Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay canım seninde az kalmış... sağlıkla sıhatle kucağına almacaksın inşaallahhhhh.... ALLAH IM şimdiden nazarlardan saklasın demek gülün bebişinni gördün ay nasıl tatlıdır kimbilir...

Hayırlı bayramlarrrrrrrrrr
canım hayırlısıyla seninde bebişin gelecekdir. karnını oğlum kızım diye sev göreceksin etkili olacak ben bir ay önce hep karnımı ateş oğlum diye seviyordum etkisi varmıdr bilmem ama bir sonraki ay hmle kaldım.. dene

merhaba arkadaşlar nasılsınız? hepinizi çoooook özledim inşlh hepinizin sağlığı,keyfi yerindedir ben çok şükür iim 28. haftamızdayız artık işe gidip gelmek zorlaşıyo ama Rabbim kolaylık veriyo çok şükür sizler hep aklımdasınız hep dua ediyorum inşallah hepiniz en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz hiç bir zaman umutsuzluğa düşmeyin mutlaka herşeyin bi vakti saati var hepinizi kocamaaan öpüyorum Allaha emanet olun

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada IRMAK
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada kız

sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:) 2. aşılamada KIZ
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla (erkek
KARTOPU..........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş ERKEK
enepınar...........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş DOĞAL YOLLA ERKEK (ATEŞ)

TATLICIK..........................................GEL BEBEĞİM GÖBİŞİME GEL..... hala umudum varrrrrrrrrrrr
esra16..............................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................

12 hamilemiz ........

8 hamiş adayımız var

karatopu doğum yaptımı acaba:) ay allah ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etmişdir...

nasılsınız umarım iyisinizdir kartopu seni merak ettim bebişini kucağına almışsındır sanırım bi haber ver :) bende iyiyim işte malum şehitler çooooooooook üzgünüm o annenler bunun içinmi büyütüyolar lanet olsun teröre ....... bende yeni tüp bebk için doktorum rapor almamı istedi onlarla uğraşıyorum çok uğraştırıyo böyle olacağını bilsem hiç girişmezdim keşke keşke gerek kalmasa hayırlısı diyorum RABBİM büyük kendinize çok iyi bakın tabi bebişlerinizede arada bizede dua edin çok öpüyorum..:)

merhaba arkadaşlar,

27 eylül de sezeryan ile doğum yaptım, ve oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. 3 hafta erken geldi oğlum ,beni fazla bekletmek istemedi anlaşılan.doğuma girerken ve çıkarken tüm evlat isteyenler ve buradaki arkadaşlarım için çok dua ettim. Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile tez vakitte yavrusuna kavuşmak nasip etsin inşallah.herkese bu mutluluğu yaşatsın yüce Rabbim.

daha detaylı daha sonra konuşuruz arkadaşlar,hepinizi öpüyorum.

esracığım bu arada tedavin hayırlı olsun,tez vakitte olumlu sonuç alırsın inşallah.

MAŞALLAHHHHHHH canımmm RABBİM size bağışlasın hayırlı bi evlad olsun inşallahh....
ismi ne olduuu:))

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada IRMAK
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada kız
bjközlem................................................hamiş
sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:) 2. aşılamada KIZ
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla (erkek
KARTOPU..........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş ERKEK
enepınar...........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş DOĞAL YOLLA ERKEK (ATEŞ)

TATLICIK..........................................GEL BEBEĞİM GÖBİŞİME GEL..... hala umudum varrrrrrrrrrrr
esra16..............................................
ayse.c.............................................
pancar.............................................
özgemrecan.....................................

12 hamilemiz ........

7 hamiş adayımız var

Son düzenleme:

maşallahcanım geçmiş olsun rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin evladını Allah tüm isti,yenlere bu güzel duyguyu tatmak nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün inş......mutlu bir yuvada huzurlu bişekilde büyütsün....

esracım hayırlı olsun tedavin inş rabbim senide fazla bekletmez bu sefer evladına kavuşursun canım herşeyin hayırlısı ..bu uğraşmaların sonunda umarım yüzün güler bitanem öptüm.. :))

esracığım tedavin hayırlı olsun canım Rabbim gönlünüzdekini en kısa zamanda versin inşallah

kartopum gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah rabbim bütün isteyenlere de bu güzel annelik duygusunu yaşatsın duasıyla

ben ayşe.c ninde tüp bebekle hammie kaldığını okumuştum yanlış görmediysem Allah sağlıkla kucağına aldırır inşallah. benim oğlumun adı Kuzey bora
Kartopunun bebişi çok tatlı ve yakışıklı kartopucum öpüyorum
Tatlıcım tüm dualarım seninle ve diğer arkadaşlarla. egeli ne yaptı acaba aklıma geldi
arkadaşlar hepinizi öpüyorum

bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp.............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse..............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3. aşılamada IRMAK
kayse...............................................hamiş.........2. aşılamada kız
gül...................................................hamiş .............doğal yolla KUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yolla ATEŞ
bjközlem..........................................hamiş............................
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamada
KARTOPU..........................................hamiş............................ ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................
esra16.............................................
ayse.c............................................
pancar............................................

14 hamilemiz ........

6 hamiş adayımız var

Son düzenleme:

SAĞOL CANIM BENİM oğluşun adıyla kutluu yaşasınn:)) öpüyorum miniğimi pamuk ellerinden....

arkadaşlarr bjközlem, ayşe c ve özgemercanın hamileliklerini okudum biraz öncee hernekadar buraya yazmasalarda başka topiklerde denk geldimm ..

listede sadece 5 kişi kaldıkk bakalımm inşallahhh buyıl bitmeden 5 miz içinde hamileyiz yazısını yazarımm:)))

Son düzenleme:

herkese merhaba demek istiyorum.

öncelkle şunu belirtmek istiyorum sizinle yazışmayı kestikten sonra sadece 1 kez başka bir topikte hastane tavsiyesi üzerine bir mesaj yazdım. burda yazmayı bırakıp başka bir topikte yazdığımı düşünmenizi asla istemem. biz burda acılarımızı, mutluluklarımızı ve dualarımızı paylaştık. sizi asla unutmadm. kartopu ve gülün bebeklerini sağlıkla kucaklarıa almalarını büyük sevinçle okudum. Rabbim analı babalı büyütsün uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. burdaki diğer bebek isteyen arkadaşalarıma da en kısa zamanda rabbim hayırlı kılsın inş.
bana gelince bende tüp bebekle hamile kaldım. şu an 26 haftalığız. Allahım izin verirse bir kızım olacak.
inanıyorum ki Allahım dualarımızı kabul edip hepinize bu güzel duyguyu tattıracak. hepimiz birbirmize dua etmeye devam edelim. ben her gece dua ediyorum inanın.

bebeklerini kucaklarına alanlarına uzun sağlıklı ömürler, tüm hamilelere de sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum Allahımdan ve tabi ki isteyen herkese de en kısa zamanda bebeklerinin hayırlı kılınmasını diliyorum.
Allaha emanet olun. hepinizi seviyorum.

merhabalar:))

yok canım zaten bunu eleştiri olarak yazmadımm artık zaten çoğu arkadaşımız girmiyo topiğee dönem dönem yazıyoruz ben dün bi bakıyım kalan arkadaşların bilğilerine dedim ve üçünüzün hamilelik haberlerini okudum...

Allahımm sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinn inşallahh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…