Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
OKUNACAK DUALAR
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

41 meryem...........KALAN: 31 MERYEM
41 YASıN..............KALAN: 20 YASİN
41 FETıH..............KALAN: 30 FETİH
4444 TEFRıCıYE.....KALAN: 2744 TEFRİCİYE

1000 NAS............KALAN: BİTTİ
1000 FELAK.........KALAN: BİTTİ
1000 ıHLAS..........KALAN: BİTTİ
1000 SALAVAT.....KALAN: BİTTİ
1000 TEVHıD........KALAN: BİTTİ

ALLAH KABUL ETSıN.......

katılmak isteyenler ?????

enepınar....................1 meryem , 2yasin , 2 fetih , 100 nas , 100felak , 200 tefriciye , 100 ihlas

OKUNAN.....................

Tatlıcık......................1 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas ,100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid ,100 ihlas

OKUNAN..

kartopu......................1 meryem , 3 yasin , 3 fetih , 100 nas , 100 felak , 350 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid ,100 ihlas

OKUNAN.....................tamamı okundu

pancarr....................

OKUNAN...................?

kayse...................................... 4 yasin , ......... , 100nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat , 100tEvhid ,100ihlas

OKUNAN...................... tamamı okundu

ayşe C ...................... 2 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100nas , 100felak , 300tefriciye , 500 salavat , 500tevhid ,100 ihlas

OKUNAN..................... tamamı okundu

murse...................................... , 2 yasin ,........................................, 100tefriciye , ....................................200ihlas

OKUNAN.....................................

gamsem.......................1 meryem , 2 Yasin , 2 fetih , 100nas , 100felak , 50 tefriciye , 100salavat ,100tevhid ,100ihlas

OKUNAN...................... tamamı okundu

ecrin...........................2 meryem , 2 yasin , 2 fetih , 100 nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat , 100tevhid ,100ihlas

OKUNAN ........................................................... .100 nas , 100felak , 100tefriciye , 100salavat , 100tevhid ,100ihlas

estamp........................2 meryem, 2 yasin , 2 fetih , 300 nas , 300 felak , 300 tefriciye , 300 ihlas, 300 salavat,300 tevhid...

OKUNAN.........

arkadaşlar bitirenler bildirirse sevinirim.... bu hafta azmedelim bisin:)

ARKADAŞLARIM BU MUBAREK HAFTADA BİTİRELİM ARTIK DUALARIMIZI......

esracığım hayırlısı olsun. bebeklerin sıkı sıkı tutunsun sana.Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin inşallah.

burdan msj atmak saçma oldu farkındayım ama kartopu ben özelden msj atamıyorum henüz.burdan yazmak aklıma geldi umarım görürsün.(kurabiyelerle ilgili) mail adresini bana msj atarsan sevinirim.

arkadaşlar nerelerdesiniz topiğimiz bomboş kaldıı ben bu ay tekrar aşılama olucam ne olur dua edin banaa çok ihtiyacım varr hepinizi çook özledimm gelin dolduralım sayfalarımızı eskisi gibi...

arkadaşlar nerelerdesiniz topiğimiz bomboş kaldıı ben bu ay tekrar aşılama olucam ne olur dua edin banaa çok ihtiyacım varr hepinizi çook özledimm gelin dolduralım sayfalarımızı eskisi gibi...

canım arkadaşım dilerim hakkında hayırlısı neyse o olur ama inşallah en kısa zamanda bebeyini kucagına alırsın tatlım tüm dualarım seninle kendine iyi bak byyy

sibelcim Rabbim inşallah bu sefer meleğini versin ve sana sımsıkı tutunsunnn......

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada kız
esra16..............................................
enepınar..........................................
kartopu...........................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................

tatlıcık.......................................... .veeeee artık oda bir hamişşşşşşşş

gül..................................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................
sibel1982.........................................

9 hamilemiz ........

11 hamiş adayımız var

canlarımmmmm sonunda oldu meleğim kendiliğinden göbişime konduuuu bugün 4 te öğrendimmmm dualarımmm sizlerle inşallah burdaki bütün arkadaşlarımın melekleri en kısa zamanda gelsinnn RABBİM HEPİNİZİ SEVİNDİRSİN ÜMİDİNİZİ HİÇ YİTİRMEYİN...dua edin meleğim sıkı sıkı tutunsun... düşmesin diye jel kullanmaya başladımmmm, adet sancısına çok benzeyen ağrılarım var inşallah herşey yolunda gider.... mucizee bebekkkkkiiimmm

benide alırmısnız listeye bende 17 mart 2011 de yapıcam yani yarın aşılama olucam ilk aşılamam 5 yıllık evliyim daha önce 3 düşüğüm oldu bir kürtajla sonlandı diğerleri kendiliğinden gelişmeden düştü. hiç birinde kalp atışları oluşmadan düşükle sonuçlandı. en son 2010 mart ayında oldu bir yıldırda kalmadım. ve aşılama yapılacak yarın gonol f 150 yullandım sonra fostomen 150 verdi 3 günde onu kullandım dün gecede çatlatma iğnemi oliverte yi vurdum . yarında 12 de aşılamam yapılacak.allahım bana ve tüm isteyenlere versin.

yubbiiiiiiiiii maşallaaaaaah harika bir haber bu canım tebrik ediyorum rabbim tutundursun meleğini sana bekleyen tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah

Tatlıcık canım , nasıl sevindim anlatamam.
ilk okurken biryerden alıntı falan zannettim. sonra bir baktım senin bebişin. Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah. dualarım seninle. inşallah hepimizin hamile haberi sırayla yazılacak buraya canım.

aramıza hoşgeldin inşallah rabbim hayırlısıyla meleğini tutundurur sana rahat ol bol bol dua et canım

hatdev Allah yardımcın olsun. İnşallah bebişin bu defa sıkı sıkı tutunur sana. bol bol dua et aşılama esnasında . hep olumlu şeyler düşün ve kendini kasma hiç. birde sabah gitmeden Kenzül Arş duasını oku. çok iyi geliyor.

kartopu nasılsın canım uzun zamandır görüşemedik pek giremiyorum ama sanki içime doğdu bebiş uyurken bi girim dedim tatlıcığın güzel haberine çok sevindim inşallah senin ve buradaki bütün arkadaşların hayırlı haberini almak nasip olur

emenneciğim nasılsın,

oğluna maşşallah Allah nazarlardan saklasın. çok yakışıklı görülüyor. ne kadar oldu şimdi?

ikinizinde sağlık ve sıhatiniz iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…