- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.761
çok sağol canım Allahım hepimizle olsun inşallah ben de sizler için aynı dileklerde bulunuyorum Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
ablalar ben gamzenın kardesıyım..ablamn evınde ınt.olmadıgı ıcın onun adına ben gırdım..salat-ü tefriciye duasını dagıtmısmısınız ? ablamın adına kac tane dusuyo bana söylersenız sevnırm ona ıletıcem..
Allah ım bizlere duayı tamamlamayı nasip eyle.. bazı arkadaşlar çok fazla almışlar acaba okuyabileceklermi mesela ben 1000 3 kişi okuyacağız rahat okuruz. tek 700 500 okuyabileceklermi dersin
200 kalmış :))))
kızlar ben 28 şubatta aşılama oldum siz ce kan testi yaptırayım mı yok sa 1 hafta daha beklesem mi aşılama olan var mı o tarihlerde ???
canım murse eşiyle birlikte okuyacakmış.
egeli75 ev hanımı ve ezberlemiş.
herhalde okuyabilecekler. hafta içinde gidişata göre yetiştiremeyene bizde yardım ederiz diye düşünüyorum. ne dersin?
kızlar ben 28 şubatta aşılama oldum siz ce kan testi yaptırayım mı yok sa 1 hafta daha beklesem mi aşılama olan var mı o tarihlerde ???
hoşgeldiniz:)tabiki bende ev hanımıyım..... bugün temizlendim bende fazla okurum
geriye kalan 200de ben alayım biz 3 kişiyiz yetiştiririz.
ya kızlar birşey geldi aklıma şimdi ben temizlendim ya hastalığım bitti.. şimdi hastalanmak için 3 hafta bekleyeceğim ve hastalanınca aşılama yapılacak:) şimdik diyorum şu duayı okudukdan sonra ertesi gün hapı alsam hehe iki gün sonra hastalanırım böylelikle beklememiş olurum:) acep olmazmı ki:) ne var 10gün önce hastalanmış olurum....
bu arada ben bugün kocişim gelsin süte oturacağım....
))
istersen bekleyelim birazdaha . duadan sebeplenmek isteyen arkadaşlar olabilir onlara veririz. ne dersin. hatta fazla alanlardan bile isteyen olursa verebiliriz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?