Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende dün akşam oturdum süte arkadaşım

bence hap falan alma arkadaşım. belki aşılamaya bile gerek kalmaz dualar,sütler hamile kalırız :Saruboceq:

sen bal+tarçın+çörekotunu yapıyormusun

evet ama dün unuttum almayı hehe birde iğrenç tadı var ... içim kalkıyor ben komple karıştırdım bal tarcım çörekotu akşam yatmadan 1 çay kaçığı yemeye çalışıyorum. içim bulanır benim öyle şeylerden ben fındık fıstık bile yiyemem ağzıma katur kutur gelince içim kalkar.... şimdi incir yiyorum onun içindeki tomurcuklar bile içimi kaldırıyor ama mecburen allah ım bu kadar çok içimi bulandıran şey varken birde bebiş için içim bulansada onu hissetsem hehe :))) her ay bekliyorum belkihissederim diye tık yok:)

kızlar bu süte otrma olayını anlatrmısınız bana kısaca,ve ben bu ay aşılama yaptrcam yapsam zararı olur mu sizce,bide adet olma iğnesi verdi dr um bana dün vuruldum akıntı kahverengi ama adet sökülmedi dr da 1 hafta beklicez dedi,tedavi öncesi sinirim bozuldu anlıcanız

canım sinirini bozma kısmetne ve varsa o oluyor.... sen dua et gerisi takdir allah ın... yarımkilo sütü içine 1 demet maydonoz kyarak kaynatacaksın buharı idrar yollarına gelecek şekilde çömelerek üzerine oturacaksın ama yanma dikkat et..... o buharı bitince birdaha kaynatacak gene oturacaksın ve ardından hemen ilişkiye gireceksin.. bu şekilde kanallar açılıyormuş spermler rahat geçiyormuş... sıcak tutacaksın kendini sonrasındada böyle işde... nırmalde iki günde bir yapın diyorlar da ben üşeniyorum..... bugün ilkkez yapacağım bende...

bu arada duanın 500 ünü annem okuyacak canım.çünkü büyük ihtimal haftanın 4 günü regl olucam

bol bol organik meyve sebze tabiiki küçük yerde oturmanın avantajı şekerimkaydirigubbakcemile3

hehe ben burda hep gdo luları yiyom vallah hep onlar yüzünden bebişimiz olmuyor...... gül bu arada sigara işini ne yaptın bırakdın mı....

bu arada duanın 500 ünü annem okuyacak canım.çünkü büyük ihtimal haftanın 4 günü regl olucam

insanlar dualarımız yetişirde arşa ulaşırda bu ay hastalanmazsın hamiş hamiş okursun hem daha çok kalbul olur amişlern duası bize yardımcı olmuş olursun insaaallah

bak organşikde besleniyorsun bebişine ne güzel bakarsın içindeykende dışındaykende:) insaallah allahım şu kulana ilk haberi vermeyi nasip eyle aminnnnnnn

canım ilaç alıp regl olmayı yazmışsın sakın böyle bir şey yapma adet düzensizliği falan olursa daha beklemek zorunda kalırsın inşallah espridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…