Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

biz o niyetle yapıyoruz ve herkesin okuyacağını düşünüyor. niyetimizi bozmayalım arkadaşlar. Yüce Allahım eminim kabul edecektir duamızı eksiğiyle fazlasıyla.

hepinize günaydınlaaaar bugün aranıza biraz geç katıldım.duayı ezberliyorumdavalla pazar günü bile kocişi işe yolladım bayaa ezberledim:lepi: banada 700 abet yazarmısın kartopucum

gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 200 ad
kartopu344 200 ad
pancarr
minaaa
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 700 ad
emenne 200 ad
banucaner
estamp
ece006 200 ad
ugurumuz
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad

eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.

ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

12/03/2010 cuma günü başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.

Son düzenleme:
ablalar ben gamzenın kardesıyım..ablamn evınde ınt.olmadıgı ıcın onun adına ben gırdım..salat-ü tefriciye duasını dagıtmısmısınız ? ablamın adına kac tane dusuyo bana söylersenız sevnırm ona ıletıcem..

Allah ım bizlere duayı tamamlamayı nasip eyle.. bazı arkadaşlar çok fazla almışlar acaba okuyabileceklermi mesela ben 1000 3 kişi okuyacağız rahat okuruz. tek 700 500 okuyabileceklermi dersin

gamsem
eneplnAr 1000 ad
gül1973 200 ad
kartopu344 200 ad
pancarr
minaaa
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 700 ad
emenne 200 ad
banucaner
estamp
ece006 200 ad
ugurumuz
selda003 200 ad

ecrin87 200ad
esra8 100adet

hehe şimdi bu liste böyle oldu.... bende belki fazla okuyabilirim ama hani ne olur olmaz diye söz veremiyorum... kalan varsa kendi payımıza düşeni okudukdan sonra tamamlarız muhakak.

Canım dün işlemden hemen sonra eve gelirken midem bulandı sanki sonra iyice dinlendim kanamam olmadı bugün biraz ağrım oluyo belime karnıma vuruyo sizinde öylemiydi

canım Allah ım seninle olsun.. bebişin tez zamanda kollarındaki yerini alsıın.... insaallah bu ay ilk varlığını öğrenirsin sonra kalp atşını duyarsın. sonrada sağlıklı sıhatli birşekilde kucağına alırsın.

çok sağol canım Allahım hepimizle olsun inşallah ben de sizler için aynı dileklerde bulunuyorum Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…