Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım arkadaşlarım Allaha şükür bebeğimi kucağıma aldım. kartopucum bebişimi gördü. hepiniz için dua ettim. şu an tek problemim sütümün gelmemesi ve bebeğin biberonla beslenmesi. hepinizi öpüyorum

MAŞALLAHHH ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNN GÖZÜNÜZ AYDINNN...........

şükür sağlıkla kucağına aldığın için allah analı babalı büyütsün maşallah

ay canım gözün aydın çooooooooooook sevindim ALLAH sağlıklı huzurlu mutlu ömürler nasip etsin hep mutlu olun inş:)ALLAH RAZI OLSUN DUALARIN İÇİN KENDİNE BBEİŞİNE ÇOK İYİ BAK:)

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor uzun zamandır giremedım nete belkide hatırlamazsınız beni umarım hepniz iyisinizdir ben hala aynıyım bi değişiklik yok

Sağol canım hatırlamaz olurmuyuz biz iyiz şükür ben ve tatlıcık kaldık diğerlerimiz bebklerimizin kimisi doğdu kimisi yolda çoooook şükür :)))sen neler yaptın tedavin devam ediyomu? hakkımızda ne hayırlıysa oolsun inş vardır RABBİMİNDE bir bildiği kendine çok iyi bak canım....

CANIM TEBRİK EDERİM GÖZÜNÜZ AYDIN ÇOK SEVİNDİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR BEKLEYEN DİĞER ARKADAŞLARIMIZIN DA BÖYLE GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH
HİÇ ÜZÜLME BENDE İLK GÜNLER BİBERONLA BESLEMİŞTİM SONRA SÜTÜM GELMİŞTİ SENİN DE GELECEK İNŞALLAH BU GÜZELLİĞİN TADINI ÇIKAR

canım hayrılı olsun allah analı babalı büyütüsn darısı bizim başımıza

ben iyim canım çok şükür pkom hala devam edıyorum 7-8 aydır doktora gitmedim daha tedavıyı bıraktım zaten 1senedır eşimde varıkosel cıkmıstı amelyat olalı 1 sene oldu işte degerleri çok şükür düzelmeye başladı aralık gibi tekrar kontrolu var işte bakalım nolcak ev aldım bende yenı biraz borcumuz var dıye acele etmıyoruz ama aralıkdan sonra tekrar başlayacaz tedavıyee eşim pek aşılama taraftarı degıl ama degerleri hala aynıysaa belkı aşılama oluruz şimdilik bi düşüncemiz yok aşılama benım düşüncem ama bilmiyorum bakcaz artık bende hayıt tohumuna başladım daha yeni adetlerimi düzene sokcak inş.böyle iştee canım hakkımızda hayırlısı olsun çok sevindim yaa arkadaşlara darısı bizim başımıza inş.

Son düzenleme:

evet canım darısı bizim başımıza inş bizim burda birininde eşi ameliyat oldu bayan şimdi songünlerinde doğuracak etrafımda çok var öyle olan inş olumlu sonuç alırsınız bende tüpbebk yaptırdım en son malesf olmadı bende ara verdim çoook yıprandım kışa doğru birdaha denicem inş bakalım yazın zor oluyo yatması filan kurbandan sonra inş biz elimizden geleni yapalımda sonucu ALLAH BİLİR hayırlıysa olsun....

hıı hayırlısı olsun canım tabiki olmuyorsa bir sebebi var ama beklemek lazım işte onuda biz yapamıyoruz rabbim sabır versin çok zorr yaa etraftakılerin sözleri insanı maffediyor ama sabredecez bol bol dua etcez hakkımızda hayırlısı inş. güzel sonuçlar alırsın canım

hıı hayırlısı olsun canım tabiki olmuyorsa bir sebebi var ama beklemek lazım işte onuda biz yapamıyoruz rabbim sabır versin çok zorr yaa etraftakılerin sözleri insanı maffediyor ama sabredecez bol bol dua etcez hakkımızda hayırlısı inş. güzel sonuçlar alırsın canım

Canım arkadaşlar dua ediyorum inşallah güzel haberlerinizi alırım. tatlıcım test sonuçları belli oldumu.

canımm belli oldu bende hiç bi sorun yok Allaha şükürr ne kan pıhtılaşması ne genetik ,kromozom hiç bi problem çıkmadı......

eşimde de genetikte bi sorun yok ama 21. kromozomun küçük bi yerinde dr görüşü almanız lazım diye yazıyo raporda.... bizde şimdi haber bekliyoruz kendi drumdan o istanbul da bi dr a sorcak.....

önemsiz denirse çalışmalara dvm.... gerçi bu ay yumurta takibi yaptırdım 2 yumoşum vardı tuttularsa bilmiyorum ayın 17 sini bekliyorum...

minik kuzumu öp benim içinnnn Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin......

çok sevindim bitanem umarım en kısa zamanda güzel haberini alırız. Güzel dileklerin için teşekkürler

ohhh be Allaha şükür bütün testler iyi çıktı bi sorun yokk :)) rahattt rahatt hAMİLEE KALABİLİRİMMM MİŞŞŞŞ:))))))))))))

ohhh be Allaha şükür bütün testler iyi çıktı bi sorun yokk :)) rahattt rahatt hAMİLEE KALABİLİRİMMM MİŞŞŞŞ:))))))))))))

canım benim çok sevindim çok şükür inş hayırlısıyla bi güzel haber daha verirsin bu ramazan ayında bayrama bebişinle girersin inşşşşşşşşş ...

canım benim çok sevindim çok şükür inş hayırlısıyla bi güzel haber daha verirsin bu ramazan ayında bayrama bebişinle girersin inşşşşşşşşş ...

inşallahhhhhh bitanemmm inşallahh Rabbim bu mubarek günlerde sağlıkla bebeğime kavuşturur.... tabi esrayıda ecrinide.....

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... .hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne.............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre
gamsem............................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp..............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse...............................................hamiş...........2 aşılamada ayşe cemre
ece...................................................hamiş.........3. aşılamada IRMAK
kayse................................................hamiş.........2. aşılamada kız

sibel1982.........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş:) 2. aşılamada KIZ
gül..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş doğal yolla (erkek
KARTOPU..........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşş ERKEK
enepınar...........................................hamişşşşşşşşşşşşşşşş DOĞAL YOLLA ERKEK (ATEŞ)

TATLICIK..........................................GEL BEBEĞİM GÖBİŞİME GEL..... hala umudum varrrrrrrrrrrr
esra16..............................................
egeli...............................................
ayse.c.............................................
ecrin87............................................
pancar.............................................
özlem..............................................
özgemrecan.....................................

12 hamilemiz ........

8 hamiş adayımız var

inanki şuan mutlulukdan gözlerim doldu sağlıkla sıhatle büyür inşaallah allahım sizleri birbirinizden ayırmasın.. bahtı talihi hep açık olsun sağlıkla sihatle büyüsün... ay kartopuda almışdır ozaman... geçmişe bakıyorum ne zamandır girmiyordum.. nasıl tuhaf oldum. darısı bana:) ve tüm bebek yolu gözleyen kardeşlerime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…