Kraftin hem portbebe hem anakucagi seklinde cift yonlu kullanilabilen ve takilip cikarilabilen araba modelini begendik canim biz hepsi birarada ve fiyatida ortalama bi seviyede..
canım fiyatları,modeli nasıl. travel sistem senin dediğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kraftin hem portbebe hem anakucagi seklinde cift yonlu kullanilabilen ve takilip cikarilabilen araba modelini begendik canim biz hepsi birarada ve fiyatida ortalama bi seviyede..
Ben bugün geç kaldım sanırım=)Neyse yazayım yarına kalsın.Bugün randevumuz vardı,ilk defa devlet hastanesine gittik,ultrasonu güzel demişlerdi ve bilmeyenler için söyleyeyim 182 ile randevu alınıp hiç beklenmeden muayene olunabiliyor.Ben çok memnun kaldım doktor da çok iyiydi,özel hastanede gittiğimiz doktor zorla gereksiz bir sürü test yapıyor,üçlü testten kaçtım biraz da=)3lü testte 2liden farklı sadece bir değer varmış,yaptırmasan da olur dedi doktor.
Oğluşumuz olacağı kesinleşti124gram olmuşuz,boyunu sordum,o küçükken ölçülüyordu dedi doktor,artık ağırlığı söylenir dedi ama siz hep yazıyorsunuz boylarını bebişlerin,çelişki yaşadım bi an:44:
günaydın şimdiye kadar kaç kilo aldınız ve bu kiloları doğumdan sonra nasıl vereceksiniz
iki kilo aldın diye mi üzülüyorsunGunaydin canim ben 5. Ayima girdim 2 kilo aldim valla ben diyetisyen dusunuyorm hamilelikten hemen sonra
bugün 3 lü test için kan verdim kızlar bebeğimi gördüm büyümüş maşallahh yüzünü gösterdii çok tatlıydı :)) cinsiyette kesinleşti Allah nasip ederse dünyalar güzeli kızım olucak rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versinn 18.5 cm 206 grammışş miniğimmben artık hissediyorumm hergün aynı yerlerde pıt pıt vuruyor nette hissetmem mümkün doktor 20.haftalarda hissedeblirsin dio ama o bebek bence gaz falan deill eminimmm
kızlar bu aralar çok oturunca bende kasık ağrıları oluşuyor magnezyuma başladım biraz iyi geldi gibi ama bilemiyorum normal midir? sizin de var mı böyle şikayetleriniz?
Evet.. Bizimde sabah uyandigimizda yada uzun sure uzanip ayaga kalktigimizda kasiklarimiz agriyo.. Bi de komik bisey daha var, is yrrinde surekli oturdugum icin totocuum aciyominder goturmek istiyorum ama utaniyorum
![]()
Ben bugün geç kaldım sanırım=)Neyse yazayım yarına kalsın.Bugün randevumuz vardı,ilk defa devlet hastanesine gittik,ultrasonu güzel demişlerdi ve bilmeyenler için söyleyeyim 182 ile randevu alınıp hiç beklenmeden muayene olunabiliyor.Ben çok memnun kaldım doktor da çok iyiydi,özel hastanede gittiğimiz doktor zorla gereksiz bir sürü test yapıyor,üçlü testten kaçtım biraz da=)3lü testte 2liden farklı sadece bir değer varmış,yaptırmasan da olur dedi doktor.
