- 4 Nisan 2010
- 816
- 826
- 408
- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.421
herkese merhaba bu siteyi hep takip ediyorum ama uzun zamandır yazmıyorum, bugün 12.00 itibarı ile ilk aşılamamı yaptırmış bulunuyorum, tıp fakültesinde profesöre yaptırdım ben ovitrelle, progestan, klomen vs. ilaçlarla birlikte toplam 110 TL para ödedim, 2 dk lık bir işlem için ki doktorum prof. özele gerek duymadım ben, yaklaşık bir saate yakın yattım ben hemşireler yemeğe gidiyorlarmış ben de kalkmadım, bu arada bugünden itibaren nasip olursa bende meryem suresi okuyacağım rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasib eder inşallah arkadaşlar deneyimlerinizi ve paylaşımlarınızı okuyorum sevincinizle seviniyor, üzüntünüzle üzülüyorum inşallah ALLAHIM OL DERSE bir gün bize de ANNE diyenler olacak....bu arada ben pko hastasıyım eşimde sorun yoktu.
canım benim moralini bozma demek saçma olacak ama denecekde fazla bieşyyok bir dahaki sefere inşallah bende de ağrı ve sancılar devam ediyor bende beklemiyorum olumlu bişey ama bakalım hayırlısı olsun cumartesi dokor gel dedi ama gitmeyeceğim (ozamana kadar adet olmazsam eğer) pazartesini beklemeye karar verdim ...
Evet kızlar ben de adet oldumhem de tam günümde aşılamadan sonra saat gibi şaşmadı mübarek... Bu ay dinlenmedeyim. Önümüzdeki ay için tekrar bir değerlendirme yaparım.Fakat bu arada hergün buradan sizleri takip edeceğim dualarım sizlerle güzel haberlerinizi bekliyorum.Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler...
Ve şunu unutmayalım ki ''Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.'' (hadisi şerif)
Ben ki 31 haftalık erken doğum yapmış biri olarak hastane köşelerinde yoğun bakım kapılarında geçirdiğim o 3 ayın acısının sıkıntısının yanında inanın bu hiçbirşeymiş.Allahım sizlere vakitli,saatli,sıhhatli en önemlisi de hayırlı evlatlar versin.
Rabbim hayırlı haberler duyursun inşallah canım. bende ilk aşılamamı 6 gün önce oldum bakalım bekliyoruz. varmı ağrın sancın? bende pkoluyum
gülsüm hanım mrb 38 yazınca sorayım dedim kayseridesiniz heralde hangi doktora gidiyosunuz?
kızlar yine olmadııııııııı adet oldum hemde şuan bugün hiç beklemiyordum adet günüm bile gelmemişti yine elde var sıfır 000000000000000 yine bana hüsran bana yine hasret var...:2::2::2:
kızlar yine olmadııııııııı adet oldum hemde şuan bugün hiç beklemiyordum adet günüm bile gelmemişti yine elde var sıfır 000000000000000 yine bana hüsran bana yine hasret var...:2::2::2:
gülsüm çok çok geçmiş olsun canım.bu kaçıncı aşılamandı senin
sağol canım bu benim ilk aşılamamdı ama daha önce 2kez tüp bebek tedavisi oldum birkez de ilaçsız doğal aşılama yapıldı onu hiç saymıyorum . doktorlar herseferinde kesin hamile kalacaksın diyorlar ama olmuyor senin durumun ne??
canım bizimde dualarımız seninle inşallah ara verdiğin bu ayda hamile kalırsın..allah hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah..
canım bizimde dualarımız seninle inşallah ara verdiğin bu ayda hamile kalırsın..allah hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah..
bu topik şubat ayında aşılama yaptıranlar ama artık marta geçtik mart ayında aşılama yaptıran çok arkadaş var mart ayı diye açsak orda toplansak nasıl açılıyo yeni topik yeni liste yapsak martta aşılama yaptıranları tarihlerşne göre yazsak daha güzel olmazmı
bencede bir an önce geçelim.hatta ben açayım.
mart topiğini açtım bilgilerinize...
Kizlar bende ilk asılamam basladım cuma kontrolum var hayırlısı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?