Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................hamiş........ 2. aşılamada. berat
bengole........................................... hamiş.........1. tüp bebek... tuana irem
gamsem...........................................hamiş..........rahim filmi sonrası zeynep naz
estamp............................................hamiş .........1. aşılamada zeynep duru
murse..............................................hamiş..........2.aşılamada ayşe cemre
ece..................................................hamiş.........3..aşılamada IRMAK
kayse...............................................hamiş.........2..aşılamada kız
gül...................................................hamiş ...........doğal yolla KUZEY BORA
enepınar...........................................hamiş.............doğal yolla TUĞRA
bjközlem..........................................hamiş..............tüp bebek KIZ
sibel1982..........................................hamiş......... 2. aşılamada ECE
KARTOPU..........................................hamiş............................ ERKEK
özgemrecan..................................... hamiş.............................
ayse.c.............................................hamiş................tüpbebekERKEK
TATLICIK..........................................HAMİŞ...............DOĞALYOLLA

emenne............................................hamiş.........2. aşılamada..yunus emre VE 2.YE HAMİLEE SÜRPRİZ BEBİŞŞ

esra16............................................. ESRAM TÜP BEBEK YOLUNDA MÜJDELİ HABERİ VERİCEK YAKINDAA
egeli...............................................
ecrin87............................................
pancar............................................
megan17.......................................... aşılama sonucunu bekliyorr inşallahh meleği onunladırr

16 hamilemiz ........

5 hamiş adayımız var

canım,

hamilelik nasıl gidiyor,inşallah herşey yolundadır. bende geçen sene ekim annesi olacaktım ama benim oğlum aceleci davrandı eylülde geldi

öpüyorum seni

canım,

hamilelik nasıl gidiyor,inşallah herşey yolundadır. bende geçen sene ekim annesi olacaktım ama benim oğlum aceleci davrandı eylülde geldi

öpüyorum seni

sağol canım benimm:) iyiyiz Allaha şükürr 2 gün önce kalp atışlarını hem gördük hem dinledik RABBİM sağlıkla doğmasını nasip eder inşallah...
8. haftamızdayız
4 kilo verdim hiç bişi yiyemiyorum yediğim herşeyde geri çıkıyo 1 ay daha dayanıcakmışım inşallah sonra keyfini çıkarıcam hamileliğimin:)

bakalım doğum hesaplara göre 28 ekim görünüyo ama işte bebişlerin canı nezaman isterse uymak zorunda kalıcaz demmekii:)

sen nasılsın miniş oğlunun fotosunu koymuşsun maşallahh kocaman öpüyorum ikinizide:))

cANIMM VARYA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU ÇOK SEVİNDİMMMMM :) HAYIRLISI OLSUN. ayŞECİM ÖZLEMCİM SİZLEREDE HAYIRLI OLSUN ÇOKKK MUTLU OLDUM. TATLICIM HAYIRLI DOĞUMLAR

cANIMM VARYA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU ÇOK SEVİNDİMMMMM :) HAYIRLISI OLSUN. ayŞECİM ÖZLEMCİM SİZLEREDE HAYIRLI OLSUN ÇOKKK MUTLU OLDUM. TATLICIM HAYIRLI DOĞUMLAR

sağol canım Allah razı olsunn , 11 haftalık olduk inşallah sağlıkla devam eder....

Pınarcım senide şimdi gördüm maşallah süper haberler var bebeklerimiz patır patır gelmiş maşallah.

evet bebişler patır patır olduu , emmenne 2.ye bilee hamileeee:))

sağol canım Allah razı olsunn , 11 haftalık olduk inşallah sağlıkla devam eder....

evet bebişler patır patır olduu , emmenne 2.ye bilee hamileeee:))
arkadaşlar bu ne guzel hamıle haberleri boyle nazar degmesın bende saat pazargunu 12.gunum asılamada ınsallah sizinkıler gıbı hamıle kalırım. hamıle kalan arkadaslar hamılelık belırtılerınız varmıydı bu testi saglık ocagında yaptırabılırmıyız doktorum uzak bıraz bana bana yol gosterın

canım inşallah meleğin seninledir ben aşılamada hamile kalmadım doğal yolla oldu bebeğim, onun için aşılamayla belirtiler aynımı bilmiyorum ağız kuruluğu uyku hali ve gögüslerde hassaslık gibi belirtilerim oldu...

sağlık ocağına belirtirsen belki yaparlar bizim burdakiler önceleri yapıyodu geçenlerde yapmadıklarını söylediler...

