- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #12.101
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada.berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek...tuana irem
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrasızeynep naz
estamp............................................hamiş .........1. aşılamadazeynep duru
murse..............................................hamiş..........2.aşılamadaayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamadaIRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamadakız
gül...................................................hamiş ...........doğal yollaKUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yollaTUĞRA
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebekKIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamadaECE
KARTOPU..........................................hamiş............................ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................
ayse.c.............................................hamiş................tüpbebekERKEK
TATLICIK..........................................HAMİŞ...............DOĞALYOLLA
emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre VE 2.YE HAMİLEE SÜRPRİZ BEBİŞŞ
esra16.............................................
egeli...............................................
ecrin87............................................
pancar............................................
16 hamilemiz........
4 hamiş adayımız var
ne mutlu canım ,çok sevindim,hayırlı olsun,Rabbim aratmadan 2. meleğinide gönderiyor demekki:)))arkadaşlar bunu söyleyip söylememe konusunda biraz tereddüt ettim ama sizinle paylaşmam lazım biliyorsunuz iki yıl tedavi sonucunda aşılamayla hamile kalmıştım ve geçen yıl oğlum olmuştu oğlum bir yaşını yeni geçti ve geçen hafta öğrendim ki tekrar hamileyim benim durumumda olanınız var mı nolur düşüncelerinizi paylaşın
canım Allah yardımcın olsun,pes etmek yok,inşallah en kısa sürede güzel haberler verirsin:)iyi geceler arkadaşlar sonunda raporumgeçen hafta çıktı ve ben çarşamba günü adetoldum yarın sababh 9.30 2.tüpbebk için randevüm var ve ben çok heycanlıyım sanki ilk kez tedaviye baaşlyır gibiyim sebepsiz terlemeler,korku, heycan, mutluluk hepsiiniyaşamaya başladım biryıl aradan sonra yine devam ilk tüpbebğimde negatifi görünce pes etmiştim ama şimdi anlıyorumki silbaştan başlamakçok iyi gelicek bana dilerim benim için hayırlı olur dua edin nolur çok ihtiyacım var buna ..Ayrıcada ibrahim saraçoğlundanda kür getirttirdim birde onu yiyiyorumhayırlısı artık...
canım,tatlıcığım,uzun süredir aldığım ennnnnnnn güzel haber:)))) Zeynep Duru da benim 3. bebişimdi,bak 14 aylık oldu bile, şükürler olsun:) bizi gelişmelerden haberdar et,inşallah tutunacak bukez annesine kuzusuuu:)MERHABA ARKADAŞLARR 4 HAFTA 3 GÜNLÜK HAMİLEYİMM İNŞALLAH RABBİM BU SEFER HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA DOĞMASINI NASİp ETDER....
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA DİĞER ARKADAŞLARIMDANDA BU ARalar MUTLU HABERİ ALICAZ BEN TÜM KALBİMLE İNANIYORUM şubat - mart uğurlu gelicek...
canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı şeyler,inşallah hayırlısı olurYa arkadaşlar ben de cumartesi günü aşılma yaptırdım.İlk aşılamam.Hala kasık ve bel ağrılarım oluyor bunlar iyiye mi işaret yoksa kötüye mi ?
bende puregon kullandım canım,benim kalemdede sorun olmuştu ve 3 yumurtayla aşılama oldum,pek bi sorun olmadı yani...Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.Bu ay aşılamam yapılacak Ben purogen 300 uı kartuş kullanıyuorum.Günlük 50 uı dozda kullanıyorum bugün 7. günüm ve 7 gündür 50 uı kullandığım 300 uı iğne hala bitmedi biryerde bir yanlışlık var ama nerde günlük 50 den 7 günde 350 uı yapıyor ve halada içinde var.Sizce sorun nerde dozları doğru ayarladıımdan eminim.
bende kızımı 8 aylık bıraktım,başta çok zor oldu,okulda telefonu açıp açıp resimlerine bakmaya dayanamıyordum...ananemiz bakıyor ve beni bile kıskandırıcak şekilde çok seviyorlar birbirlerini:)senin kuzuya kim bakıcak canım?...kızlar benim oğlumunda ayın 27 sinde 5 ayı bitiyor ,bende martın ilk haftası işe başlayacağım,çok zor olacak benim için oğlumu bırakıp işe başlamak. işe başladığımda daha sık görüşebiliriz diye düşünüyorum. herkese mutlu bir gün diliyorum
canımmm benimmm Allahh razıı olsun çok çok teşekkürler... inşallah Rabbim her isteyene sağlıkla versinn.....
