM
41 YASıN.............KALAN: 32 YASİN
41 FETıH..............KALAN: 36 FETİH
1000 NAS.............KALAN: 700 NAS
1000 FELAK.........KALAN: 700 FELAK
1000 ıHLAS..........KALAN: 700 İHLAS
1000 SALAVAT.....KALAN: 700 SALAVAT
1000 TEVHıD........KALAN: 700 TEVHİD
4444 TEFRıCıYE...KALAN: 3944 TEFRİCİYE

ALLAH KABUL ETSıN.......

katılmak istiyenler ?????

Tatlıcık.......................1 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

OKUNAN

kartopu......................1 meryem , 3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

OKUNAN.....................1 meryem , 1 yasin , 1 fetih , 10 nas , 10 felak , 10 tefriciye , 10 salavat , 100 tevhid , 10 ihlas

pancarr...................

OKUNAN...................?

kayse...................................... 4 yasin , ......... , 100nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat , 100tEvhid , 100ihlas

OKUNAN...................................

Son düzenleme:

inşallah canımm rabbim göstersin o mutlu günleriiii.....

ekledim canım senide listemize Allah kabul etsinn şimdiden..... inşallah Rabbim hayırlı bi doğum , sağlıkla bebeğini nasip etsin....

ya geliyorum gidiyorum kımseye denk gelemıyorum nasılsınız arkadaşlar

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar kızım yogun bakımdan çıktı hepinize ayrı ayrı teşekür ederim dilerim rabbim o günleri birdaha yaşatmaz aminn bu arada urfadayım ailemler beraber kızımı başka dokatorler götürüyoruz durumu çok iyiymiş allah kısmet erdese 20 aralıkta eve dönecegiz allah hamile olan arkadaşlarımızda güzel hayırlı ve saglıklı bir dogum geçirmeleri dilegim le olmayanlarada en sa zamanda bebişler versin am,n hepinizi çok seviyorum iyi geceler tuana iremin teyzeleri hepinize ayrı ayrı teşekür ederim kendinize iyi bakın byyy

bengole çok sevindim anlatamam..gözünüz aydın arkadaşım..allaha emanet olun..

çok sevindim canım geçmiş olsun kendinize iyi bakın görüşürüz

kızlar nasılsınız?kaysecim doğumuna az kalmış kaç haftalıktın emenne sen neler yapıyosun doğuma az kaldı hayırlısıyla gamsem ececim sizler nasılsınız öptüm hepinizi kib...aeo

kızlar nasılsınız?kaysecim doğumuna az kalmış kaç haftalıktın emenne sen neler yapıyosun doğuma az kaldı hayırlısıyla gamsem ececim sizler nasılsınız öptüm hepinizi kib...aeo

Mursecim saol canım iyiyim B'nde Ocak sonu gibi dogum var kismetse bakalım sen nasılsın nasıl gidiyor bengole canım bnm çok mutlu oldum İnan ki ALLAH Bidaha yaşatmasın insdoya doya op bizim için de

Mursecim saol canım iyiyim B'nde Ocak sonu gibi dogum var kismetse bakalım sen nasılsın nasıl gidiyor bengole canım bnm çok mutlu oldum İnan ki ALLAH Bidaha yaşatmasın insdoya doya op bizim için de

bende iyiyim canım ama çok kaşıntım var 15 kilo aldım bacaklarım karnım çok kaşınıyo çatlıcaklar krem aldım bi faydası yok benimde ocak sonu gerçi kız bebekler erken gelirmiş hayırlısı bakalım hazırlıklarımı yaptım sadece kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çanta hazırlaması kaldı sen neyaptın.öptm kib

2 meryem,2yasin,2 fetih,100 nas,100 felak,200 tefriciye,100 salavat,100 tevhid,100 ihlas yazarmısın tatlıcık.hepinizi öpüyorum bye ..

tatlıcık nasılsın canım ?ben 2 yasin....200 ihlas......100 tefriciye aldım okunmuş say .....ama bu dualar çok kalmış kimse katılmak istemiyo heralde bence herkez eskisi gibi alsın yarım kalmasın bitsin dualar..bu duaların çok faydası var çünkü..

OKUNACAK DUALAR

41 meryem...........KALAN: 37 MERYEM
41 YASıN.............KALAN: 28 YASİN
41 FETıH..............KALAN: 34 FETİH
1000 NAS.............KALAN: 600 NAS
1000 FELAK.........KALAN: 600 FELAK
1000 ıHLAS..........KALAN: 400 İHLAS
1000 SALAVAT.....KALAN: 600 SALAVAT
1000 TEVHıD........KALAN: 600 TEVHİD
4444 TEFRıCıYE...KALAN: 3644 TEFRİCİYE

ALLAH KABUL ETSıN.......

katılmak istiyenler ?????

Tatlıcık......................1 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

OKUNAN

kartopu......................1 meryem , 3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas

OKUNAN.....................1 meryem , 1 yasin , 1 fetih , 10 nas , 10 felak , 10 tefriciye , 10 salavat , 100 tevhid , 10 ihlas

pancarr....................

OKUNAN...................?

kayse...................................... 4 yasin , ......... , 100nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat , 100tEvhid , 100ihlas

OKUNAN......................

ayşe C ...................... 2 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100nas , 100felak , 200tefriciye , 100 salavat , 100tevhid , 100 ihlas

OKUNAN.......................

murse...................................... , 2 yasin ,........................................, 100tefriciye , ....................................200ihlas

OKUNAN.....................................

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR dualara biraz daha katılım rica ediyorumm .... biliyosunuzki burda hamile kalan arkadaşlarımızın hepsi dualarımızın peşinden müjdeli haber verdiler.......

inşallah hamişlerimize hayırlı doğumm..... bizlerede hayırlı evlat nasip etsin Rabbim

LÜTFEN DAHA FAZLA DESTEK..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…