- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #12.021
bu arada benim doğum 18 Ekim gibi gözüküyor. sezeryan olacağı için 1-2 hafta önce olabilir. dada tam konuşmadık doktorumla. yarın sabah kontrolüm var bakalım birşey diyecekmi? ama daha erken herhalde bunları konuşmak için. yavaş yavaş hazırlıklara başladım ben , ama odasına karar veremedim daha. inşallah bu hafta sonu onuda hallederim. boya işimiz vardı çok şükür onu bitirdik.
oğlumun adınada karar verdik gibi Burak olacak,son dakikada herhangi bir değişiklik olmazsa. benim oğluşumada 41X
canım hayırlısıyla seninde bebişin gelecekdir. karnını oğlum kızım diye sev göreceksin etkili olacak ben bir ay önce hep karnımı ateş oğlum diye seviyordum etkisi varmıdr bilmem ama bir sonraki ay hmle kaldım.. deneHayırlı bayramlarrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar,
27 eylül de sezeryan ile doğum yaptım, ve oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. 3 hafta erken geldi oğlum ,beni fazla bekletmek istemedi anlaşılan.doğuma girerken ve çıkarken tüm evlat isteyenler ve buradaki arkadaşlarım için çok dua ettim. Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile tez vakitte yavrusuna kavuşmak nasip etsin inşallah.herkese bu mutluluğu yaşatsın yüce Rabbim.
daha detaylı daha sonra konuşuruz arkadaşlar,hepinizi öpüyorum.
esracığım bu arada tedavin hayırlı olsun,tez vakitte olumlu sonuç alırsın inşallah.
merhaba arkadaşlar,
27 eylül de sezeryan ile doğum yaptım, ve oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. 3 hafta erken geldi oğlum ,beni fazla bekletmek istemedi anlaşılan.doğuma girerken ve çıkarken tüm evlat isteyenler ve buradaki arkadaşlarım için çok dua ettim. Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile tez vakitte yavrusuna kavuşmak nasip etsin inşallah.herkese bu mutluluğu yaşatsın yüce Rabbim.
esracığım bu arada tedavin hayırlı olsun,tez vakitte olumlu sonuç alırsın inşallah.
nasılsınız umarım iyisinizdir kartopu seni merak ettim bebişini kucağına almışsındır sanırım bi haber ver :) bende iyiyim işte malum şehitler çooooooooook üzgünüm o annenler bunun içinmi büyütüyolar lanet olsun teröre ....... bende yeni tüp bebk için doktorum rapor almamı istedi onlarla uğraşıyorum çok uğraştırıyo böyle olacağını bilsem hiç girişmezdim keşke keşke gerek kalmasa hayırlısı diyorum RABBİM büyük kendinize çok iyi bakın tabi bebişlerinizede arada bizede dua edin çok öpüyorum..:)
nasılsınız umarım iyisinizdir kartopu seni merak ettim bebişini kucağına almışsındır sanırım bi haber ver :) bende iyiyim işte malum şehitler çooooooooook üzgünüm o annenler bunun içinmi büyütüyolar lanet olsun teröre ....... bende yeni tüp bebk için doktorum rapor almamı istedi onlarla uğraşıyorum çok uğraştırıyo böyle olacağını bilsem hiç girişmezdim keşke keşke gerek kalmasa hayırlısı diyorum RABBİM büyük kendinize çok iyi bakın tabi bebişlerinizede arada bizede dua edin çok öpüyorum..:)
merhaba arkadaşlar,
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek...tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrasızeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamadazeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamadaayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamadaIRMAK
kayse................................................hamiş.........2. aşılamadakız
bjközlem................................................hamiş
sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:)2. aşılamada KIZ
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşdoğal yolla (erkek
KARTOPU..........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşERKEK
enepınar...........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşDOĞAL YOLLA ERKEK (ATEŞ)
TATLICIK..........................................GEL BEBEĞİM GÖBİŞİME GEL..... hala umudum varrrrrrrrrrrr
esra16..............................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
özgemrecan.....................................
12 hamilemiz........
7 hamiş adayımız var
ben ayşe.c ninde tüp bebekle hammie kaldığını okumuştum yanlış görmediysem Allah sağlıkla kucağına aldırır inşallah. benim oğlumun adı Kuzey bora
Kartopunun bebişi çok tatlı ve yakışıklıkartopucum öpüyorum
Tatlıcım tüm dualarım seninle ve diğer arkadaşlarla. egeli ne yaptı acaba aklıma geldi
arkadaşlar hepinizi öpüyorum
arkadaşlarr bjközlem, ayşe c ve özgemercanın hamileliklerini okudum biraz öncee hernekadar buraya yazmasalarda başka topiklerde denk geldimm ..
listede sadece 5 kişi kaldıkk bakalımm inşallahhh buyıl bitmeden 5 miz içinde hamileyiz yazısını yazarımm:)))
merhabalar:))herkese merhaba demek istiyorum.
öncelkle şunu belirtmek istiyorum sizinle yazışmayı kestikten sonra sadece 1 kez başka bir topikte hastane tavsiyesi üzerine bir mesaj yazdım. burda yazmayı bırakıp başka bir topikte yazdığımı düşünmenizi asla istemem. biz burda acılarımızı, mutluluklarımızı ve dualarımızı paylaştık. sizi asla unutmadm. kartopu ve gülün bebeklerini sağlıkla kucaklarıa almalarını büyük sevinçle okudum. Rabbim analı babalı büyütsün uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. burdaki diğer bebek isteyen arkadaşalarıma da en kısa zamanda rabbim hayırlı kılsın inş.
bana gelince bende tüp bebekle hamile kaldım. şu an 26 haftalığız. Allahım izin verirse bir kızım olacak.
inanıyorum ki Allahım dualarımızı kabul edip hepinize bu güzel duyguyu tattıracak. hepimiz birbirmize dua etmeye devam edelim. ben her gece dua ediyorum inanın.
bebeklerini kucaklarına alanlarına uzun sağlıklı ömürler, tüm hamilelere de sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum Allahımdan ve tabi ki isteyen herkese de en kısa zamanda bebeklerinin hayırlı kılınmasını diliyorum.
Allaha emanet olun. hepinizi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?