• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar bir sorum varrrrr detaylı ultrason ile renkli doppler aynı şeyler mi eylül sonunda renkli dopplere gireceğim ama detaylı ultrason hakkında doktorum bir şey demedi bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Biraz araştırdım az önce son 3 aylık dönemde mide problemleri, sık idrara çıkma ve bebeğin hareketleri yüzünden uyumak zorlaşıyormuş. İkinci 3 aylık dönemin kıymetini bilin yazıyordu. Ama böyle de yemek yiyip yatınca hem midem hazmetmediği için ağrıyor hem de kilo artışının daha fazla olma durumu endişelendiriyor. Öğleden sonra o kadar uyuyorum, gece 12:30 da yine uykum geliyor. Bütün dengem bozuldu. Bir de ben okula yürüyerek gidiyorum, yarım saat gidiş, yarım saat dönüş. Geçen birisi çok yürürsen erken açılma olabilir dedi. Ben yürümek iyi diye biliyordum. Kafam karıştı. Artık doktora sorucam, 24'ünde randevumuz var. Detaylı ultrason için gideceğiz.

Aman canim onu iyi ogren ihmale gelmez valla

Ben de 4 kilo aldım, 5. ayıma girdim. Sonrasında veriliyor diyor herkes.

Allah devlet hastanesine gitmek zorunda olanlara sabır versin. Eskiden yani çocukluğumda hep devlet hast. gittiğimizden doktor fobisi var bende, soru sormaya korkuyorum kızacaklar diye:(

Kızlar ben 5. ayıma başladım. Çok uyuyorum. Sabah 7'de kalkıyorum.Saat 1 de okuldan geliyorum.Yemek yedikten sonra gözümü açamıyorum uykudan.Progestan kullanıyorum o yüzden diye düşünüyorum ama sizde nasıl durum?

Canım ben de öğlenler çok uyuyorum haftasonuysa evde en az 2-3 saat öğle uykum oluyor:) Hafta içi de öğle aralarının yarısında yemek yiyorum yarısında uyuyorum.Ama benim ilaçtan önce de vardı bu durum. Son zamanlar geceleri rahatsız olup uyanıyorum ona canım sıkkın.Ağrı oluyor karnımda.

Evet cnmm travel sistem, fiyat 750 ilaveten araba koltugu ve ev icin ana kucagi almamuzada gerek kalmayacak boylelikle..

Travel sisteme göre iyiymiş canım fiyat, model olarak Graconun hangi modeli? Ben arabayı bebik 3-4 aylıkken alırım diyodum ama uygun olursa neden almiyim:) Model beğeniyorum ama ağırlığını görünce uzaklaşıyorum o üründen. Hafif almak lazım.

Kızımın odasını da beğendik kızlar 7 ya da 8.ayımda sipariş verecez:)

günaydın 2 şey sormak istiyorum.1. grip aşısı gebelerede oluyomu benim 7 yaşında kızım var çok hastalanıyor ondan bana bulaşır diye korkuyorum.geçen sene gripe yakalanıp virüsten dolayı bebeğini kaybeden çok oldu.
2.bebeğinizin hareketlerini hisseden varmı.ben hissedemedim ama arkadaşım hissetmeye başladı.:49:

Günaydın kızlar,
Herkese güzel bir günn olsun inşallah

Evet cnmm travel sistem, fiyat 750 ilaveten araba koltugu ve ev icin ana kucagi almamuzada gerek kalmayacak boylelikle..

Canım bende uzun zamandır Graco Signature Travel sistem araştırıyorum.Bi ara 600e bile bulmuştum daha düşer dedim bayram öncesi tavan yaptı gene:( senin 750 bulduğun hangisi acaba.

günaydın 2 şey sormak istiyorum.1. grip aşısı gebelerede oluyomu benim 7 yaşında kızım var çok hastalanıyor ondan bana bulaşır diye korkuyorum.geçen sene gripe yakalanıp virüsten dolayı bebeğini kaybeden çok oldu.
2.bebeğinizin hareketlerini hisseden varmı.ben hissedemedim ama arkadaşım hissetmeye başladı.:49:
merhaba canım benimde 2.bebek hala hissetmiyorum herkesde farklı demekki...