kansuladırıcı iğne kullanıyorum inşallah bu sefer tamamına erişir.....[/QUOTE=TATLICIK canım bende kullanmıştım, innohep 0.35 ti benim iğnem,hergün bebeğime 1 adım attığımı düşünerek yapıyodum:)
biz 24+4 deyiz Allah nasip ederse mayıs sonu yada haziran başı oğluşum olacak.sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum.
canım, benim kızkardeşimde 40 haftayı 30 mayısta dolduruyor,demekki aynı günlerde doğum var,hayırlısıyla:) Allah hayırlı doğumlar nasibetsin
sağoll canımmcanım,tatlıcığım,uzun süredir aldığım ennnnnnnn güzel haber:)))) Zeynep Duru da benim 3. bebişimdi,bak 14 aylık oldu bile, şükürler olsun:) bizi gelişmelerden haberdar et,inşallah tutunacak bukez annesine kuzusuuu:)
canım bende kullanmıştım, innohep 0.35 ti benim iğnem,hergün bebeğime 1 adım attığımı düşünerek yapıyodum:)
HOŞGELDİNmerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.bana yardımınızın olacağını düşünüyorum.tek başıma çok yıpratıcı süreç.beni anca aynı duyguyu yaşayan birileri anlayabilir diye düşünüyorum.ben iki buçuk yıllık evliyim.nerdeyse iki senedir korunmuyoruz.ama olmadı.bi sürü test muayene hsg filan derken çok yıprandım.üç kez klomen ve çatlatma iğnesiyle denedik ikincisinde kimyasal gebelik oldu sonrası boş.geçen yıl eşimin sperm testi sonucu çok iyiydi ama olmadı.bu yıl bida yaptık test hareketli yüzde beş çıktı varikosel ameliyatıoldu eşim üç ay önce.geçen hafta test yapıldı hareket yüzde 25 çıktı.bu arada iki aydır doktor alttan muayenemde polikiistik var dedi bende korktum öncesinde hiç bişi yoktu.neyse işte sonuç olarak bu ay aşılamaya karar verdik.doktor klomen verdi adetinin beşinci günü başla günde bi tane beş gün kullan dedi.dokuzuncu gün ilişkiye girin onuncu günde yumurta takibi için gel dedi.çarşamba gitcem takibe ama ben çok acemiyim ve de ürküyorum doktorum sizce doğru yolda mı ben konu hakkında bişi bilmiyorum ihmal var mı?hüsrana uğramak istemiyorum.bu uzun ve sıkıcı yazım içinde şimdiden bağışlayın.
HOŞGELDİN
hiç merek etme doktorunda sende doğru yoldasın:) şöye düşünki kimyasal bile olsa hamile kalmışsınn bu iyiye işaret bence.... aşılamada hamile kalma olasıığında varr sen hiç stres yapma ve olacağına inan....
inşallah buraya müjdeli haberide yazarsınn
amin inşallah burda paylaşırım isteyen herkese versin allah.iki gündür siteye bu konuya bakıyorum diğer arkadaşlar iğnelerden filan bahsediyor ama ben bunları hiç bilmediğimden kafam karişmiştı açıkcası
bu arada hamilesin dimi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alman dileğiyle.dikkat et kendine aman:))
MERHABA ARKADAŞLARR 4 HAFTA 3 GÜNLÜK HAMİLEYİMM İNŞALLAH RABBİM BU SEFER HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA DOĞMASINI NASİp ETDER....
