- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.681
Merhaba arkadaşlar! Aranıza geçen yıl şubat ayında ilk aşılamayla katılmıştım, sonuç olumsuz olunca, tedaviyi de topiği de bıraktım.Uzun süre ara verdim, ara ara sizleri takip ettim ama yazmak gelmedi hiç içimden..Şu an ilk tüp bebek denememde çok şükür hamileyim. Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlere de yaşatsın bu mutluluğu.Bebeğini kucağına alan arkadaşları tebrik ediyorum, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Tedavi sürecindeki arkadaşlara da Allah yar ve yardımcı olsun, dualarım sizlerle...
saol canım sende inş.senle aramızda 1 hafta vardı sanırım bende yarın gidicem dr.2kg gectik çok şükür çatı muanesini haftaya yapıcagını söyledi dr.bizim kız pek iri olmadıgından normal gözüküyo suan..zaten ara ara yokluyo sancılarla.gününü beklemicek sanırım..bizim de şekerlerimiz hazır teyzesi..odamız cicilerimiz..RABBİM bu topikteki herkese ama herkese nasip etsin inş..estamp dogurmus olmalı..naptı nasıl oldu acaba...emennecik sen nerelerdesin??herkesi çok merak ediyorum hadi kızlaar ya gelin artık...oh ohhh negüzel güle güle kirletin canım :))))bende buğün annemle yaptım temizliği inş bu son temizlik olurda haftaya doğururum :)) hayırlısıyla tabiki.c.tesi dr.gittiğimde bebeğin suyu azalmış 3 kilo olmuş bebişim ,3 5 kiloyu geçerse sezaryan olursun dedi dr.um çatım darmış heralde bakalım bu hafta ne olucak.hayırlısıyla bi doğum yapsaydık .benim bütün hazırlıklarım bitti en son bebeğimin şekerlerini bitirdik ...Rabbim bütün arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın inş..hayırlı evlatlar nasip etsin herkeze....aminnnn.
Merhaba arkadaşlar! Aranıza geçen yıl şubat ayında ilk aşılamayla katılmıştım, sonuç olumsuz olunca, tedaviyi de topiği de bıraktım.Uzun süre ara verdim, ara ara sizleri takip ettim ama yazmak gelmedi hiç içimden..Şu an ilk tüp bebek denememde çok şükür hamileyim. Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlere de yaşatsın bu mutluluğu.Bebeğini kucağına alan arkadaşları tebrik ediyorum, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Tedavi sürecindeki arkadaşlara da Allah yar ve yardımcı olsun, dualarım sizlerle...
canım inan çok sevindim senin adına sonuç çok güzel olmuş allah banada benim gibi diğer arkadaşlarımıda nasip eder inş. canım neler yaşadın nolur yazarmısın bana 1tanemi koydular bana doktorum 2tane koyabileceğini söyledi tekrar tekrar gözün aydın canım çok sağlık bi hamilelik geçirmeni dilerim ...
saol canım sende inş.senle aramızda 1 hafta vardı sanırım bende yarın gidicem dr.2kg gectik çok şükür çatı muanesini haftaya yapıcagını söyledi dr.bizim kız pek iri olmadıgından normal gözüküyo suan..zaten ara ara yokluyo sancılarla.gününü beklemicek sanırım..bizim de şekerlerimiz hazır teyzesi..odamız cicilerimiz..RABBİM bu topikteki herkese ama herkese nasip etsin inş..estamp dogurmus olmalı..naptı nasıl oldu acaba...emennecik sen nerelerdesin??herkesi çok merak ediyorum hadi kızlaar ya gelin artık...
canım maşallah maşallah ya okadar ama okadar çok sevindim ki inan..RABBİM tamamına erdirsin inş..saglıkla kucagına al inş..tebrik ediyorum..ALLAHIMM nazarlardan esirgesin inş..ooh yaa valla nası rahatladım ay çok mutlu oldum şimdi...
Allah hepinize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin..Bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım.sizi çok iyi anlıyor ve dua ediyorum.Sizinle o günleri tekrar yaşadım.Bende yaklaşık 2 yıl tedavi gördükten sonra anne oldum.dualarım sizinle
Merhaba kızlar...
Bugün temizliğim bitti şükür tertemiz oldu evimiz odamız hazır bı tek kızımız kaldı onu bekliyoruz
Rabbim suzlerede yaşatsın ins bu tatlı telaşları ins dogum sekli henüz belli değil ama normal dogum olursa aklimdasiniz sizi söyleyerek dua edicem yinede ediyorum
Kızlar eskisi gibi toplanalım tekrar hoş ben bı süre sonra çok sık giremem ama takip ederim
Hepinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun:)))
oh ohhh negüzel güle güle kirletin canım :))))bende buğün annemle yaptım temizliği inş bu son temizlik olurda haftaya doğururum :)) hayırlısıyla tabiki.c.tesi dr.gittiğimde bebeğin suyu azalmış 3 kilo olmuş bebişim ,3 5 kiloyu geçerse sezaryan olursun dedi dr.um çatım darmış heralde bakalım bu hafta ne olucak.hayırlısıyla bi doğum yapsaydık .benim bütün hazırlıklarım bitti en son bebeğimin şekerlerini bitirdik ...Rabbim bütün arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın inş..hayırlı evlatlar nasip etsin herkeze....aminnnn.