Oğluşumuz olacağı kesinleşti124gram olmuşuz,boyunu sordum,o küçükken ölçülüyordu dedi doktor,artık ağırlığı söylenir dedi ama siz hep yazıyorsunuz boylarını bebişlerin,çelişki yaşadım bi an:44:
galiba ben hızlı kilo alıyorum,57 ile başladım şimdi 60,5
bende doğumu zorlaştırır diye korkuyorum ve ekmeği azaltmam lazım
zaten kilolu hamile kaldım ilk doğumdan sonra 4kilo kalmıştı fazladan
çok kilo almayanlar nasıl besleniyor acaba bir kaç bişi yazabilirler mi
günaydın şimdiye kadar kaç kilo aldınız ve bu kiloları doğumdan sonra nasıl vereceksiniz
iki kilo aldın diye mi üzülüyorsun
ben 4 kilo aldımve doktorum gayet normal olduğunu söyledi
sadece bu aydan itibaren hamur işi ve tatlıyı azalt dedi daha hızlı kilo alınırmış
Evet canım nerelerdesin:) Maşallah oğluşuna, devlete ben de bikaç kez gittim ama hep acil bölümüne. Randevu alıp gitmedim hiç, aslında bigün denemek istiyorum belki özelden daha iyidir:)
En son 15.haftamda gittim. diğer randevuya da haftaya gideyim diyorum daha çok varBebişim iyidir inş.
Kızlar bişe soracam, wc de farkettim bikaç gündür azıcık sıvısu gibi bişe geliyo normal mi acaba.Dr.da arayıp sormadım,muayene zamanını bekliyorum ama korktum dün,Allah korusun kesenin içindeki sıvı olmasın
Öncelikle oğluşun sağlıcakla gelsin canım:) Sen şanlıymışsın ben zeynep kamile gittim ve ne yazık ki bir daha gitmeyi pek düşünmüyorum.Çok kötü davranıyorlar ve hiçbir açıklama dahi yapmıyorlar.Muatap doktor bile bulamadım ne yazık ki
Sağol canım hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza.Şans biraz da belki canım haklısın,bir de burası küçük bir yer ve 1 tane kadın doğumcu var hastanede,buna rağmen 5-10 dakika içinde muaneye alındım ve doktor dakikalarca ultrasonla baktı,ölçümler yaptı,hiç öyle baştan savma değildi yani.
Bir de bu 182'ye şikayet edebiliyorsunuz randevu geciktiği zaman veya herhangi bir olumsuzlukta,bizim bir arkadaş şikayet ettikten 5 dakika sonra hastanenin başhekimi girmiş devreye hemen almışlar muayeneye.Ben de yeni duydum bu uygulamayı,bir deneyin derim.
kızlar
bugun 3 te doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım. Bebişimin sağlığını cinsiyetini çok merak ediyorum. Hep soracagım seylerı unutuyorum bebısımı gorunce. Not alayım kenara dıyorumD
evet ben de bi ara buna benzer bir soru sordum da arada kaynadı=)bende de akıntı oluyor,dr.a onu sormayı unuttum ama bu amniyon sıvısının azalmasını engelleyebiliyor muyuz dedim,dr. hayır dedi,hani su içmeyle beslenmeyle ilgili olabilir mi diye düşündüm,alakası yokmuş.Çevremde bu yüzden erken doğum yapanlar vardı çünkü.
Ben çok sabredemiyorum,15günde bir gidiyorum,sen iyi sabrediyorsun maşallah=)dr.1 ay sonra gel dedi,bakalım dayanabilirsem beklicem 1 ay
Öncelikle oğluşun sağlıcakla gelsin canım:) Sen şanlıymışsın ben zeynep kamile gittim ve ne yazık ki bir daha gitmeyi pek düşünmüyorum.Çok kötü davranıyorlar ve hiçbir açıklama dahi yapmıyorlar.Muatap doktor bile bulamadım ne yazık ki
Sağol canım hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza.Şans biraz da belki canım haklısın,bir de burası küçük bir yer ve 1 tane kadın doğumcu var hastanede,buna rağmen 5-10 dakika içinde muaneye alındım ve doktor dakikalarca ultrasonla baktı,ölçümler yaptı,hiç öyle baştan savma değildi yani.
Bir de bu 182'ye şikayet edebiliyorsunuz randevu geciktiği zaman veya herhangi bir olumsuzlukta,bizim bir arkadaş şikayet ettikten 5 dakika sonra hastanenin başhekimi girmiş devreye hemen almışlar muayeneye.Ben de yeni duydum bu uygulamayı,bir deneyin derim.