Günaydın canım.
Öncelikle kızına çok geçmiş olsun tatlım hemen atlatır umarım.
Doktora gittiğinde danışmakta fayda var diye düşünüyorum.
Tekmeleme durumuna takılma bence herkes bu durumu farklı yaşayabilir.:38:

Canım ben de öğlenler çok uyuyorum haftasonuysa evde en az 2-3 saat öğle uykum oluyor:) Hafta içi de öğle aralarının yarısında yemek yiyorum yarısında uyuyorum.Ama benim ilaçtan önce de vardı bu durum. Son zamanlar geceleri rahatsız olup uyanıyorum ona canım sıkkın.Ağrı oluyor karnımda.

Travel sisteme göre iyiymiş canım fiyat, model olarak Graconun hangi modeli? Ben arabayı bebik 3-4 aylıkken alırım diyodum ama uygun olursa neden almiyim:) Model beğeniyorum ama ağırlığını görünce uzaklaşıyorum o üründen. Hafif almak lazım.

Kızımın odasını da beğendik kızlar 7 ya da 8.ayımda sipariş verecez:)

Güzel günler de sağlıkla büyüsün odasında miniğin :) Hayırlı olsun tatlım.
Nerden ve ne kadara aldın acaba ceyzim.Ben ikea düşünüyorum ama bakalım

Güzel günler de sağlıkla büyüsün odasında miniğin :) Hayırlı olsun tatlım.
Nerden ve ne kadara aldın acaba ceyzim.Ben ikea düşünüyorum ama bakalım

Tşk canım odayı henüz almadık, ikeaya ben de bakmayı düşünüyorum sadece beşik için.Oda takımı aklımda yoktu ama tam da istediğimi buldum bir ark.tavsiyesiyle:) Bebiş büyüdüğünde karyolaya da dönüşüyor.Mağaza Mersinde ama:(

$1.webp $2.webp

Tşk canım odayı henüz almadık, ikeaya ben de bakmayı düşünüyorum sadece beşik için.Oda takımı aklımda yoktu ama tam da istediğimi buldum bir ark.tavsiyesiyle:) Bebiş büyüdüğünde karyolaya da dönüşüyor.Mağaza Mersinde ama:(

Eki Görüntüle 505438 Eki Görüntüle 505439

Ceyzim bu mobilya takımını görmüştüm bende.Hatta bak bi sitede indirimli satışta incele istersen http://www.evim.net/mobilya/de-mobi...ihirli-bebek-odasi-high-gloss_p19664?cid=6470

eveeetttt kızlarrr bugün bende muayeneme gittim :46: daha önce gittiğimde doktorum %70 erkek demişti artık bu sefer kesin erkek dedi;) birde meyve sebzelerle aran nasıl dedi bende iyi deyince decavit yazmıyorum o zaman dedi, sebebi ben hamileliğim boyunca 6 kilo aldım ondan herhalde :9: bu kadar kilo almak fazla değilmi dedim yooo çok iyi dedi doktorum. düşünün kızlar ben 48 kilo ile hamileleiğe başladım şuan 54 kiloyum :30: birde ben ömür boyu hep kilo alamayan zarzayıf kızdım :44: nasıl oluyor anlamadım bu decavit yaptı sanırım :34: işte anlatacaklarım bu kadar.. haaa birdee bebiğim 282 gr. olmuş herşey yolunda görünüyor bakalım Allahın izniyle....

hayırlı olsun canım
ben de decavit kullanıyorum ama ben henüz kilo almadım bana da ilk 3 ay almadığımda çok iyi demişti doktorum ama daha sonra ayda 1 kilo al demişti 1 kilo alıp almadığımdan emin değilim

Canım baktım şimdi,aynı takım :) Ama galiba benm sölediğimde karyola olma özelliği var,sadece beşikler farklı. 980TL benmki de. Sence nasıl? yine araştırma da yapacam ama bunu çok beğendim ben.

