- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.581
arkadaşlar bu arada ben dokt. değiştirdim diğer dokt ocak ayına kadar bekle hala olmazsa tüp bebeğe geçeriz demişti ama başka bi dokt daha danışmak istedim zekai tahirde nüvit hanıma gittim tekrar testlerimiz yapıldı ve bende vajınal enfeksiyon olduğunu söyledi antibiyotik, krem ve fitil verdi 15 gün sonra tekrar kont gidicem bilgisi olan var mı acaba kan tahlillerimiz ve eşimin sonuçları normal enfeksiyon gebeliğe engel olabilir mi acaba?:26:
ayy inşallah tatlım ya benimde gözle görünen başka bi sorun gözükmüyo çabucacık geçer dediğin gibi olumlu sonuçlanır ve hepimiz en kısa zamanda o güzel annelik duygusunu bizede yaşatır rabbim...
kızlar merhaba uzun süredeir katılamadım size.bu arada Allah nasip ederse ocak ayının 2ci haftası doğum yapacağım.dualarınızı esirgemeyin.
bende 4 yasin-i şerif, 100 Nas,100 Felak,100 İhlas,100 Tevhid,100 Tefriciye alayım.Allah'ın izni le bitirnce yazarım.Herşey gönlünüzce olsun.
iyi geceler kızlar kızım yogun bakımdan çıktı hepinize ayrı ayrı teşekür ederim dilerim rabbim o günleri birdaha yaşatmaz aminn bu arada urfadayım ailemler beraber kızımı başka dokatorler götürüyoruz durumu çok iyiymiş allah kısmet erdese 20 aralıkta eve dönecegiz allah hamile olan arkadaşlarımızda güzel hayırlı ve saglıklı bir dogum geçirmeleri dilegim le olmayanlarada en sa zamanda bebişler versin am,n hepinizi çok seviyorum iyi geceler tuana iremin teyzeleri hepinize ayrı ayrı teşekür ederim kendinize iyi bakın byyy
iyi geceler kızlar kızım yogun bakımdan çıktı hepinize ayrı ayrı teşekür ederim dilerim rabbim o günleri birdaha yaşatmaz aminn bu arada urfadayım ailemler beraber kızımı başka dokatorler götürüyoruz durumu çok iyiymiş allah kısmet erdese 20 aralıkta eve dönecegiz allah hamile olan arkadaşlarımızda güzel hayırlı ve saglıklı bir dogum geçirmeleri dilegim le olmayanlarada en sa zamanda bebişler versin am,n hepinizi çok seviyorum iyi geceler tuana iremin teyzeleri hepinize ayrı ayrı teşekür ederim kendinize iyi bakın byyy
kızlar nasılsınız?kaysecim doğumuna az kalmış kaç haftalıktın emenne sen neler yapıyosun doğuma az kaldı hayırlısıyla gamsem ececim sizler nasılsınız öptüm hepinizi kib...aeo
Mursecim saol canım iyiyim B'nde Ocak sonu gibi dogum var kismetse bakalım sen nasılsın nasıl gidiyor bengole canım bnm çok mutlu oldum İnan ki ALLAH Bidaha yaşatmasın insdoya doya op bizim için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?