- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.661
canım ben önce aşılama düşünüyorum. ilk defa tedaviye başlıyoruz dr önce yumurta takibi ondan sonra interfilite bölümünden randevu alırız ve aşılama olur dedi ama ben yaşım itibari ile takip falanla zaman kaybetmek istemiyorum.aşılama ile başlamak istiyorum. cuma günü randevum var. sonuçları göstereceğim. önümüzdeki adet dönemi başlayalım diyeceğim. umarım zaman kaybetmeden başlarlar. tekrardan test falanla uğraşmam. umarım ilkinde olur ama olmazsada 3 defa falan daha aşılama yaptırıp eylülde başka çaresine bakarız.
arkadaşım bende 2 yıl önce bıraktım sigarayı günde 1 paket faan içiyordum.eşimde 3 yıl kadar önce bırakmış hele o 3 paket içiyormuş günde. tanıştığımızda içimiyordu. Kadıköy moda da bir yere gitmiş 45 dakikalık bir seansla bırakmış. sonra aynı yere bende gittim. bende bıraktım. işyerinden birkaç arkadaşa tavsiye ettim onlarda gittiler ve hepsinde başarılı oldu sistem. biorezonans diye bir yöntem. tek başına halledemezsen şiddetle tavsiye ediyorum.
site adını yazayım sana internette bir incele istersen.fiyatıda çok pahalı değil. kredi kartına taksitde yapıyorlarmış artık herhalde. neosante diye bir yer. inşallah yardımım olur sana. hamilelik öncesi sigarayı bırakman çok önemli çünkü.
arkdaşım ben bu ay doğal yolla olmazsa ve Allah nasip ederse tüp bebeğe geçiyorum. bir kerede onu deneyeceğim.
sağol cumadan beri içmiyorum... karalıyım ALlah ın izniyle de içmeyeceğim. ben günde 2 paket içiyorum nerdeyse...
bu arada bizimkilerle konuştum 1000 okuruz dediler. bir kişi var ona uaşabilirlerse oda 500 okur ama o kesin değil... ama 1000 kesin.
canım bir kere tebrik ettim ama bidaha bravo diycem sana bende senin kadar içiyorum bende bırakcam seni kendime örnek alıcam
vallah sağol canım ben aşıırı içiyordum ... şuan ağzım bir an boş kalmıyor ama atlatacağım. canım yumurtlama döneminin nasıl olduğunu bile yeni çözmeye başladığımdan anlamıyorum....sigarayı bırakmama sebepde yumurtaların çok kötü etkilenmesi ve döllenmenin sağlanamaması.. sende bırak
benimde durumum aynı canım hatta doktor bana sigaradan yumurta rezervini azaltmışsın dediseninle gurur duyuyorum a.s.
aynen banada öyle dedi yaşım 30 ... 30 yaşındakinin yumurtalarına göre çok az rezervin var dedi. aynı zamandada kalitesini düşürürsün sigaradan dolatı yanii oolsn yumurta büyümez gelişmez ve çatlamazmış. bundanbırakdım bebiiş çok istiyorum. sigara bebişden değerli değil.. eminimki senin içnde değildir. o nedenle bırakamam diye düşünmeki bende öyle diyenlerdendim. kimse inanmıyor 3gündür içmediğime başda eşim diyorki yanında olmasaydım cumartesi pazar bırakdığına inanmazdım gizlice içiyorsun derdim diyor...o nedenle sende bırakabilirsin.
ben 2 bebiş istiyorum o nedenle yumrutalıklar lazım:))))
canım benim bitanesin çok pozitif birisin hatta çokda esprilisin :) Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu kadar özveriye en kısa zamanda bebişine kavuşursun ki benden kalpten inanıyorum:CüvCüv:
hehe nerdeyse 3 yıldır evliyim. korunmadık olmadı... genel bir sorunda görünmüyor... kafaya taka taka olmuyor. birde ne hikmetse bu aralar içimde bir huzur var.. Allah ım herkese nasip etsin. eminimkş burdakilerin hepsi hepimiz bir gün yazacağız hamişiz diye inanıyoeum...
Ayda 2 gün varmış hamile kalınacak yani ovulasyon günleri biz bunu yakalayamadık kesin beceremedik bundan sonra beceririz umutluyum
arkadaslar inşallah dediğiniz gibi olur da hamile patlaması olur. ya ben 2. aşılamamı yaptırdım halen bekliyorum cumartesi belli olur herhalde 15 gün olucak cumartesi..
arkadaslar inşallah dediğiniz gibi olur da hamile patlaması olur. ya ben 2. aşılamamı yaptırdım halen bekliyorum cumartesi belli olur herhalde 15 gün olucak cumartesi..
canım ben önce aşılama düşünüyorum. ilk defa tedaviye başlıyoruz dr önce yumurta takibi ondan sonra interfilite bölümünden randevu alırız ve aşılama olur dedi ama ben yaşım itibari ile takip falanla zaman kaybetmek istemiyorum.aşılama ile başlamak istiyorum. cuma günü randevum var. sonuçları göstereceğim. önümüzdeki adet dönemi başlayalım diyeceğim. umarım zaman kaybetmeden başlarlar. tekrardan test falanla uğraşmam. umarım ilkinde olur ama olmazsada 3 defa falan daha aşılama yaptırıp eylülde başka çaresine bakarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?