Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre VE 2.YE HAMİLEE SÜRPRİZ BEBİŞŞ
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse..............................................hamiş..........2.aşılamada ayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamada IRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamada kız
gül...................................................hamiş ...........doğal yolla KUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yolla TUĞRA
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebek KIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamada ECE
KARTOPU..........................................hamiş............................ ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................
ayse.c.............................................hamiş................tüpbebekERKEK
TATLICIK..........................................HAMİŞ...............DOĞALYOLLA
esra16.............................................
egeli...............................................
ecrin87............................................
pancar............................................

16 hamilemiz ........

4 hamiş adayımız var[/QUOTE]

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse..............................................hamiş..........2.aşılamada ayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamada IRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamada kız
gül...................................................hamiş ...........doğal yolla KUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yolla TUĞRA
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebek KIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamada ECE
KARTOPU..........................................hamiş............................ ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................
ayse.c.............................................hamiş................tüpbebekERKEK
TATLICIK..........................................HAMİŞ...............DOĞALYOLLA

emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre VE 2.YE HAMİLEE SÜRPRİZ BEBİŞŞ

esra16.............................................
egeli...............................................
ecrin87............................................
pancar............................................

16 hamilemiz ........

4 hamiş adayımız var

Son düzenleme:

inş inş canlarım seviyorum hepinizi busefer bende olumlu sonuç veririm tatlıcık hep moral veriyo sağolsun barada kartopu oğluşuınu çok merak ediyorum mahrum etme teyzelerinden:)))

ne mutlu canım ,çok sevindim,hayırlı olsun,Rabbim aratmadan 2. meleğinide gönderiyor demekki:)))
canım Allah yardımcın olsun,pes etmek yok,inşallah en kısa sürede güzel haberler verirsin:)
canım,tatlıcığım,uzun süredir aldığım ennnnnnnn güzel haber:)))) Zeynep Duru da benim 3. bebişimdi,bak 14 aylık oldu bile, şükürler olsun:) bizi gelişmelerden haberdar et,inşallah tutunacak bukez annesine kuzusuuu:)
Ya arkadaşlar ben de cumartesi günü aşılma yaptırdım.İlk aşılamam.Hala kasık ve bel ağrılarım oluyor bunlar iyiye mi işaret yoksa kötüye mi ?
canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı şeyler,inşallah hayırlısı olur
bende puregon kullandım canım,benim kalemdede sorun olmuştu ve 3 yumurtayla aşılama oldum,pek bi sorun olmadı yani...
bende kızımı 8 aylık bıraktım,başta çok zor oldu,okulda telefonu açıp açıp resimlerine bakmaya dayanamıyordum...ananemiz bakıyor ve beni bile kıskandırıcak şekilde çok seviyorlar birbirlerini:)senin kuzuya kim bakıcak canım?...

sağoll canımm
inşallahh bu seferr tutunucakk sankii bu sefer çok daha umutluyumm:)) clexane 06 kullanıyorum bende , aslında kan pıhtılaşmam yok ama tedbir amaçlı dediler .. progestan jelde kullanıyorumm kendimi fazla da yormamaya çalışıyorumm... inşallah Rabbim bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder vala senin yazdıklarını okuyunca da biraz daha umutlandımm:)

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.bana yardımınızın olacağını düşünüyorum.tek başıma çok yıpratıcı süreç.beni anca aynı duyguyu yaşayan birileri anlayabilir diye düşünüyorum.ben iki buçuk yıllık evliyim.nerdeyse iki senedir korunmuyoruz.ama olmadı.bi sürü test muayene hsg filan derken çok yıprandım.üç kez klomen ve çatlatma iğnesiyle denedik ikincisinde kimyasal gebelik oldu sonrası boş.geçen yıl eşimin sperm testi sonucu çok iyiydi ama olmadı.bu yıl bida yaptık test hareketli yüzde beş çıktı varikosel ameliyatıoldu eşim üç ay önce.geçen hafta test yapıldı hareket yüzde 25 çıktı.bu arada iki aydır doktor alttan muayenemde polikiistik var dedi bende korktum öncesinde hiç bişi yoktu.neyse işte sonuç olarak bu ay aşılamaya karar verdik.doktor klomen verdi adetinin beşinci günü başla günde bi tane beş gün kullan dedi.dokuzuncu gün ilişkiye girin onuncu günde yumurta takibi için gel dedi.çarşamba gitcem takibe ama ben çok acemiyim ve de ürküyorum doktorum sizce doğru yolda mı ben konu hakkında bişi bilmiyorum ihmal var mı?hüsrana uğramak istemiyorum.bu uzun ve sıkıcı yazım içinde şimdiden bağışlayın.

Son düzenleme:
HOŞGELDİN
hiç merek etme doktorunda sende doğru yoldasın:) şöye düşünki kimyasal bile olsa hamile kalmışsınn bu iyiye işaret bence.... aşılamada hamile kalma olasıığında varr sen hiç stres yapma ve olacağına inan....

inşallah buraya müjdeli haberide yazarsınn

amin inşallah burda paylaşırım isteyen herkese versin allah.iki gündür siteye bu konuya bakıyorum diğer arkadaşlar iğnelerden filan bahsediyor ama ben bunları hiç bilmediğimden kafam karişmiştı açıkcası

bu arada hamilesin dimi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alman dileğiyle.dikkat et kendine aman:))

sağol canım inşallah bu tedavide sende hamile kalırsın sağlıkla... demekki senin bünyen klomene cevap veriyoki dr klomenle başlamış.. bende bu ay klomen ve incir kürü kullanmıştım:)

hem iğneler pahalı bence böyle daha iyi olmuş....

