Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım hakkında hayırlısı olur inşallah ii haberlerini alırız.

sağol cumadan beri içmiyorum... karalıyım ALlah ın izniyle de içmeyeceğim. ben günde 2 paket içiyorum nerdeyse...

bu arada bizimkilerle konuştum 1000 okuruz dediler. bir kişi var ona uaşabilirlerse oda 500 okur ama o kesin değil... ama 1000 kesin.

canım bir kere tebrik ettim ama bidaha bravo diycem sana bende senin kadar içiyorum bende bırakcam seni kendime örnek alıcam

canım bir kere tebrik ettim ama bidaha bravo diycem sana bende senin kadar içiyorum bende bırakcam seni kendime örnek alıcam

vallah sağol canım ben aşıırı içiyordum ... şuan ağzım bir an boş kalmıyor ama atlatacağım. canım yumurtlama döneminin nasıl olduğunu bile yeni çözmeye başladığımdan anlamıyorum....sigarayı bırakmama sebepde yumurtaların çok kötü etkilenmesi ve döllenmenin sağlanamaması.. sende bırak

benimde durumum aynı canım hatta doktor bana sigaradan yumurta rezervini azaltmışsın dedi seninle gurur duyuyorum a.s.

benimde durumum aynı canım hatta doktor bana sigaradan yumurta rezervini azaltmışsın dedi seninle gurur duyuyorum a.s.

aynen banada öyle dedi yaşım 30 ... 30 yaşındakinin yumurtalarına göre çok az rezervin var dedi. aynı zamandada kalitesini düşürürsün sigaradan dolatı yanii oolsn yumurta büyümez gelişmez ve çatlamazmış. bundanbırakdım bebiiş çok istiyorum. sigara bebişden değerli değil.. eminimki senin içnde değildir. o nedenle bırakamam diye düşünmeki bende öyle diyenlerdendim. kimse inanmıyor 3gündür içmediğime başda eşim diyorki yanında olmasaydım cumartesi pazar bırakdığına inanmazdım gizlice içiyorsun derdim diyor...o nedenle sende bırakabilirsin.

ben 2 bebiş istiyorum o nedenle yumrutalıklar lazım:))))

canım benim bitanesin çok pozitif birisin hatta çokda esprilisin :) Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu kadar özveriye en kısa zamanda bebişine kavuşursun ki benden kalpten inanıyorum:CüvCüv:

birde ne düşndüm biliyormusun.. eşimin benim sigaram yüzünden baba olamayacağını. o bun hakketmmiyor.. tam tersine ççok iyi bir baba olacak biri.... hadi insan kendine kendim ettim buldum kimene der ama ya eşimize nasıl bunun hesabını vereceğiz gül... bizim sigara zevkişmiz yüzünden baba olamaması ne ağır gelir düünsene.. baba olamıyorum çünkü eşim sigarayı bırakmıyor.... yumurta rezervi yeterli değil.... Allah dan tam detaylı bişmiyorlar. tek celsede boşalara hakları:)

canım benim bitanesin çok pozitif birisin hatta çokda esprilisin :) Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu kadar özveriye en kısa zamanda bebişine kavuşursun ki benden kalpten inanıyorum:CüvCüv:

hehe nerdeyse 3 yıldır evliyim. korunmadık olmadı... genel bir sorunda görünmüyor... kafaya taka taka olmuyor. birde ne hikmetse bu aralar içimde bir huzur var.. Allah ım herkese nasip etsin. eminimkş burdakilerin hepsi hepimiz bir gün yazacağız hamişiz diye inanıyoeum...

turkbayragiolumunekankayizsmile:ecrin_bebek::CüvCüv:

bende inanıyorum hamile patlaması olacak bu bölümde

Ayda 2 gün varmış hamile kalınacak yani ovulasyon günleri biz bunu yakalayamadık kesin beceremedik bundan sonra beceririz umutluyum

arkadaslar inşallah dediğiniz gibi olur da hamile patlaması olur. ya ben 2. aşılamamı yaptırdım halen bekliyorum cumartesi belli olur herhalde 15 gün olucak cumartesi..

Ayda 2 gün varmış hamile kalınacak yani ovulasyon günleri biz bunu yakalayamadık kesin beceremedik bundan sonra beceririz umutluyum

hiç sorma 3 yılda birkeremi denk gelmez şu dönem anlamadım ki..... ama bu ay denk gelecek bende inanıyorum...

arkadaslar inşallah dediğiniz gibi olur da hamile patlaması olur. ya ben 2. aşılamamı yaptırdım halen bekliyorum cumartesi belli olur herhalde 15 gün olucak cumartesi..

canım insaallah hayırlı haberlerle dönersin... bu ay burda çoğumuz ara vermek zorunda kaldık beklemedeyiz. iyi güzel haberlere ihtiyacımız var. insallah bebişin ilk tohumunu atmışdır da ondan haberdar olmanı bekliyordur aminnnnnnnnn

kendini sitrese sokma demesi kolay yapması zor biliyoruz ama meşgul et kendini devamlı bunu düşünme...

canım hayırlı sağlıklı evladı tez zamanda kucağına alırsın umut ediyorum ama hsg çektirmeden aşılama hata olur... hsg çektir muhakkak

teşekkür ederim kızlar ya hakikaten morele ihtiyacım var tutarsa inşallah yazarım burdan moral olsun herkese umarım yani.internetten baktım 2. aşılamam tuttu die bi sonuca rastlamadım ama inş benimki tutar..ısteyen herkese Allah versin çok zormuş gerçekten beklemesi.

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar yarın sabah inşallah burdayım görüşmek üzere Herkese iyi moreller opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…