Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kan testi yaptırmama gerek kalmadı biraz önce hastalandım aglamak istiyorum aglayamıyorum içim sıkıldı yaa ne olacak niye böyle oldu yaa üffmafoldumben

üzülme canım bu ay hepimiz aynı gidiyoruz sonra hepimiz sırayla hamiş olacağız.

sempatiksalakcinni
Allah ım yardımcıın olsun umarım ilk bebiş haberi senden gelir.....bu ay sanırım sadce sen varsın yaptıran ... birçoğumuz ara vermek zorunda kladık hadi umudumuz ol arkadaşı.

kan testi yaptırmama gerek kalmadı biraz önce hastalandım aglamak istiyorum aglayamıyorum içim sıkıldı yaa ne olacak niye böyle oldu yaa üffmafoldumben

bu ay bebeklerimiz çok nazlandı canım. kendini bırakma ne olur, ağlyabildiğin kadar ağla rahatla sonrasında yola devam bugün bal tarçın çörekotuna başlayabilirsin mesela. ben 4 gündür yapıyorum. inşallah faydasını göreceğim bu ay.:Saruboceq:

kıslar y kimse yokmu sıkıldım ben offf kocacık uyudu ben sigarayı bırakmaya karar verdim dünden bri içmiyorum çıldırmak üzereyim...

arkadaşım bende 2 yıl önce bıraktım sigarayı günde 1 paket faan içiyordum.eşimde 3 yıl kadar önce bırakmış hele o 3 paket içiyormuş günde. tanıştığımızda içimiyordu. Kadıköy moda da bir yere gitmiş 45 dakikalık bir seansla bırakmış. sonra aynı yere bende gittim. bende bıraktım. işyerinden birkaç arkadaşa tavsiye ettim onlarda gittiler ve hepsinde başarılı oldu sistem. biorezonans diye bir yöntem. tek başına halledemezsen şiddetle tavsiye ediyorum.

site adını yazayım sana internette bir incele istersen.fiyatıda çok pahalı değil. kredi kartına taksitde yapıyorlarmış artık herhalde. neosante diye bir yer. inşallah yardımım olur sana. hamilelik öncesi sigarayı bırakman çok önemli çünkü.

günaydınlar herkese

kızlar hsg sonrası adet düzeniniz nasıl oldu. geçen p.tesi hsg çektirdim adetimin 6.günüydü. sanki ben bua y erken yumurtladım gibi geliyor. hsg sonrası erken adet olunur u. ben genelde gecikenleri okudum burada hiç erken adet olanı okumadım. adetimin 10. günü sanki yumurtam çatlıyor gibi ağrı hissettim ve şeffaf akıntım oldu. hsgden hemen 4 gün sonra yumurtlamış olamam değil mi.

günaydın gül ben dediğin hamileleik monitörünü daha önce araştırdım.kullananlar olumsuz yazmışlar bana çok cazip gelmedi.bunlar bana biraz psikolojimi süistimal ediyor gibi geliyor tabii bana göre.kimseyi etkilemek istemem sadece benim fikrim

arkadaşım bir kaç sayfa okudum ama yazılanlar pazarlama kokuyor gibi geldi.yinede kimsenin günahını almayayım ama sanki satış yapılıyormuş hissi uyandı bende. hamile kalan varmı bilmiyorum. zaten benim bunu alıp bekleyecek deneyecek vaktim yok biliyorsun 30 lu yaşlarda olsam belkide.

Canım bende37 yaşındayım benimde vaktim yok kafayı yiycem valla ne olsa bakıp alıyım diyorum. Tüp bebek yapmaya gücü bulamıyorum.offf offfff. neyse hakkımızda hayırlısı.Artık o kadar gerildimki bebek yapmak için yapılması gereken o şeyi yapmak bile içimden gelmiyor :))) sizi çok seviyorum ii ki varsınız

çok ağladım cnm ya şuan gözlerimi açamıyorum eşimde benim ağlamama üzüldü ama beni güldürmeye çalıştıkça içim daha kötü oluyodu ama şimdi iyiym ankaraya ailemin yanına gidicem biraz adetim bitsin soğan kürüne başlıycam çünkü pkoluyum b ç t yapmak istemiyorum şuan biraz kilo veriyim bu arada ilaçlar çok fena şişlik yaptı taktir allahtan deyim başka denecek bişey yok şuan destekleriniz için teşekürler iyiki varsınız görüşücez ahyırlı haberler duyacaz hepimizden allahın izniyle:teselli:

canım hsg çektirmedim hiç bir bilgim yok. sadece duyduğum hsg dan sonra kanama olabiliyormuş. bu arada seni merak ettim nasılsın. hsg dan sonra tüp bebekmi aşılamamı düşünüyosunuz moralini yüksek tut

biraz değişiklik eminim iyi gelecektir. hem ailenle birlikte olmak seni biraz daha rahatlatır.
umarım herşey gönlünce olur.

arkdaşım ben bu ay doğal yolla olmazsa ve Allah nasip ederse tüp bebeğe geçiyorum. bir kerede onu deneyeceğim.

canım hsg çektirmedim hiç bir bilgim yok. sadece duyduğum hsg dan sonra kanama olabiliyormuş. bu arada seni merak ettim nasılsın. hsg dan sonra tüp bebekmi aşılamamı düşünüyosunuz moralini yüksek tut

canım ben önce aşılama düşünüyorum. ilk defa tedaviye başlıyoruz dr önce yumurta takibi ondan sonra interfilite bölümünden randevu alırız ve aşılama olur dedi ama ben yaşım itibari ile takip falanla zaman kaybetmek istemiyorum.aşılama ile başlamak istiyorum. cuma günü randevum var. sonuçları göstereceğim. önümüzdeki adet dönemi başlayalım diyeceğim. umarım zaman kaybetmeden başlarlar. tekrardan test falanla uğraşmam. umarım ilkinde olur ama olmazsada 3 defa falan daha aşılama yaptırıp eylülde başka çaresine bakarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…