- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.721
Canlarım çok şükür 25 ocakta bende sezeryanla doğum yaptım bende ameliyata girmeden önce dua ettim. Allahım bütün isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah
ha bu arada oğlumun ismi Yunus Emre hepinizi öpüyorum.
mrb arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanıyo çok korkuyorum heycanlıyım inş sonucu hayırlı olur
selam arkadaşlar Allaha şükür kızım ayşe cemrem dünyaya geldi.23 ocakda sezeryanla doğum yaptım ...inş rabbim bu mutluluğu siz istiyen arkadaşlarımada nasip etsin sizin için sancı çekerken ameliyata giderken dua ettim Allahım kabul etsin inş...
kızlar bende bitirdim duaları ancak doğuma gidince haber veremedim bittiğini.bana dua eden ve edemeyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.inş tez zamanda herkesin kucağı dolar.Rabbim hekezi sevindirsin.kızım bu gün 20 günlük oldu teyzeleri dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar benimde dualarım sizle.
selam arkadaşlar Allaha şükür kızım ayşe cemrem dünyaya geldi.23 ocakda sezeryanla doğum yaptım ...inş rabbim bu mutluluğu siz istiyen arkadaşlarımada nasip etsin sizin için sancı çekerken ameliyata giderken dua ettim Allahım kabul etsin inş...
Canlarım çok şükür 25 ocakta bende sezeryanla doğum yaptım bende ameliyata girmeden önce dua ettim. Allahım bütün isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah
ha bu arada oğlumun ismi Yunus Emre hepinizi öpüyorum.
mrb arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanıyo çok korkuyorum heycanlıyım inş sonucu hayırlı olur
hoşgeldin Yunus Emre.
emenneciğim, Allah yavrunuzu sizlere bağışlasın.uzun ömürlü,sağlıklı ve bahtı açık olsun inşallah
bizim için ettiğin dualarda kabul olsun Yüce Rabbimden dilerim.
Merhaba kızlar
4 Şubat cuma saat 18:10 da minik kızımız Zeynep naz normal dogumla dünyaya geldi darısı tüm arkadaslarımın basına en yakın zamanda resimleri paylasicam dualarimdasiniz Allaha emanet olun...
bengoleciğim,
minik İremin resimleri çok güzel maşallah.Allah nazarlardan saklasın. bahtı açık ömrü uzun olsun inşallah canım.
GÖZÜN AYDIN... ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN CANIMM.....MAŞALLAHHH
canım arkadaşım nasılsın nerelerdesiniz hep geliyorum yoksunuz neden eskisi gibi yokuz dagıldık ya en kısa zamanda bulukşmak üzere kendine çok iyi bak canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?