Kızlar benide listeye eklermisiniz önümüzdeki hafta aşılamam yapılacak.
Şu anda purogen iğne kullanıyorum ve iki yumurtam var.
Beklenen adet tarihi şimdilik 17 mart olarak yazılabilir ben aşılamaın yapıldığı güne göre yeni tarihimi tam olarak belirtirim.
İlk aşılamam olacak.

Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin hepimizin ilk değilse bile son aşılamalarımız olsun inşallah.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:

tatlıcıkk o kadar sevindimki arkadaşım gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

TATLICIKKKKKKKK aman nasıl sevindiğimi anlatamam.... tüm kalbimle tamamına ermesini dilerim. kucağına almak nasip olacak bunada eminim.. kendine dikkat et.... ay ya nasıl içim kıpır kıpır oldu anlatmam mümkün değil... hamiş arkadaşlarıma sağlıkla sıhatle kucaklarına almak nasip olur inşaallah..

EMMENE hehe ismini doğru yazmadım galiba ama hayırlı olsun... böyle çok duydum ilki tedaviyle arkasından hemen hamiş kalan... umarım dünyaya getirmeyi düşünüyorsundur.. en güzeli peş peşe yapacalsınn sıkıntıyı bir aan da tam çekeceksin sonra rahatsın... bende bir yılım dolsun gene düşünmeye hatta bol bol çalışmaya başlayacağım.. :) hemm çevremde gördüğüm kADArıyla ne alakadır bilmem ama ikinciler daha uslu bebiş oluyor...

taatalıcık bana birileri aman sunu yerken tenine dokunma felan filan demişlerdi ben pek taakılmam böyle şeylere ama ne olur olmaz dedim dikkat ettim çiilek yerken aklıma geldi bende aafedersiniz popomu kaşıdım hehe oğlumun poposunda şimdi bir çilek izimiz var. aman doğruymuş denilenler dikkat et öyle şeylere...

canım hepimiz geçtik bu yolaardan çoğumuz bebişimizi kucağımıza bile aldık.. hamişlerimiz var şimdi... hepimiz klomen gibi ilaçlarla başlayarak kademe kademe ilerledik. zor ve yıpratıcı bir süreç.. ilk aşılamada tutan arkadaşlarımızdaz var benim gibi 3 aşılama yaptırıpda tutmayanlarda var... strese kendini kesinlikle sokma aşılama öyle ürkülecek birişlem değil.. benim ilk aşılamam ilaçla oldu ilaçla olduğu ay 3 yumurtaam varken iğneyle olduğumda 1 ve iki olmuşdu bence ilaç daha iyiy:) iğne para tuzağı eğer ilaçlayumurta büyüyorsa neden iğne yaparlar anlamam zaten... herşey gönlüne göre olsun...

sağoll canımm benimm Allah razı olsuunnn :)) darısı tüm isteyenlerin başınaa .....

bende inanmıyodum bak bu biyerini elleme lafınaa ama 3-4 tane kişi direk çocuklarındaki izleri gösterdii benimde eşimin kolunda küçük bi dut tanesi varr:) dikkat ediyimm bendeee bariii.......

Merhaba.Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Benim iki gün önce aşılamam yapıldı.Aşılama sonrası hafif kanamam oldu ve o gün bitti.Dr ertesi sabah crinone jele başlamamı söylemişti.Aşılamanın ertesi günü jele başladım.Uyguladıktan sonra biraz uzanıp kalktım.Jelin bir kısmı gün içinde aktı ve bembeyazdı.2 gün sonrası yani bu sabah ikinci jel uygulamasını yaptığımda yine biraz uzandıktan sonra kalktım fakat bugün gün boyu geri geen jelle birlikte siyah parçacıklar vardı.Bir önceki gün böyle birşey olmamıştı kanamda ilk gün kesilmişti.Şimdi neden bugün aşılamaın iki gün sonrası jelle birlikte böyle siyah parçacıklar geldi acaba.Bu aşılamanın tuttuğu yada tutmadığı yönünde bir belirti olabilirmi?

inşallah meleğinn seninledir canım.. bende o jelden kullanıyorum doğru fazlası gün içinde katılaşmış şekilde geri çıkıyo... ben 1 kez aşılama yaptırdım işlem yapıldğı gün kanamam olmuştu biraz ... canım aşılamanın tutup tutmadığını bilemeyiz çünkü tuttuysa bebek şuanda kanallarda yolculukta yani hala rahime ekilmedi bu yolculuk 7 gün filan sürüyo ... jelin yan etkiler bölümünde kahferengi lekelenme yapabilir yazıyodu belki o sebeple olmuştur... jel zaten rahimi kalınlaştırma amaçlı sen kullanmaya devam et bakalım inşallah burda hamileyim haberinide paylaşırsınn....

Cevap için teşekkür ederim.İnşallah o haberi vermek hepişmize kısmet olur.Şuan sağ yumurtalığım çok kötü ağrımaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…