Aaa evet internetteki sabit.Ve eksikleri var sanırım seninkilerden.Canım model olarak ve kullanış olarak gayet kaliteli ve hoş görünüyor.
Fiyatı da çok iyi üstelik.Bebek odaları büyüyen karyola ile en ucuzu 1500den başlıyor.
Biz sadece düz beyaz istediğimiz için ikea düşünüyoruz.Gene istersen onu da incele tatlım.Ama büyümüyor onunkiler de.
Bak resimleri de ekliyorum.
$karyola.webp 299TL

$dolap.webp 254TL

Şifonyer evde kullanmadığım var rengini değiştirip değerlendirmeyi düşünüyoruz.

Yataklarda 100 -150 civarı

Halı 150/250 arası -Abajur 100/200 arası -Perde 100/150 derken toplam gene yükselecek :)

Aaa evet internetteki sabit.Ve eksikleri var sanırım seninkilerden.Canım model olarak ve kullanış olarak gayet kaliteli ve hoş görünüyor.
Fiyatı da çok iyi üstelik.Bebek odaları büyüyen karyola ile en ucuzu 1500den başlıyor.
Biz sadece düz beyaz istediğimiz için ikea düşünüyoruz.Gene istersen onu da incele tatlım.Ama büyümüyor onunkiler de.
Bak resimleri de ekliyorum.
Eki Görüntüle 505494 299TL

Eki Görüntüle 505495 254TL

Şifonyer evde kullanmadığım var rengini değiştirip değerlendirmeyi düşünüyoruz.

Yataklarda 100 -150 civarı

Halı 150/250 arası -Abajur 100/200 arası -Perde 100/150 derken toplam gene yükselecek :)

Bunlarda çok güzelmiş, beşik 2 kademeli mi acaba, bebek ayaklanınca yatak kısmı bi alt kademeye alınabiliyomu?

Bunlarda çok güzelmiş, beşik 2 kademeli mi acaba, bebek ayaklanınca yatak kısmı bi alt kademeye alınabiliyomu?

Ayarlanabiliyor diye biliyorum tatlım.Bu arada bu ürünler için montaj yapılması gerekiyormuş.O da alışverişin %10 u tutarındaymış kuzucum aklında olsun:38:

selam hatunkişiler ♥ birşey soracağım , siz bebeğin hareketlerini felan hissedebiliyormusunuz?

Eki Görüntüle 505438 Eki Görüntüle 505439

Arkadaşlar benim 2. çocuğum, ilk çocuğum 4 yaşında. Ben de oğluma hamileyken 6. veya 7. ayımda yukarıdaki odaya çok benzeyen bir oda almıştım oğluma Modokodan. Oldukça kaliteli, büyüyebilen karyola, sağlam ve pahalı bir bir oda (4,5 sene önce 2,5 milyara almıştık)...Perdelerine, ,abajuruna, halısına kadar uyumlu bir oda. Nitekim çocuklar büyüyünce kendi zevkleri gelişiyor. Oğlum şu anda odasını kullanmak istemiyor. Neden mi? Anne ben burayı bebekken kullanıyordum, şimdi büyüdüm ben bu odada yatmam bana arabalı yatak al.... Çocuklar zaten 2 yaşından sonra, portatif yatak kenarı koruyucu kullanılarak normal bir yatakta yatabilir. Ben şu an geçmişe dönsem. Zaten park yatağımı almıştım hiç oda yapmazdım ( ki ilk zamanlar zaten oda kullanılmıyor pek, yatak odanızda). Büyüyünce birlikte seçerdik odasını...Şu yapacağınız oda, kıyafetlerini koymanıza ve gelen misafirlerinize göstermeye yarayacak...

Son düzenleme:
selam hatunkişiler ♥ birşey soracağım , siz bebeğin hareketlerini felan hissedebiliyormusunuz?

Ben dün karnımda adlandıramadığım ve daha önce hissetmediğim bi hareket hisettim ama bu ilk defa başıma geldiği için ufaklık mı başka birşey mi çözemedim :)

Back
X