AMin canım inşallah. Şikayet olayını bilmiyordum canım, bunu söylemen çok iyi olduÇünkü ilk gittiğimde detaylı ultrason için gün vermişlerdi eğer özelde pahalıysa mecbur gitmem gerekecek.Ararım gene aynı durum olursa mecburen.
galiba ben hızlı kilo alıyorum,57 ile başladım şimdi 60,5
bende doğumu zorlaştırır diye korkuyorum ve ekmeği azaltmam lazım
zaten kilolu hamile kaldım ilk doğumdan sonra 4kilo kalmıştı fazladan
çok kilo almayanlar nasıl besleniyor acaba bir kaç bişi yazabilirler mi
Belfü canım detaylı ultrason için zeynep kamile mi gidicen. orda yapılıyor mu acaba. Ve eşler de girebiliyormuÖzele okadar para baymak istemiyorum,herne kadar eşim özel diye tuttursa da.
Karbonhidratı gereksiz diye düşünmeyin, hamileyken bir miktar tüketmek gerekiyor. Bir yerde okumuştum karbonhidrat ve yağ tüketmeyip protein ağırlıklı beslendiğinde anne, vücut yağ yakıyormuş o esnada ortaya çıkan bir enzim bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş. Hamilelik esnasında karbonhidrata da ihtiyaç var. Ama şekerli tatlı şeylerden uzak durmak gerek. Doktor bana şekerin ne sana ne bebeğine bir faydası yok demişti.Galiba bünyeyle alakalı bir durum canım,ben 52 ile hamile kalmıştım her sabah tartılıyorum,10 gündür 51-52 arasında gidip geliyorum,bugün de 51.3tüm.Birkaç gündür iştahım da çok açık ama kilomda bir değişiklik yok,ama şöyle bir durum var,fazla tatlı yiyemiyorum,çok nadir tüketiyorum tatlıyı,belki onun etkisi vardır.Ekmeği azaltmak da mantıklı çünkü pek bir besleyici değeri yok,benim canım sürekli tost istiyor mesela onun için ekmeği de hatırı sayılır şekilde tüketiyorum.Sanırım ben de bir anda alıp çatlıcam
Ayrıca 57 kilo olan birine muhtemelen dr. 10-15 kilo arası önerecektir toplamda ki sen de kötü bir durumda değilsin bence şu an.:128:
Karbonhidratı gereksiz diye düşünmeyin, hamileyken bir miktar tüketmek gerekiyor. Bir yerde okumuştum karbonhidrat ve yağ tüketmeyip protein ağırlıklı beslendiğinde anne, vücut yağ yakıyormuş o esnada ortaya çıkan bir enzim bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş. Hamilelik esnasında karbonhidrata da ihtiyaç var. Ama şekerli tatlı şeylerden uzak durmak gerek. Doktor bana şekerin ne sana ne bebeğine bir faydası yok demişti.
bugün 3 lü test için kan verdim kızlar bebeğimi gördüm büyümüş maşallahh yüzünü gösterdii çok tatlıydı :)) cinsiyette kesinleşti Allah nasip ederse dünyalar güzeli kızım olucak rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versinn 18.5 cm 206 grammışş miniğimmben artık hissediyorumm hergün aynı yerlerde pıt pıt vuruyor nette hissetmem mümkün doktor 20.haftalarda hissedeblirsin dio ama o bebek bence gaz falan deill eminimmm
kızlar
bugun 3 te doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım. Bebişimin sağlığını cinsiyetini çok merak ediyorum. Hep soracagım seylerı unutuyorum bebısımı gorunce. Not alayım kenara dıyorumD
bebekleriniz hayırlı olsun kızlar![]()
cinsiyetler netleşiyo ne güzel
hareketlerini hissetmek çok güzel
dün gece 1 dk ya yakın hissettim bende,kıpır kıpırdı içimde
yok böle güzel bi duygu ya
kocamda koydu elini ama dışarıdan çok net hissedilmiyo
içimde kıpırdaması harika bişey![]()
![]()