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA DİĞER ARKADAŞLARIMDANDA BU ARalar MUTLU HABERİ ALICAZ BEN TÜM KALBİMLE İNANIYORUM şubat - mart uğurlu gelicek...
tatlıcıkk o kadar sevindimki arkadaşım gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.bana yardımınızın olacağını düşünüyorum.tek başıma çok yıpratıcı süreç.beni anca aynı duyguyu yaşayan birileri anlayabilir diye düşünüyorum.ben iki buçuk yıllık evliyim.nerdeyse iki senedir korunmuyoruz.ama olmadı.bi sürü test muayene hsg filan derken çok yıprandım.üç kez klomen ve çatlatma iğnesiyle denedik ikincisinde kimyasal gebelik oldu sonrası boş.geçen yıl eşimin sperm testi sonucu çok iyiydi ama olmadı.bu yıl bida yaptık test hareketli yüzde beş çıktı varikosel ameliyatıoldu eşim üç ay önce.geçen hafta test yapıldı hareket yüzde 25 çıktı.bu arada iki aydır doktor alttan muayenemde polikiistik var dedi bende korktum öncesinde hiç bişi yoktu.neyse işte sonuç olarak bu ay aşılamaya karar verdik.doktor klomen verdi adetinin beşinci günü başla günde bi tane beş gün kullan dedi.dokuzuncu gün ilişkiye girin onuncu günde yumurta takibi için gel dedi.çarşamba gitcem takibe ama ben çok acemiyim ve de ürküyorum doktorum sizce doğru yolda mı ben konu hakkında bişi bilmiyorum ihmal var mı?hüsrana uğramak istemiyorum.bu uzun ve sıkıcı yazım içinde şimdiden bağışlayın.
TATLICIKKKKKKKK aman nasıl sevindiğimi anlatamam.... tüm kalbimle tamamına ermesini dilerim. kucağına almak nasip olacak bunada eminim.. kendine dikkat et.... ay ya nasıl içim kıpır kıpır oldu anlatmam mümkün değil... hamiş arkadaşlarıma sağlıkla sıhatle kucaklarına almak nasip olur inşaallah..
EMMENE hehe ismini doğru yazmadım galiba ama hayırlı olsun... böyle çok duydum ilki tedaviyle arkasından hemen hamiş kalan... umarım dünyaya getirmeyi düşünüyorsundur.. en güzeli peş peşe yapacalsınn sıkıntıyı bir aan da tam çekeceksin sonra rahatsın... bende bir yılım dolsun gene düşünmeye hatta bol bol çalışmaya başlayacağım.. :) hemm çevremde gördüğüm kADArıyla ne alakadır bilmem ama ikinciler daha uslu bebiş oluyor...
taatalıcık bana birileri aman sunu yerken tenine dokunma felan filan demişlerdi ben pek taakılmam böyle şeylere ama ne olur olmaz dedim dikkat ettim çiilek yerken aklıma geldi bende aafedersiniz popomu kaşıdım hehe oğlumun poposunda şimdi bir çilek izimiz var. aman doğruymuş denilenler dikkat et öyle şeylere...
Merhaba.Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Benim iki gün önce aşılamam yapıldı.Aşılama sonrası hafif kanamam oldu ve o gün bitti.Dr ertesi sabah crinone jele başlamamı söylemişti.Aşılamanın ertesi günü jele başladım.Uyguladıktan sonra biraz uzanıp kalktım.Jelin bir kısmı gün içinde aktı ve bembeyazdı.2 gün sonrası yani bu sabah ikinci jel uygulamasını yaptığımda yine biraz uzandıktan sonra kalktım fakat bugün gün boyu geri geen jelle birlikte siyah parçacıklar vardı.Bir önceki gün böyle birşey olmamıştı kanamda ilk gün kesilmişti.Şimdi neden bugün aşılamaın iki gün sonrası jelle birlikte böyle siyah parçacıklar geldi acaba.Bu aşılamanın tuttuğu yada tutmadığı yönünde bir belirti olabilirmi?
inşallah meleğinn seninledir canım.. bende o jelden kullanıyorum doğru fazlası gün içinde katılaşmış şekilde geri çıkıyo... ben 1 kez aşılama yaptırdım işlem yapıldğı gün kanamam olmuştu biraz ... canım aşılamanın tutup tutmadığını bilemeyiz çünkü tuttuysa bebek şuanda kanallarda yolculukta yani hala rahime ekilmedi bu yolculuk 7 gün filan sürüyo ... jelin yan etkiler bölümünde kahferengi lekelenme yapabilir yazıyodu belki o sebeple olmuştur... jel zaten rahimi kalınlaştırma amaçlı sen kullanmaya devam et bakalım inşallah burda hamileyim haberinide paylaşırsınn....
Cevap için teşekkür ederim.İnşallah o haberi vermek hepişmize kısmet olur.Şuan sağ yumurtalığım çok kötü ağrımaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?