Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba canım,

ablan okuyabilirse 200 tane okusun.

ama sen bize haber ver olurmu?

selam söyle ablana. aracılık yaptığın için sanada teşekkür ederiz.:teytey:

gamsem 200 ad
eneplnAr 1000 ad
gül1973 200 ad
kartopu344 200 ad
pancarr
minaaa
bjközlem 500 ad
murse 500 ad
egeli75 700 ad
emenne 200 ad
banucaner
estamp 100 ad
ece006 200 ad
ugurumuz
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad

eneplnAr arkadaşımızın aşağıda belittiği gibi niyet ederek besmele çekip duamıza başlayacağız.

ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle

12/03/2010 cuma günü başlayıp 18/03/2010 perşembe gecesine kadar bitireceğiz arkadaşlar tespihlerimizi.

Son düzenleme:
Allah ım bizlere duayı tamamlamayı nasip eyle.. bazı arkadaşlar çok fazla almışlar acaba okuyabileceklermi mesela ben 1000 3 kişi okuyacağız rahat okuruz. tek 700 500 okuyabileceklermi dersin

canım murse eşiyle birlikte okuyacakmış.

egeli75 ev hanımı ve ezberlemiş.

herhalde okuyabilecekler. hafta içinde gidişata göre yetiştiremeyene bizde yardım ederiz diye düşünüyorum. ne dersin?

kızlar şu ana kadar 4200 adet oldu. 244 adet kaldı. bunlarıda paylaşabilirsek cuma günü biran önce başlamış oluruz.

kızlar sitede sorunmu var. ben şimdi topicte kimler online göremiyorum. önceden kaçkişi var kaçı üye kaçı misafir görüyordum :-(((((((

kızlar ben 28 şubatta aşılama oldum siz ce kan testi yaptırayım mı yok sa 1 hafta daha beklesem mi aşılama olan var mı o tarihlerde ???

kızlar ben 28 şubatta aşılama oldum siz ce kan testi yaptırayım mı yok sa 1 hafta daha beklesem mi aşılama olan var mı o tarihlerde ???

14 marta kadar bekle arkadaşım. sonuç en doğru ozaman çıkar. biliyorum insan sabırsızlanıyor ama biraz daha sabret. hem duayada başlamış oluruz ozaman

inşallah arkadaşım. dua sonucu ilk müjdeli haberi senden alırız.12 sinde duaya başlayacağız 14 de senin sonuç belli olur.

canım murse eşiyle birlikte okuyacakmış.

egeli75 ev hanımı ve ezberlemiş.

herhalde okuyabilecekler. hafta içinde gidişata göre yetiştiremeyene bizde yardım ederiz diye düşünüyorum. ne dersin?

hoşgeldiniz:)tabiki bende ev hanımıyım..... bugün temizlendim bende fazla okurum
geriye kalan 200de ben alayım biz 3 kişiyiz yetiştiririz.

ya kızlar birşey geldi aklıma şimdi ben temizlendim ya hastalığım bitti.. şimdi hastalanmak için 3 hafta bekleyeceğim ve hastalanınca aşılama yapılacak:) şimdik diyorum şu duayı okudukdan sonra ertesi gün hapı alsam hehe iki gün sonra hastalanırım böylelikle beklememiş olurum:) acep olmazmı ki:) ne var 10gün önce hastalanmış olurum....

bu arada ben bugün kocişim gelsin süte oturacağım....

hoşgeldiniz:)tabiki bende ev hanımıyım..... bugün temizlendim bende fazla okurum
geriye kalan 200de ben alayım biz 3 kişiyiz yetiştiririz.

))

istersen bekleyelim birazdaha . duadan sebeplenmek isteyen arkadaşlar olabilir onlara veririz. ne dersin. hatta fazla alanlardan bile isteyen olursa verebiliriz diye düşünüyorum.

bu arada ben bu aydan pek umutlu olmadığımdan birşey olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…