Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım 2.tedavin hayırlı olsunn yoktun ne zamandır iyiki geldin..artık mart topiğindeyiz oraya gel sende..sende bizi habersiz bırakma canım

kızlar yine olmadııııııııı adet oldum hemde şuan bugün hiç beklemiyordum adet günüm bile gelmemişti yine elde var sıfır 000000000000000 yine bana hüsran bana yine hasret var...:2::2::2:

gülsüm hocam geçmiş olsun sakın stres yapma Allahım bu çabalarımızı görüyor ellerimizi boş çevirmez en yakın zamanda en hayırlı şekilde bebeği nasip eder inşallah Allah sağlık versin yeter ki gerisi zamanla olur kafaya takma içini ferah tut

canım çok teşekkürler inşallah dediğin gib olur yapacak bişey yok sadece dua etmekAllah hepimize hayırlısını versin inş. birgün burdan hamile haberlerimizi veririz....

slm arkadaşlar dr bey banada ilaç olarak klomen verdi yumurta çatlatma tedavisi sizce ilk ay gebelik olur mu aranızda bu hapı kullanan var mı bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba kızlar öncelikle Rabbim bebiş isteyen herkezin gönlüne göre versin ... bende çift rahimliyim ve 4 gun once hamıle oldugumu ogrendım yanlız bana tavsıye edebılecegınız bır dr varmı ? düşük riskim var yada erken doğum önerebileceğiniz iyi bir dr varmı kızlar....:18:

27 şubatta aşılama yaptırdım bugun 11. gun kan testı negatıf çıktı erkenmı yaptırdım çok moralım bozuk nedensızn bebeğeım olmuyor yumurtamda kendılığınden çatlamıştı .

27 şubatta aşılama yaptırdım bugun 11. gun kan testı negatıf çıktı erkenmı yaptırdım çok moralım bozuk nedensızn bebeğeım olmuyor yumurtamda kendılığınden çatlamıştı .

Moralini bozma insallah hamilesindir bekle bir iki gun daha bende 21 subat asilama yaptirdim yine adet oldum ne kadar kotu birsey ya bakalim pazartesi ilk ekoya girecegim sonuc neolacak bu ay bari tutsa(((((((

evlenmeden önceki hayatımda bebekleri çok sevmek.... çevremdeki kişilerin bebeği oluca görmek için can atmak.. ama şimdi evli ve çocuksuz.. evliliğin 4. yılında yıpranmış... elbette zamanı var, rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin bizlere, fakat en zoru bu durumu ağır ödemek... eskiden çevremdeki kişilerin bebek sevincini paylaşan ben, şimdi kaçacak yer arıyorum.. akrabalarımın bebeklerini görmeye dayanacak yüreğim yok... en yakın arkadşımın hamileliğine sevinemiyorum çünkü benim yok... karşı komşumun 3 günl
k bebeğini kucağıma alırken, o masum bebeğin pamuk yüzüne dokunurken çektiğim acıyı anlatamam... evliliğim çok güzel ama mutsuzummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…