Bengole bnm face hesabım yok topige eklermisin prensesini görelim kızımızı icimiz açılsın :))
mrb canım arkadaşlarım nasılsınız allah hamilelere biran önce kucaklarına sağlıcakla almayı nasıp etsin benim gibi umutla bekleyenlerede tezzamanda nasip etsin inş topiğimize tekrar devam edelim nolur.bende tüpbebğe başlıcam yakında adetimi bekliyorum nolur aydınlatın beni neler yapıcaklar uykularım kaçıyo artık korku var heyecan var dua edin bana nolur tutsun dualarımıza devam edelim hepinizi, çok seviyorum kendiniz eve bebişlerine çok iyi bakın:)))
amin canım.sırf buraya yazmak için üye oldum..yazdıklarınızı okurken sizinle heycanlandım,hayalkırıklığınızı yaşadım,ya gözlerim doldu...hamile olanları okuyunca çok sevindim.yani bizim yaşadıklarımız başka...Beklemek,sabretmek,tedavi süreci yaşayan bilir ancak..ben 2 yıl bekledim..benden daha fazla bekleyenler kızmasın bana sakın..Allah herkese sabır ve hayırlısını versin
canım kardeşim hayırlı ugurlu olsun allah saglıkla kirletmeyi nasip etsin dilerim senin de dogumun güzel geçer ve hayırlısıyla sag salim evledını kucagına alırsın rabbim sizinle olsun canım kardeşim seni çok seviyorum tatlım
saol canım arkadaşım aminnn bende seni ve minik iremciği çok seviyorum öpüyorum sizi kib aeo.....
canım bende 4 yılım ve 3 yıl sonra ilk tüp bebek denemesi tuttu ama dam gibi sevinemedim çünkü arkadaşarımında olsun diye dua ettim inşallah olurda bazıları şuan dogum hazırlıgında bend ebebeyimi kucagıma aldım çok şükür dilerim sende bebeyini en kısa zamanda kucagına alırsın
Çok teşekkür edrim Tedavi sürecini kaldıramadım, psikolojik olarak da ii hisssetmiyodum, ara vermek iyi geldi. Hep söylerlerdi kafanız rahat olsun , takmayın, düşünmeyin diye, ben de düşünmüyorum , o kadar da takmıyorum derdim. Sonra anladım ki herşeyi ona göre programlamışım.Tedaviye başlama, işten izin, uygun dönemi hesapla her iş hesap kitap olmuş.Ben istemesemde koşullar sürekli gündemde tutuyor. En son nokta da teslimiyet oldu sanırım. Rabbim isterse olur derdim hep ama teslim olmamışım.Boşunaymış çabalamam.Bizim sebepsiz inferteliteydi 4. aşılamadan sonra bile dr um tüp bebeğe geçmeyi kabul etmedi, sebep olmaması daha da çok geriyordu.Aşılamada daha fazla vakit kaybetmemek için rapor bile çıkarmadan özel bir merkezde yaptırdık. Çok şükür herşey yolunda gitti. Şu an 5. hafta da ama hala inanamıyorum. Tek embriyo yerleştirildi, tek istedik biz. Zaten 35 yaşın olduğu için ilk denemede tek yerleştiriyorlar.3 tane de dondurttuk nasıl alışmışsak negatifi görmeye, önlemini va daha sonraki tedavi sürecini bile planlamıştık.Kartopunun da dediği gibi, Rabbim isteyen , dileyen herkese bu dünyada anne baba olmayı hayırlı kılsın inşallah.
amin canım inş allah bizede nasıp eder bizimde sebepsiz infertelite bende 2kez aşılama onun öncesi yumurta takıpleri herşey yolunada gidyoken rabbim nasip etmeyince olmuyo işte sonra aşılamalardan sonra ara vermeye karar verdim 1sene filan hemde yaşım 23olucaktı vede raporla başlıcaktım doktora gitmedende yine evde hayal krıklığı heray ama 23me girdiğim gibi doktorun yolunu tuttum çünkü biakşam öcesi eşim internetten çok araştırdığını hissettim vede ona haksızlık yaptığımı anladım çünkü hep benim onaylamamı bekliyodu hemen gittim tabi doktorda uludağ üni rapor zor çıkarttığını 3.4ay bulucağını söylryince birde eski hastalarına 3.5milyara herşey dahil ilaçlar filan yapıcağını sadece buaya mahsus olduğunu söyleyince karar verdim hemen sanırım Allah nasip ederse bana 2tane koyucak herşey yolunda giderse inş benim sonucumda senin gibi olur biraz korku endişe var okadar .ALLAH herkese nasip eder inş bukadar çabalamamızn karşılığını alırız Allaha emanet ol kendine ve3 bebişine iyi bak tatlım bizede boplbol dua et:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?