- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.981
çok sağol ... evet 2 ocak deniyor bende 2 gün daha dişimi sıkıp 4 ocağa kendi doğum günüme getireyim diyorum:) kend, kendime hediye hiç vermemişdim ilk ve en güzel hediyeyi kendi kendime vermiş olurum:) inşaallah....
sibelll burdamısın canım
tatlıcık lütfen şu sticker ındaki yazıyı değiştirirmisin. onunyerine" bebeğim hoşgeldin " falan yaz. olumlama yap lütfen. gördükçe beynin bebeğin varmış gibi algılayacak ve hamile kalacaksın.
arkadaşlar size bir olumlama yazayım. ben bunu yazıp masama notlıkla koymuşum ve hergün aklıma geldikçe söylüyordum. bebek isteyenler deneyin tavsiye ederim. hatta ne istiyorsanız anne kelimesini çkartarak yerine istediğiniz şeyi ekliyebilirsiniz(sağlık ,zenginlik vs.)
size bir haber daha vereyim cumartesi günü (30/Temmuz) gül doğum yapacak, dua edin lütfen arkadaşlar kolay ve sağlıklı bir doğum olsun,arkadaşımız hayırlısı ile alsın oğlunu kucağına inşallah. AMİNNNNNNNNNNNNNNN
emenne,estamp,murse,gamsem, bengole bebişleri büyütmüşsünüz maşşallah. Allah hepsine uzun ömürler versin, bahtları açık olsun hepsinin canlarım.
pınar sninde oğlun oluyormuş , adı gibi ateş gibi bir oğlan olur inşallah.41 X
benimde hamileliğim ilk dönemleri senin gibi geçti arkadaşım bulantım kusmam hiç olmadı çok şükür. Allah yardım etti.
sibelciğim kızın geliyormuş çok sevindim.sizede 41 X umaım senin hamileliğinde rahat geçiyordur.
tatlıcık ve esra hayırlısı ile sizden şimdi hamiş haberleri bekliyoruz. ben sık sık buraya girmesemde sizlerden dualarımı eksik etmiyorum kızlar. Allah en kısa zamanda nasip edecek inşallah.
size bir haber daha vereyim cumartesi günü (30/Temmuz) gül doğum yapacak, dua edin lütfen arkadaşlar kolay ve sağlıklı bir doğum olsun,arkadaşımız hayırlısı ile alsın oğlunu kucağına inşallah. AMİNNNNNNNNNNNNNNN
emenne,estamp,murse,gamsem, bengole bebişleri büyütmüşsünüz maşşallah. Allah hepsine uzun ömürler versin, bahtları açık olsun hepsinin canlarım.
pınar sninde oğlun oluyormuş , adı gibi ateş gibi bir oğlan olur inşallah.41 X
benimde hamileliğim ilk dönemleri senin gibi geçti arkadaşım bulantım kusmam hiç olmadı çok şükür. Allah yardım etti.
sibelciğim kızın geliyormuş çok sevindim.sizede 41 X umaım senin hamileliğinde rahat geçiyordur.
tatlıcık ve esra hayırlısı ile sizden şimdi hamiş haberleri bekliyoruz. ben sık sık buraya girmesemde sizlerden dualarımı eksik etmiyorum kızlar. Allah en kısa zamanda nasip edecek inşallah.
:) HAKLISINNN şimdi yeni tedavi aşamasındayım ve bu mübarek aylarda Allahım sevindiricek inşallahh:)
o yazıyı bebeğimi kaybedince yazmıştım4 ay geçti öylecede kalmış.... bu ay gonal-f e başladım ve tüm genetik kan pıhtılaşması sonuçlarım temiz çıktı Allaha şükür bi sorun yokmuş....
inşallahhhhh ramazan ortalarındaa hamileyimmm müjdesini veririmm:)))))))
veee inşallahhh bu sefer daimi olurrrrr:))))))))
maşallahhhh oğluşuna Rabbim sağlıkla,sıhhatlee kucağına versinnnn.......
murseciğim bütün bebekler öyle hep eller ağızlarda havalar çok sıcak ondan yemiyor bunalıyorlar galiba bir şekilde büyüyecekler işte sıkıntı etme kızının resmini koysan da görsek merak ediyor teyzeleri onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?