- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.641
kan testi yaptırmama gerek kalmadı biraz önce hastalandım aglamak istiyorum aglayamıyorum içim sıkıldı yaa ne olacak niye böyle oldu yaa üffmafoldumben
kızlar ben akşam çatlatma iğnemi vuruldum yarın ilk aşılamamı olcam inşallah. Bugün karnımda ağrılar oldu baya kaygan bi akıntım geldi sanırım yumurtam çatladı yarına kadar etkisi kaybolur mu acaba yani zamanı geçmiş olmaz inşallah bu konuda ki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
kan testi yaptırmama gerek kalmadı biraz önce hastalandım aglamak istiyorum aglayamıyorum içim sıkıldı yaa ne olacak niye böyle oldu yaa üffmafoldumben
kıslar y kimse yokmu sıkıldım ben offf kocacık uyudu ben sigarayı bırakmaya karar verdim dünden bri içmiyorum çıldırmak üzereyim...
günaydın herkese ii haftalar diliyorum. kartopucum boş anında şu sayfaları okusana
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...k-clearblue-clearplan-hamilelik-monitoru.html
duymuşmuydun bunu
çok ağladım cnm ya şuan gözlerimi açamıyorum eşimde benim ağlamama üzüldü ama beni güldürmeye çalıştıkça içim daha kötü oluyodu ama şimdi iyiym ankaraya ailemin yanına gidicem biraz adetim bitsin soğan kürüne başlıycam çünkü pkoluyum b ç t yapmak istemiyorum şuan biraz kilo veriyim bu arada ilaçlar çok fena şişlik yaptı taktir allahtan deyim başka denecek bişey yok şuan destekleriniz için teşekürler iyiki varsınız görüşücez ahyırlı haberler duyacaz hepimizden allahın izniyle:teselli:bu ay bebeklerimiz çok nazlandı canım. kendini bırakma ne olur, ağlyabildiğin kadar ağla rahatla sonrasında yola devam bugün bal tarçın çörekotuna başlayabilirsin mesela. ben 4 gündür yapıyorum. inşallah faydasını göreceğim bu ay.:Saruboceq:
günaydınlar herkese
kızlar hsg sonrası adet düzeniniz nasıl oldu. geçen p.tesi hsg çektirdim adetimin 6.günüydü. sanki ben bua y erken yumurtladım gibi geliyor. hsg sonrası erken adet olunur u. ben genelde gecikenleri okudum burada hiç erken adet olanı okumadım. adetimin 10. günü sanki yumurtam çatlıyor gibi ağrı hissettim ve şeffaf akıntım oldu. hsgden hemen 4 gün sonra yumurtlamış olamam değil mi.
Canım kendini bırakma zakın zamanı değilmiş bak hepimiz yaşıyoruz umutsuzluğa kapılıyoruz. Allah büyük bir gün bizde anne olacağız zamanını bekliyoruz sadece
çok ağladım cnm ya şuan gözlerimi açamıyorum eşimde benim ağlamama üzüldü ama beni güldürmeye çalıştıkça içim daha kötü oluyodu ama şimdi iyiym ankaraya ailemin yanına gidicem biraz adetim bitsin soğan kürüne başlıycam çünkü pkoluyum b ç t yapmak istemiyorum şuan biraz kilo veriyim bu arada ilaçlar çok fena şişlik yaptı taktir allahtan deyim başka denecek bişey yok şuan destekleriniz için teşekürler iyiki varsınız görüşücez ahyırlı haberler duyacaz hepimizden allahın izniyle:teselli:
Canım bende37 yaşındayım benimde vaktim yok kafayı yiycem valla ne olsa bakıp alıyım diyorum. Tüp bebek yapmaya gücü bulamıyorum.offf offfff. neyse hakkımızda hayırlısı.Artık o kadar gerildimki bebek yapmak için yapılması gereken o şeyi yapmak bile içimden gelmiyor :))) sizi çok seviyorum ii ki varsınız
canım hsg çektirmedim hiç bir bilgim yok. sadece duyduğum hsg dan sonra kanama olabiliyormuş. bu arada seni merak ettim nasılsın. hsg dan sonra tüp bebekmi aşılamamı düşünüyosunuz moralini yüksek tut
arkdaşım ben bu ay doğal yolla olmazsa ve Allah nasip ederse tüp bebeğe geçiyorum. bir kerede onu deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?