Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim kuzuda 3 ocakta teyzesiyle aynı gün doğdu,banada 1 ocak demişlerdi,hakikaten kendi kendine verebileceğin ennn güzel hediye:) tam kış ortası doğacağı için biraz eve kapanıyosun,çok zor oluyo ama vakit nasıl geçiyo anlamıyosun,Allahım sorunsuz bi şekilde kavuştursun canım

sibelll burdamısın canım

görmedim arkadaşım buralardayım ben hergünn bakıyorum kimseyi göremiyorum ama 18 haftalık olduk bu arad biz minik prensesimiz olucak inşallah sen nasılsın neler yapıyosun? özledim sohbetleri,arkadaşları en yakın zamanda daha sık görüşmek ümidiyle

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada IRMAK
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada kız

sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:) 2. aşılamada KIZ
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla (erkek
KARTOPU..........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş ERKEK
enepınar...........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş DOĞAL YOLLA ERKEK (ATEŞ)

TATLICIK..........................................GEL BEBEĞİM GÖBİŞİME GEL.....
esra16..............................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................

12 hamilemiz ........

8 hamiş adayımız var

Son düzenleme:
emenne,estamp,murse,gamsem, bengole bebişleri büyütmüşsünüz maşşallah. Allah hepsine uzun ömürler versin, bahtları açık olsun hepsinin canlarım.

pınar sninde oğlun oluyormuş , adı gibi ateş gibi bir oğlan olur inşallah.41 X
benimde hamileliğim ilk dönemleri senin gibi geçti arkadaşım bulantım kusmam hiç olmadı çok şükür. Allah yardım etti.

sibelciğim kızın geliyormuş çok sevindim. sizede 41 X umaım senin hamileliğinde rahat geçiyordur.

tatlıcık ve esra hayırlısı ile sizden şimdi hamiş haberleri bekliyoruz. ben sık sık buraya girmesemde sizlerden dualarımı eksik etmiyorum kızlar. Allah en kısa zamanda nasip edecek inşallah.

bu arada benim doğum 18 Ekim gibi gözüküyor. sezeryan olacağı için 1-2 hafta önce olabilir. dada tam konuşmadık doktorumla. yarın sabah kontrolüm var bakalım birşey diyecekmi? ama daha erken herhalde bunları konuşmak için. yavaş yavaş hazırlıklara başladım ben , ama odasına karar veremedim daha. inşallah bu hafta sonu onuda hallederim. boya işimiz vardı çok şükür onu bitirdik.

oğlumun adınada karar verdik gibi Burak olacak,son dakikada herhangi bir değişiklik olmazsa. benim oğluşumada 41X

size bir haber daha vereyim cumartesi günü (30/Temmuz) gül doğum yapacak, dua edin lütfen arkadaşlar kolay ve sağlıklı bir doğum olsun,arkadaşımız hayırlısı ile alsın oğlunu kucağına inşallah. AMİNNNNNNNNNNNNNNN

tatlıcık lütfen şu sticker ındaki yazıyı değiştirirmisin. onunyerine" bebeğim hoşgeldin " falan yaz. olumlama yap lütfen. gördükçe beynin bebeğin varmış gibi algılayacak ve hamile kalacaksın.

arkadaşlar size bir olumlama yazayım. ben bunu yazıp masama notlıkla koymuşum ve hergün aklıma geldikçe söylüyordum. bebek isteyenler deneyin tavsiye ederim. hatta ne istiyorsanız anne kelimesini çkartarak yerine istediğiniz şeyi ekliyebilirsiniz(sağlık ,zenginlik vs.)

Ben , Anneyim.

Ben , Anne olduğumu biliyor ve inanıyorum.

Ben , Anne olduğumu kabul ediyorum.

Ben , Anne olduğum için kendimi taktir ediyorum.

Ben , Anne olduğum için şükrediyorum.

:) HAKLISINNN şimdi yeni tedavi aşamasındayım ve bu mübarek aylarda Allahım sevindiricek inşallahh:)

o yazıyı bebeğimi kaybedince yazmıştım 4 ay geçti öylecede kalmış.... bu ay gonal-f e başladım ve tüm genetik kan pıhtılaşması sonuçlarım temiz çıktı Allaha şükür bi sorun yokmuş....

inşallahhhhh ramazan ortalarındaa hamileyimmm müjdesini veririmm:)))))))
veee inşallahhh bu sefer daimi olurrrrr:))))))))

maşallahhhh oğluşuna Rabbim sağlıkla,sıhhatlee kucağına versinnnn.......

işallahhhhhh sağlıklaaa kucağınaa alsınnnn :) RABBİM KOLAYLAŞTIRSINN......

evet canım büyüyo meleklerimiz oğlum 6 aylık oldu diş bile çıkardı şimdi heyecanla sizinkileri bekliyoruz sağlıcakla gelirler inşalllah
gül'e burdan dualarımızı gönderiyorum rabbim yardımcısı olsun yavrusunu alsın kucağına koklasın doya doya
kartopum senin içinde aynı dileklerde bulunuyorum tatlıcık, esra ve bekleyen diğer arkadaşların da güzel haberlerini alacaz inşallah

Allahım sağlıla ikisinide kurtarsın inş.ay necabuk geçti ya zaman, seninki bile yaklaşmış senide allah kurtarsın canım bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş..bu arada burak ismide güzelmiş :) oğluşumuzun....

şükür amin büyüdüler kartopucum 6 ayını bitirdi minik kızım diş çıkarma çabasında kuzum çok huysuz sürekli eli ağzında ağlıyo iştahsız.bi çıkarsada ikimizde rahatlasak ..

inş canım şu mübarek ayda bayramla birlikte iki sevinç yaşarsınız eşinle. ve bizlerde bu sevince ortak oluruz canım müjdeli haberini alırız esramdandanda sendende inş aklımda ve duamdasınız....

murseciğim bütün bebekler öyle hep eller ağızlarda havalar çok sıcak ondan yemiyor bunalıyorlar galiba bir şekilde büyüyecekler işte sıkıntı etme kızının resmini koysan da görsek merak ediyor teyzeleri onu

evet canım bide sıcaklar mafetiyo bebişlerimizide bazen günde 2 kez duş aldırıyorum bile rahatlasın diye ama şu bitürlü cıkamayan dişleri bi çıksa kafa kulak yanağını kaşıyıp duruyo miniğim dr sıcaklarda bizim bile iştahımız olmuyo bebekler neyapsın dedi kilosu düşük bu ay hiç kilo almamış 6 400 gr.ama şükür sağlığı iyi önemli olanda o dediğin gibi bi şekilde büyücekler :) Allah sağlık versin kuzularımıza..

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor uzun zamandır giremedım nete belkide hatırlamazsınız beni umarım hepniz iyisinizdir ben hala aynıyım bi değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…