Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba çok yakın zamanlarda ikimizde aşılama yaptırmışız bende 2 aşılamamı yaptırdım şubat 25 de benimde perşembe 15 günüm sende ne gibi değişiklikler var

merhaba çok yakın zamanlarda ikimizde aşılama yaptırmışız bende 2 aşılamamı yaptırdım şubat 25 de benimde perşembe 15 günüm sende ne gibi değişiklikler var

insallah kızlar bebişlerinizi tez zamanda ilk içinizde sonra kollarınızda sıcacık hissedersiniz..

kızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım biraz karışık ve de gergin bi ortamdı ilimizdeki fakülte hastanesinde 3 hastayla aynı anda olduk. ışlem 15 dakik sürdü biraz canım yandı ama çok değil sonra 20 dakika yattım doktor 1 hafta sonra pragesteron diye bir test yaptırmamı istedi bunu sizden hiç duymamıştım yaptıranınız var mı acaba o telaşla soramadım zaten doktorlar pek bilgilendirmiyorlar hemşire bugün ilişkiye gir gün aşırı da ilişki dedi Hayırlısı olsun inşallah

hayırlı olsun canım benimde ilk aşılama olmuştu 15 dk yattım.dr fitil verdi günde 3 defa kullandım ismi progeston ve ilişki hakkında birşey demedi aşılama tutmadı 1 ay ara verildi bekliyorum.inşallah senin tutar ilişkininde faydası var demekki

Aşılaman hayırlı olsun, inşallah tutar ve bebeğine kavuşursun.Doktorum hiç progesteron testi yaptırmadı neden istediler bilmiyorum, ama bu progesteron hormonu döllenme gerçekleştiğinde artmaya başıyor ve bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor diye biiyorum.Belki bu yüzden istemişlerdir, aşılama sürecin normal, gün aşırı ilişkiyi de öneriyorlar genelde...Kafanı rahatlat, stres yapma stres çok etkiliymiş....Sonu güzel olur inşallah.

insallah kızlar bebişlerinizi tez zamanda ilk içinizde sonra kollarınızda sıcacık hissedersiniz..
inşallah arkadaşım güzel dileklerin için saol bu arada yumurta geliştirici iğneler sivilce yaparmı bende hiç olmadığı kadar çok sivilcem oldu 2 aydır benim gibi olan var mı

arkadaşım aşılaman hayırlı olsun,inşallah yüzün güler bebişini alırsın kucağına :ecrin_bebek:

arkadaşlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnn,

dün çok yoğundum pek giremedim buraya. hepinize mutluluk dolu bir gün diliyorummmmmmmm a.s.

bjközlem merhaba, bugün bizi takip et lütfen herhalde selatı tefriciye için bugün sayı kararı vereceğiz. sende katılıyorsun değilmi

kızlar bugün selatı tefriciyeyi okuyacaklar için sayı belirliyelim

eneplenar 1000 adet okuycak,okutturacak. dolayısıyla 3444 adet kalıyor geriye. bu cuma 12/03/2010 başlayıp , 18/3/2010 perşembe bitireceğiz. kesin okuyabilecek,bize katılabilecek olanlar lütfen yeniden bildirsin.ona göre sayı bildireceğim yada okuyabileceğiniz niktarı siz bildirin bana. hadi bekliyorum kızlar :teytey:

Allah dualarımızı kabul etsin, ellerimizi boş çevirmesin inşallah.

eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.

ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için biz elimizden geleni yaptık hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah selat-ı tefriciyede bende varım ezberlemeye çalışıyorum sizleri çok seviyorum hep dualarımdasınız

selam kizlar bende okurum duayi sayisini ve kim icin okunacagini bana mesajla bildirin rabbim hepinizin gönlüne göre versin

gamsem
eneplnAr 1000 ad
gül1973
kartopu344
pancarr
minaaa
bjközlem
murse
egeli75
emenne 200 ad
banucaner
estamp
ece006 200 ad
ugurumuz

arkadaşlar benim elimdeki son liste bu. bu listedeki herkesten tamam okurum cevabını takrar bekliyoruz. ona göre paylaşım yapacağız.

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrrrJ

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...

EĞER BıR GÜN DÜNYA YA AıT ÇOK BÜYÜK BıR DERDıN OLURSA,

RABB'ıNE DÖNÜP '' BENıM BÜYÜK BıR DERDıM VAR '' DEME !

DERDıNE DÖNÜP

''BENıM ÇOK BÜYÜK BıR RABB'IM VAR !''

DE!!!

Fatiha Suresi
Senden birsey rica etsem bugün bütün şehitlerimiz için fatiha okur musun ve rica etsem bu istegimi herkese gönderirmisin belki yüzlerce fatihaya vesile olacaksın
Peygamberlere ınanıyorsan bu mesajı 20 dakika ıçinde 15 kişiye yolla Çünkü bu akşam peygamberler avucuna gül koyacak
ınanmıyorsan ßile allah rızası ıçin yap

slm kartopu inan sabaktan beri mesajlarını ı-okuyorum
bende ümütlendim inşallah allah sana ve bizim gibi tüm evlat hasretiyle yaıp tutuşanlara hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip eder canım çok secindim insallah anne olacagın günlerde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…