Şubat 2010 Asker Eşleri/Sevgilileri

ilk zamanlar ölücem sanıyorsun ama geçiyor. bende gidemedim yemin törenine çok üzülmüştüm. ama 2günde olsa geldi yemin töreninden sonra o çok iyi geldi bana. üzme kendini vala bak ben ilk defa bu kadar uzun ayrıldım sevdiğimden ben bile alıştım.yani alışmadımda alışmaya çalışıyorum. biliyorum şuan ne desen boş senin için. ama çok fazla yıpratma kendini benim gibi. gerçekten kabulleniceksin bak. şimdi yapman gereken onun karşısında daha güçlü durman sonra oda üzülür. alttan al herşeyi asker psikolojisi naparsın. geçer bu günlerde. bak benim 4ay olucak 23haziranda. sabret onunda sana ihtiyacı var bunuda unutma.

benimde ailem biliyor ama çok kapsamlı değil :) seni anlıyorum yani. ama uzak olmanız kötü olmuş ya buna üzüldüm. sen kendine umut etme o zaman görücem diye belliki göremiceksin ama olsun kameradan falan görürsün hiç olmazsa özlemini giderirsin. bak benimki 3 ay acemilik gördü ve ben sadece 2gün görebildim onu.yetmedi aslında ama napalım yapıcak bişe yok. şimdi ustabirliğine gideli 1 ay oldu görmedim daha.çok özledim çok. sende içini rahat tut bak görüceksin ilk günkü gibi olmuyor zaman geçince. acemilik nerde seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…