- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #12.081
kızlar çok şükür Allah ıma 2 ocak günü oğlum Tuğra yı kucağıma aldım. günü geçince suni sancıyla müdahale edildi gelmiyordu sanırım yerinden memnundu.............................:) suni sancıyı 5saat çektim rahim tam 5cm açıklığa ulaştığında sancıların şiddeti artmasıyla babişimin kalbi yavaşlamaya başladı hemen sezeryana geçiş yapmak zorunda kaldık. kısacası oğlum hem normal doğum sancısını çektirdi hemde sezaryanı yaşattırdı. ama değer.
şuan odasında uyuyor. 15günlük oldu. çok güzel bir duygu Allah ım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu..
arkadaşlar bunu söyleyip söylememe konusunda biraz tereddüt ettim ama sizinle paylaşmam lazım biliyorsunuz iki yıl tedavi sonucunda aşılamayla hamile kalmıştım ve geçen yıl oğlum olmuştu oğlum bir yaşını yeni geçti ve geçen hafta öğrendim ki tekrar hamileyim benim durumumda olanınız var mı nolur düşüncelerinizi paylaşın
iyi geceler arkadaşlar sonunda raporumgeçen hafta çıktı ve ben çarşamba günü adetoldum yarın sababh 9.30 2.tüpbebk için randevüm var ve ben çok heycanlıyım sanki ilk kez tedaviye baaşlyır gibiyim sebepsiz terlemeler,korku, heycan, mutluluk hepsiiniyaşamaya başladım biryıl aradan sonra yine devam ilk tüpbebğimde negatifi görünce pes etmiştim ama şimdi anlıyorumki silbaştan başlamakçok iyi gelicek bana dilerim benim için hayırlı olur dua edin nolur çok ihtiyacım var buna ..Ayrıcada ibrahim saraçoğlundanda kür getirttirdim birde onu yiyiyorumhayırlısı artık...
MERHABA ARKADAŞLARR 4 HAFTA 3 GÜNLÜK HAMİLEYİMM İNŞALLAH RABBİM BU SEFER HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA DOĞMASINI NASİp ETDER....
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA DİĞER ARKADAŞLARIMDANDA BU ARalar MUTLU HABERİ ALICAZ BEN TÜM KALBİMLE İNANIYORUM şubat - mart uğurlu gelicek...
Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.Bu ay aşılamam yapılacak Ben purogen 300 uı kartuş kullanıyuorum.Günlük 50 uı dozda kullanıyorum bugün 7. günüm ve 7 gündür 50 uı kullandığım 300 uı iğne hala bitmedi biryerde bir yanlışlık var ama nerde günlük 50 den 7 günde 350 uı yapıyor ve halada içinde var.Sizce sorun nerde dozları doğru ayarladıımdan eminim.
bu gecenin en güzel haberi bu olsa gerek benim için.tatlıcık o kadar sevindimki anlatamam.sana ve egeliye özel dua etmiştim doğuma girerken. Allah tamamına erdirsin inşallah.hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeişini
sanırım yanlış kullanım olmuş ama bence endişe etme demekki az bi mikarlada yumurtan büyüyeceği için 50mm başlamış doktorum büyük ihtimalle sen 37buçuk mm kullanmışsın ... bence yumurtan 37buçuklada büyür sakın bunları düşünüp stres yapma :)
hayırlı uğurlu olsun canım.Rabbim kazasız kurtarsın inşallah.bende burda yeniyim.sanırım senin önce tuttu sonra düşük falan mı yaptın.ayrıca rica etsem sorun neydi sizde.tutması için ne gerekiyo yada tutanların ortak olarak sorunları ne?doktor tutması düşük bir ihtimal diyo ama ben nedense umutla bekliyorum.beni aydınlatırsan sevinirim tatlıcım.bende adetimin 5. günü olan yarın doktora gidicem ilaca başlayacak ve sonra muhtemelen martta aşılama yapılacak.çok umutluyum.aşılama yaptıran bütün herkezin aşılaması tutsun inşallah.çünkü çok zor uğraşması maddi yanı ve çevre psikolojisi.şimdiden teşekkür ederim.
Evet yaa şimdi hesapladımda 37.5 kulanmış olsam bir adet 300 uı lık kartuş tam sekiz gün gidiyor ve benim bugün 7. günüm hala biraz ilaç var.Ben dr. u dinlemeyip 50 uı kullandım ama demekki bundada bir hayır var isteyerek fazla kullanmak istedim ama bir şekilde yine 37.5 kullanmış oldum
bak tıpkı tahmin ettiğim gibi olmuşş :)) şimdi yumoşlarının keyfini çıkar onlar bebek olucakkk:)
MERHABA ARKADAŞLARR 4 HAFTA 3 GÜNLÜK HAMİLEYİMM İNŞALLAH RABBİM BU SEFER HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA DOĞMASINI NASİp ETDER....
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA DİĞER ARKADAŞLARIMDANDA BU ARalar MUTLU HABERİ ALICAZ BEN TÜM KALBİMLE İNANIYORUM şubat - mart uğurlu gelicek...
teşekkür ederim canım benimm Allah razı olsun.... sen ne alemdesinn bebiş nasıll, nekadar kaldıı?
canım çok güzel bir haber bu,inşallah bu seferde kızın olur,tabi önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun
Ya arkadaşlar ben de cumartesi günü aşılma yaptırdım.İlk aşılamam.Hala kasık ve bel ağrılarım oluyor bunlar iyiye mi işaret yoksa kötüye mi ?
biz 24+4 deyiz Allah nasip ederse mayıs sonu yada haziran başı oğluşum olacak.sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum.
biz 24+4 deyiz Allah nasip ederse mayıs sonu yada haziran başı oğluşum olacak.sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum.
Allah razı olsun canım benim Rabbim sanada kolay hamilelik nasip etsinki oğluşunlada rahat ilgilenebilll...canım benim inan çok sevindim şubat ayının çok hayırlı bir ay olduğunu düşünüyorum uzun süre bebeği olmayan iki akrabam da şubatta hamile kaldı ben sizlere dua ederken kendim de o araya karışmışım meğer:)))) Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?