- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.781
ya kızlar birşey geldi aklıma şimdi ben temizlendim ya hastalığım bitti.. şimdi hastalanmak için 3 hafta bekleyeceğim ve hastalanınca aşılama yapılacak:) şimdik diyorum şu duayı okudukdan sonra ertesi gün hapı alsam hehe iki gün sonra hastalanırım böylelikle beklememiş olurum:) acep olmazmı ki:) ne var 10gün önce hastalanmış olurum....
bu arada ben bugün kocişim gelsin süte oturacağım....
bende dün akşam oturdum süte arkadaşım
bence hap falan alma arkadaşım. belki aşılamaya bile gerek kalmaz dualar,sütler hamile kalırız :Saruboceq:
sen bal+tarçın+çörekotunu yapıyormusun
kızlar meraba bugün buranın pazarı oraya gittim dualar bayağı birikmiş ne güzel:teytey:
hehe neler aldın :) insaallah bebiş alışverişinede çıkıyoruz diyeceğiz ....
kızlar bu süte otrma olayını anlatrmısınız bana kısaca,ve ben bu ay aşılama yaptrcam yapsam zararı olur mu sizce,bide adet olma iğnesi verdi dr um bana dün vuruldum akıntı kahverengi ama adet sökülmedi dr da 1 hafta beklicez dedi,tedavi öncesi sinirim bozuldu anlıcanız
bol bol organik meyve sebze tabiiki küçük yerde oturmanın avantajı şekerimkaydirigubbakcemile3
bu arada duanın 500 ünü annem okuyacak canım.çünkü büyük ihtimal haftanın 4 günü regl olucam
kızlar çıktım
insanlar dualarımız yetişirde arşa ulaşırda bu ay hastalanmazsın hamiş hamiş okursun hem daha çok kalbul olur amişlern duası bize yardımcı olmuş olursun insaaallah
valla bu ay yumurtlama gününü baz aldık ama bakalımbilmiyorumkismile
bak organşikde besleniyorsun bebişine ne güzel bakarsın içindeykende dışındaykende:) insaallah allahım şu kulana ilk haberi vermeyi nasip eyle aminnnnnnn
canım ilaç alıp regl olmayı yazmışsın sakın böyle bir şey yapma adet düzensizliği falan olursa daha beklemek zorunda kalırsın inşallah espridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?