Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tuğraya aramıza hoşgeldin,sanada geçmiş olsun diyorum canım.Allah analı babalı büyütsün,öpüyorum ikinizide

canım çok güzel bir haber bu,inşallah bu seferde kızın olur,tabi önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun

esracığım Yüce Rabbim inşallah bu sefer yüzüne gülsünihayırlısı ile önce göbişin sonra kucağın dolsun,hiç sıkıntı ve stres yapma neolur.öpüyorum seni

Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.Bu ay aşılamam yapılacak Ben purogen 300 uı kartuş kullanıyuorum.Günlük 50 uı dozda kullanıyorum bugün 7. günüm ve 7 gündür 50 uı kullandığım 300 uı iğne hala bitmedi biryerde bir yanlışlık var ama nerde günlük 50 den 7 günde 350 uı yapıyor ve halada içinde var.Sizce sorun nerde dozları doğru ayarladıımdan eminim.

Son düzenleme:

bu gecenin en güzel haberi bu olsa gerek benim için.tatlıcık o kadar sevindimki anlatamam.sana ve egeliye özel dua etmiştim doğuma girerken. Allah tamamına erdirsin inşallah.hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeişini

sanırım yanlış kullanım olmuş ama bence endişe etme demekki az bi mikarlada yumurtan büyüyeceği için 50mm başlamış doktorum büyük ihtimalle sen 37buçuk mm kullanmışsın ... bence yumurtan 37buçuklada büyür sakın bunları düşünüp stres yapma :)

kızlar benim oğlumunda ayın 27 sinde 5 ayı bitiyor ,bende martın ilk haftası işe başlayacağım,çok zor olacak benim için oğlumu bırakıp işe başlamak. işe başladığımda daha sık görüşebiliriz diye düşünüyorum. herkese mutlu bir gün diliyorum

canımmm benimmm Allahh razıı olsun çok çok teşekkürler... inşallah Rabbim her isteyene sağlıkla versinn.....

kansuladırıcı iğne kullanıyorum inşallah bu sefer tamamına erişir.....

Aslında dr. bana 37.5 kullan dedi ama ben işimi garantiye almak için 50 uı kullandım eminim doğru kullandım ama uygulama kalemimi bozuk acaba:44:Benim iğnelerim devam edecek ve yarın büyük ihtimalle yeni kartuşa geçicem acaba yeni bir uygulama kalemimi alsam

Evet yaa şimdi hesapladımda 37.5 kulanmış olsam bir adet 300 uı lık kartuş tam sekiz gün gidiyor ve benim bugün 7. günüm hala biraz ilaç var.Ben dr. u dinlemeyip 50 uı kullandım ama demekki bundada bir hayır var isteyerek fazla kullanmak istedim ama bir şekilde yine 37.5 kullanmış oldum

çok çok teşekkürler canımm ben bu zamana kadar 1 kere aşılama yaptırdım tutmadı ... 5-6 kez iğneyle yumurta büyütüp doğal yolla denedik tutmadıı hep hüsran oldu .... fakat aralarda tedavisiz 2 düşüğüm oldu... şuan 3. bebeğime hamileyim bunda da klomen kullanmak istedim doktorumdan izin aldım kontrole 1 defa gittim yumurta varmı diye 2 yumurtam vardı küçüklerdi ve Rabbim nasip etti

bu arada ben geçen ay soğan kürü , bu ay incir kürü yaptımm... belime yakı yapıştırdımm, presed jel kullandım... hangisi fayda etti bilmiyorum ama Rabbim dualarıma karşılık verdi.....

bak yukardaki listede bissürü aşılamayla hamile kalmış arkadaşım var onlardan biri niye sen olmayasın? buna inan inaç en önemli etkenn

bak tıpkı tahmin ettiğim gibi olmuşş :)) şimdi yumoşlarının keyfini çıkar onlar bebek olucakkk:)

canım benim inan çok sevindim şubat ayının çok hayırlı bir ay olduğunu düşünüyorum uzun süre bebeği olmayan iki akrabam da şubatta hamile kaldı ben sizlere dua ederken kendim de o araya karışmışım meğer:)))) Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

canım çok güzel bir haber bu,inşallah bu seferde kızın olur,tabi önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun

sağol canım bende çok isterim kızım olmasını ama hislerim gene erkek diyor Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah biraz korkuyorum ilk hamileliğim çok kötü geçmişti henüz kusmalarım başlamadı ama 3 ay yerlerde sürünürüm artık oğlum için endişeleniyorum inşallah onu çooook ihmal etmeden atlatabilirim bu süeci

Ya arkadaşlar ben de cumartesi günü aşılma yaptırdım.İlk aşılamam.Hala kasık ve bel ağrılarım oluyor bunlar iyiye mi işaret yoksa kötüye mi ?

canım Allah hayırlısıyla meleğini sana tuttursun inşallah bende ilk bebeğime 2. aşılamada hamile kalmıştım şuan 2. bebeğime hamileyim hem de dikkat ettiğimiz halde doğal olarak Rabbim isterse olmıyacak hiçbirşey yok sen rahat ol dua et kasık ve bel ağrıları normal endişelenme

Allah razı olsun canım benim Rabbim sanada kolay hamilelik nasip etsinki oğluşunlada rahat ilgilenebilll...
valla bende hep inanıyorum şubatın martın uğurlu olduğuna inşallah esradan ve eğelidende alıcaz bu mutlu haberii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…