Mahşallah bu kadar aşılama bebişi görmek çok güzel.Benimde ikinci aşılamam ve sonucum 9 nisanda belli olcak inşlalah bende hamileyimdir.:26:

Listede benimde adım varmış listeye adımı yazdırdığımı bile unutmuşum negatif sonucu alınca
Listedeki megan17 benim üye adımı değiştirdim ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı ve şuan ikinci aşılama yapıldı sonuç pazartesi belli olacak.

hadi hayırlısı inşallah bu seferr müjdeli haberi verirsin canım.... mutlaka buraya yaz olurmu? listeyi güncellerim.....

Bu gün kanda beta hcg yapıldı ikinci aşılamamda negatif.Zaten hissetmiştim böyle olacağını sağlık olsun.
Sonuç 0.27

Bu gün kanda beta hcg yapıldı ikinci aşılamamda negatif.Zaten hissetmiştim böyle olacağını sağlık olsun.
Sonuç 0.27

canım ya hayırlısı lsun inşallah bak listedeki herkes, bende dahil aşılama yaptırdı ve kimininki olmadı ama bi anda doğal yolla hamile olan bissürü kişiyiz..

inşallah seninde meleğin kendiliğinden gelir annesi....

merhaba arkadaşlar çok şükür zor geçen iki ayın sonunda tekrar hayattayım inanırmısınız şuan savaştan çıkmış gibiyim bedenim çok yorgun hani ağaçlar yeşerir toprak canlanır ya bende yeni yeni gözlerimi açabiliyorum iki ay boyunca sürekli kustum perişan bir şekilde hep yattım oğlum bile benimle aşerdi çok hasta oldu o da kustu inanın ama çok şükür bitti işe geldim iki gündür iyiyim sizleri çok özledim inşallah iyisinizdir ve umarım herşey yolundadır.hepinizi öpüyorum

canım yaa aynı durumdaymışız bide benimki düzelse keşkee , günde 6-7 kere çıkarıyorum , hiç bişi yemediğimde bile zehir gibi bişi çıkarıyorum ölü gibiyim millet hamilelikte kilo alır ben 4buçuk kilo verdim.. senin bi zorluğunda küçük oğluşun Allah yardımcımız olsun ne diyim bunlarda biticek sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallahhh......

mrb arkadaslar benım test sonucum malesef negatif 1,20 çıktı ama adet olmadım 15. gunum sımdı adet olmayı beklıyorum bebek hayalı sonrakı aya kaldı

tatlıcık çok şükür ben yavaş yavaş düzelmeye başladım 14.haftamdayım artık kusmuyorum biraz daha dayan canım senin de geçecek Allah kolaylık versin yavrularımız sağlıklı gelsin inşallah rabbim isteyen bütün arkadaşlara da hayırlısıyla versin ama kusmadan klozetle arkadaş olmadaaaaaaaaaaan versiiin inşallah:::))))))

kızlar merhaba tatlıcık inan çok mutluyum senin adına Allahım tamamına erdirsin... sonrada 2.ler başlasın:))) eski kadrodan bir egeli kaldı dualarım onunşla v eyeni arkadaşlarada gönüllerindeki evlada kavuşmalarını Allahdan dilerim...
eskisi gibi giremiyorum malum oğlusum çok yoruyor.... büyüyoruz 3 ay 11günlük olduk.. bunca zamandır eve hapsettim kendimi hiç vbir yere gitmedim.. bir kere anneme kırk uçurmaya gittim bir gece kaldım o .... bir aşılar için apar topar çıktım geldim.. ödüm kopuyor üşüteceğim diye... çok mu koruyorum bilmiyorum.. daha bebişim şöyle bağıra bağıra alamamışdır hemen kucapğıma aldım sakinleştirdim yapma diyorlar ama içim elvermiyor başka işimmi var ağlatmam bebişimi diyorum... mikrop kapsaın biraz diyorlar bende benim köpeğim var ondan yeterince mikrop geçiyordan ek mikroba ihtiyacı yok diyorum:))) annelik güzel ama zor ..... yaa ben çok pipirikli davranıyorum bilmiyorum.. bebişi olan arkadaşlarım ek besine ne zaman başladınız.. doktorum 6. ay diyor kila alımı güzel başlama desede ben başlamak istiyorum... ilk iki ay 1.5 kilo aldı 3. ayda 25 günlükdü kontrole gitiğimde tam ahyı dolmamışdı... 650 gr almış.. nasıl dert oldu içime anlatamam....

inşallah canım ya... bugün doktorum da dedi 2 haftaya geçer merak etme diye... Allaha şükür sağlığı yerinde kıpır kıpırdı bugün:)

sağol canım Rabbim her isteyene tattırsın .... oğluşunada maşallahh pek yakışıklı :) tahminime göre sana benziyo dimi babası şarışın derdin önceden? dr kilosu iyi normal diyosa sen kafaya takma sağlığı yerinde olsun yavaş yavaş kiloda alır annesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…