- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.681
sanada bol şans arkadaşım inşallah bu ay güzel haberleri biz veririzkızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar yarın sabah inşallah burdayım görüşmek üzere Herkese iyi moreller opuyorumnanaktan
merhaba çok yakın zamanlarda ikimizde aşılama yaptırmışız bende 2 aşılamamı yaptırdım şubat 25 de benimde perşembe 15 günüm sende ne gibi değişiklikler var
kızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım biraz karışık ve de gergin bi ortamdı ilimizdeki fakülte hastanesinde 3 hastayla aynı anda olduk. İşlem 15 dakik sürdü biraz canım yandı ama çok değil sonra 20 dakika yattım doktor 1 hafta sonra pragesteron diye bir test yaptırmamı istedi bunu sizden hiç duymamıştım yaptıranınız var mı acaba o telaşla soramadım zaten doktorlar pek bilgilendirmiyorlar hemşire bugün ilişkiye gir gün aşırı da ilişki dedi Hayırlısı olsun inşallah
kızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım biraz karışık ve de gergin bi ortamdı ilimizdeki fakülte hastanesinde 3 hastayla aynı anda olduk. İşlem 15 dakik sürdü biraz canım yandı ama çok değil sonra 20 dakika yattım doktor 1 hafta sonra pragesteron diye bir test yaptırmamı istedi bunu sizden hiç duymamıştım yaptıranınız var mı acaba o telaşla soramadım zaten doktorlar pek bilgilendirmiyorlar hemşire bugün ilişkiye gir gün aşırı da ilişki dedi Hayırlısı olsun inşallah
inşallah arkadaşım güzel dileklerin için saol bu arada yumurta geliştirici iğneler sivilce yaparmı bende hiç olmadığı kadar çok sivilcem oldu 2 aydır benim gibi olan var mıinsallah kızlar bebişlerinizi tez zamanda ilk içinizde sonra kollarınızda sıcacık hissedersiniz..
selam kizlar bende okurum duayi sayisini ve kim icin okunacagini bana mesajla bildirin rabbim hepinizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?