- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #2.441
kızlar ikinizlede görüşemez olduk naparsınız ben dün 2.aşılama için tedaviye başladım cuma günü kontrolüm var rabbim hayırlısı ile 2.de bebelerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallahh öpüyorum sizi beni habersiz bırakmayın
Kizlar bende ilk asılamam basladım cuma kontrolum var hayırlısı:):)
kızlar yine olmadııııııııı adet oldum hemde şuan bugün hiç beklemiyordum adet günüm bile gelmemişti yine elde var sıfır 000000000000000 yine bana hüsran bana yine hasret var...:2::2::2:
gülsüm hocam geçmiş olsun sakın stres yapma Allahım bu çabalarımızı görüyor ellerimizi boş çevirmez en yakın zamanda en hayırlı şekilde bebeği nasip eder inşallah Allah sağlık versin yeter ki gerisi zamanla olur kafaya takma içini ferah tut
benim bu 2.aşılamam olcak dün menopur ile başladım 5 iğne kalçadan hemde senin ilk demi bu
canım hadi hayırlısı inşallah ilk aşılamanda hamile kalırsın..
slm arkadaşlar dr bey banada ilaç olarak klomen verdi yumurta çatlatma tedavisi sizce ilk ay gebelik olur mu aranızda bu hapı kullanan var mı bilgilendirirseniz sevinirim
canım bende 5 gün klomen kullandım 29 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.Ama hiç birşey kesin değildir.
27 şubatta aşılama yaptırdım bugun 11. gun kan testı negatıf çıktı erkenmı yaptırdım çok moralım bozuk nedensızn bebeğeım olmuyor yumurtamda kendılığınden çatlamıştı .
benımde tutmadı .şımdı ıkıncı aşılamayı oldum 22 subatta ınsallah bu sefer olur hepımızın ınsallah..
allaha çok şükür ikinci tuttu. hamileyimmmmmmmm rabbım hepınıze nasıp etsın cok mutluyum
allaha çok şükür ikinci tuttu. hamileyimmmmmmmm rabbım hepınıze nasıp etsın cok mutluyum
hayırlı olsun cnm çok sevindim ne kadarlık hamilesin..dua et bize bol bol..
Canın neolursun belirtilerini yaz lütfen buna çok ihtiyacım var herşeyi ona yormak istemiyorum LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN????????????????????
hayırlı olsun cnm çok sevindim ne kadarlık hamilesin..dua et bize bol bol..
SAGOL CANIM HENUZ 3 HAFTALIK INSALLAH ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN:):)
Canın neolursun belirtilerini yaz lütfen buna çok ihtiyacım var herşeyi ona yormak istemiyorum LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN????????????????????
CANIM SANKI ADET OLCAKMISIM GIBIYDI AYNI KARNIM KASIKLARIM BELİM AGRIDI HATTA COK KORKTUM TUVALETE GITMEYE. HER GITTIGIMDE ÖDUM PATLIYODUN ADET OLUCAM DIYE. KOYU SARI AKINTILAR OLDU GÖGUSLERIM ŞİŞTİ ADET ZAMANIMDA HAFIF KAHVERENGI LEKELER OLDU COK AZ AMA LEKELER HAMILELIGIMI OGRENDIKTEN SONRA OLDU OYUZDEN ICIM RAHATTI YERLESIRKEN BEBEK OLURMUS. ONEMLI OLAN STRESS YAPMA VE COK DUA ET BEN SUREKLI DUA ETTIM ARI SÜTÜ KULLANDIM. HERGÜN BI KARISIM VAR ONU KULLANDIM ICINDE BADEM CEVIZ CİTEMİK HAŞHAŞ BEYAZ NOHUT ÇÖREK OTU FISTIK BUNLARI ROBOTTA KARISTIR VE BIR KASIK BALLA YE. HERGUN BI KASIK. VE DUA ET. ALLAHIN İZNİYLE SENINDE OLSUN INSALLAH.
CANIM SANKI ADET OLCAKMISIM GIBIYDI AYNI KARNIM KASIKLARIM BELİM AGRIDI HATTA COK KORKTUM TUVALETE GITMEYE. HER GITTIGIMDE ÖDUM PATLIYODUN ADET OLUCAM DIYE. KOYU SARI AKINTILAR OLDU GÖGUSLERIM ŞİŞTİ ADET ZAMANIMDA HAFIF KAHVERENGI LEKELER OLDU COK AZ AMA LEKELER HAMILELIGIMI OGRENDIKTEN SONRA OLDU OYUZDEN ICIM RAHATTI YERLESIRKEN BEBEK OLURMUS. ONEMLI OLAN STRESS YAPMA VE COK DUA ET BEN SUREKLI DUA ETTIM ARI SÜTÜ KULLANDIM. HERGÜN BI KARISIM VAR ONU KULLANDIM ICINDE BADEM CEVIZ CİTEMİK HAŞHAŞ BEYAZ NOHUT ÇÖREK OTU FISTIK BUNLARI ROBOTTA KARISTIR VE BIR KASIK BALLA YE. HERGUN BI KASIK. VE DUA ET. ALLAHIN İZNİYLE SENINDE OLSUN INSALLAH.
BIRDE IKI GUNDE BIR BILDIRCIN YUMURTASI HASLAYIP SABAHLARI YEDIM DENEMENDE FAYDA VAR:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?