Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese merhaba bu siteyi hep takip ediyorum ama uzun zamandır yazmıyorum, bugün 12.00 itibarı ile ilk aşılamamı yaptırmış bulunuyorum, tıp fakültesinde profesöre yaptırdım ben ovitrelle, progestan, klomen vs. ilaçlarla birlikte toplam 110 TL para ödedim, 2 dk lık bir işlem için ki doktorum prof. özele gerek duymadım ben, yaklaşık bir saate yakın yattım ben hemşireler yemeğe gidiyorlarmış ben de kalkmadım, bu arada bugünden itibaren nasip olursa bende meryem suresi okuyacağım rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasib eder inşallah arkadaşlar deneyimlerinizi ve paylaşımlarınızı okuyorum sevincinizle seviniyor, üzüntünüzle üzülüyorum inşallah ALLAHIM OL DERSE bir gün bize de ANNE diyenler olacak....bu arada ben pko hastasıyım eşimde sorun yoktu.

Rabbim hayırlı haberler duyursun inşallah canım. bende ilk aşılamamı 6 gün önce oldum bakalım bekliyoruz. varmı ağrın sancın? bende pkoluyum

gülsüm hanım mrb 38 yazınca sorayım dedim kayseridesiniz heralde hangi doktora gidiyosunuz?

canım bizimde dualarımız seninle inşallah ara verdiğin bu ayda hamile kalırsın..allah hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah..

b
Rabbim hayırlı haberler duyursun inşallah canım. bende ilk aşılamamı 6 gün önce oldum bakalım bekliyoruz. varmı ağrın sancın? bende pkoluyum

Allahım inşallah hepimize yaşatsın hamilelik duygusunu bugün oldum ya ondan herhalde hiçbir ağrım yok ben ananas ve kivi yiyorum birde kabak çekirdeği yiyorum okumuştum tutunmaya faydası oluyormuş canım sen de dene güzel haberler almak dileği ile

kızlar yine olmadııııııııı adet oldum hemde şuan bugün hiç beklemiyordum adet günüm bile gelmemişti yine elde var sıfır 000000000000000 yine bana hüsran bana yine hasret var...:2::2::2:

kızlar yine olmadııııııııı adet oldum hemde şuan bugün hiç beklemiyordum adet günüm bile gelmemişti yine elde var sıfır 000000000000000 yine bana hüsran bana yine hasret var...:2::2::2:

geçmiş olsun Rabbim yardıcınız olsun vardır herşeyde bir hayır. ben aşılama oldum zaten sonucu bekliyorum ama sizde kayseride olunca doktorunuzu merak ettim sadece.

gülsüm çok çok geçmiş olsun canım.bu kaçıncı aşılamandı senin

geçmiş olsun gülsüm allah yardımcın olsun..ne yapmayı düşünüyosun tüp bebeğe mi geçiceksin?

gülsüm çok çok geçmiş olsun canım.bu kaçıncı aşılamandı senin

sağol canım bu benim ilk aşılamamdı ama daha önce 2kez tüp bebek tedavisi oldum birkez de ilaçsız doğal aşılama yapıldı onu hiç saymıyorum . doktorlar herseferinde kesin hamile kalacaksın diyorlar ama olmuyor senin durumun ne??

ilaç iğnelerden sonra aşılama aşamasındayım ben.şuan 2.aşılama sürecindeyim.pko ve yumurtlamama sorunum var benim.inşallah ikimizde bir an önce hamile kalabiliriz.

canım bizimde dualarımız seninle inşallah ara verdiğin bu ayda hamile kalırsın..allah hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah..

kızlar ikinizlede görüşemez olduk naparsınız ben dün 2.aşılama için tedaviye başladım cuma günü kontrolüm var rabbim hayırlısı ile 2.de bebelerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallahh öpüyorum sizi beni habersiz bırakmayın

bu topik şubat ayında aşılama yaptıranlar ama artık marta geçtik mart ayında aşılama yaptıran çok arkadaş var mart ayı diye açsak orda toplansak nasıl açılıyo yeni topik yeni liste yapsak martta aşılama yaptıranları tarihlerşne göre yazsak daha güzel olmazmı

bencede bir an önce geçelim.hatta ben açayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…