- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.741
Kartopucum bana da yazdın dimi 200. Arkadaşlar merak etmeyin bence okumayan adını yazdırmaz diye düşünüyorum. Hayırlısıyla bebeğimiz olsun die Allaha sığınıp dua okuyoruz. sayıda burda çok önemli herkes bunun bilincindedir diye düşünüyorum.
hepinize günaydınlaaaar bugün aranıza biraz geç katıldım.duayı ezberliyorumdavalla pazar günü bile kocişi işe yolladım bayaa ezberledim:lepi: banada 700 abet yazarmısın kartopucum
emenne aşılama sonrası nasılsın canım, ağrın falan varmı? kanama yaptımı?
gamsem
eneplnAr 1000 ad
gül1973 200 ad
kartopu344 200 ad
pancarr
minaaa
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 700 ad
emenne 200 ad
banucaner
estamp
ece006 200 ad
ugurumuz
selda003 200 ad
eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.
ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle
12/03/2010 cuma günü başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.
Canım dün işlemden hemen sonra eve gelirken midem bulandı sanki sonra iyice dinlendim kanamam olmadı bugün biraz ağrım oluyo belime karnıma vuruyo sizinde öylemiydi
canım Allah ım seninle olsun.. bebişin tez zamanda kollarındaki yerini alsıın.... insaallah bu ay ilk varlığını öğrenirsin sonra kalp atşını duyarsın. sonrada sağlıklı sıhatli birşekilde kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?