Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım mayıs gelırse 2 yıl olucak evlenelı. bende yumurtlama rezervı vardı. doktorlar bana hep kotu seyler soyledı. nerdeyse hıc umut vermedıler. fsh bazen 12 bazen 22 ıdı. allaha sukurler olsun ıkıncı asılama ıle hamıleyım ınsallah bı sorun cıkmadan bebegımı kucagıma alırım ınsalllah sende

inşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin dualarını eksik etme bizden..

dun benim asılamadan sonraki 14. gunumdü ve bugun ise siyah siyah ama adet olacakmısım gibi birsey var. doktorumla gorustum 3-4 gun sonra test yaptırmamı istedi. anlamadıgım adet oldugumu dusunuyorum hernekadar tam sokulemesemde.bundan onceki adet tarihime gore 19 mart da olmalıydım ama asılama sonrası 14. gunum 13 mart sizce boyle adet gibi olup gebe olan varmı? bizim gibi asılama tedavisi sonrası. bana cok dusuk bir ihtimal gibi geldi ama varmı aranızda adet oldugunu sanıp gebe olan

canım varmı bi haber:18:

Merhaba mart topiğinde haber verdim ama buraya yazdımmı unuttum.Benim sonucum negatif çıktı ve peşinede adet oldum.Bu gün ikinci aşılama için ilk iğnemede başladım.İnşallah umudumuz mart ayına kaldı.

Son düzenleme:

hayırlı olsun... bu mesajınızı okuyunca bir umutlandım.benimde 2. aşılamam oldu yarın 12.gün olacak. çok heyecanlıyım... ama çokta korkuyorum bu seferde negatif olacak diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…