Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canım benim ya çok şükür sonunda iyi haberler almışsın.En ufak bir terslikle hepimizin hayatı altüst oluyor meğer annelik ne kutsal bişeymiş.Sağsalim kavuştursun Allah hepimizi,herşey olsun da yeterki sağlıklı doğsunlar

yaa kızlar çogunuzun bebışı tekme atmaya baslamış benım kızım da tık yok çok mu tembel ne bende hıssetmek ıstıyorum yoksa hep doktora gıdıp kalp atısını duymak ıstıyorum benım gıbı olan var mı?

Günaydın kızlar,iyisinizdir inş. hepiniz,

Şu doğum parası konusunda birkaç sorum var ya bilen arkadaşlara,

Şimdi ben aslında öğretmenim ama öğretmenlik yapmıyorum,kendi iş yerimizde çalışıyorum,

Şimdi bu doğum parasını bize çalıştığımız şirket mi verecek yoksa Sgk mı?

Umarım Sgk dır,

Babam maaş alıyon o kadar izin kullanıyon bi de utanmadan doğum parası mı istiyon demesin yani...

Son düzenleme:
Demir ilacini sabah ac karnina icmek gerekmio mu? Senin yontem cok guzelmis cunku bana sabah dediler eczaneden sabah iciyorum sart diilse bende geceye cekeyim

Kızlar ne ilaçları kullanıyosunuz.
ben magnezyum kullanıyorum ayagıma giren kramplar için..
birde demir ilacı verdi bana santafer ford ama gyno ferro sanol kullanıyorum ben.. daha iyi bi ilaç oldugu için

birde demir ilacı verdi bana santafer ford ama gyno ferro sanol kullanıyorum ben.. daha iyi bi ilaç oldugu için

Ben de sanırım bu gyno ferrodan kullanıyorum,magnezyum da içiyorum,bana da kramp girdi bir iki kez,

Sen bu demir ilacını sabah aç karnına mı alıyosun,eczacı bana öyle yazdı ama gece içenler de var sanırım burda arkadaşlar

bahsetmişti,

Farkeder mi acaba,sabah evde kahvaltı yapamıyorum ilacı aldığım için ve bi saat aç duruyorum malesef...

Son düzenleme:

Tok karnına içmiyeceksin.. emilimi azaltmasın diye.. yemeklerden yarım saat sonra yada aç karnına içilmeli..
ben akşam yemeginden 1 saat sonra içiyorum.
bide bu ilacın içinde b12 vitamini az miktarda folik asitte bulunuyo..
1-2 saat yatarken magnezyumu.. bana kramp çok giriyo.. 1 aydır.. doktor erken oldugunu söyledi.. ama demir eksikliği -kalsiyum eksikliği var ondan olurmuş..

Kuzucum meraklanma hiç birşey olmamıştır miniğine :) Hele tekmelemiş bile :)

Yaaa peki ev hanimlari? Yani calismayanlar para mara almiyor mu ?

Yok canım eş sadece süt parası alabiliyor.

Çok şükürü canım gözün aydın.Kızışında hayırlı uğurlu olsun.Sağlıkla gelsin annesine.

20-22 haftaya kadar değişebilir diye biliyorum canım.Doktorunu ara sor istersen.Herkeste durum değişkendir

Sgkdan alıcaksın canım.İşyeriyle bi alakası yok.

ya arkadaşlar alttaki hamilelik takvimini imza yerine eklemeye çalışıyorum profile düzeltmeden girip "Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi" alanını dolduruyorum .. ama iltta imza yerine tek bir link geliyo... neden gelmiyor acaba???
bir fikri olan varmı yada bi editör yardım edebilirmi..

canım sgk veriyor diye biliyorum işveren maaşı kesince sgk tarafından doğum parası veriliyor (diye biliyorum)

Canım çok geçmiş olsun,

Ne güzel birşey çıkmamış, dediğin gibi insanın gozu hiçbirşey görmüyor konu evlat olunca. Daha dogmadan bu kadarız, artık dogunca ne olur bilmiyorum

Ben de ne zaman hissedeceğim diye sabırsızlıkla bekliyorum. Hani belli belirsiz seğirme gibi yada karnımda çok hafif gaz gibi de oluyor ama işte bu kadar:))

Bende ayni seyi yapiodum ama farki olmuo dedi herkes geceye kaydiricam bende

Bende ayni seyi yapiodum ama farki olmuo dedi herkes geceye kaydiricam bende

ben demır ılacının ac karnına alınmasından dolayı bulantı yasamıstım. doktorum gece yatmadan once ıcebıleceğimi ama sut ve cay gıbı ıceceklerı ılacı almadan ıkı saat once ıcmıs olmam gerektıgını soyledı demır emılımını engellememek ıcın . eger gece ıceceksenız buna dıkkat edın mutlaka

Sorun düzelmiş canım:)

Ben Ferrum Forte demir ilacı kullanıyorum. Ek olarak Multibionta vitamin ve Omega 3 balık yağı hapı içiyorum. Tüm ilaçlarımı gece yatmadan önce içiyorum, midem bulanıyor gün içinde yoksa. Doktorum da bir sakıncası olmadığını söyledi, yeterki içeyim :)

ayy bu kadar hap alıyorsunuz.. bense sadece kan ilacı (maltofer) kullanıyorum. doktorum bana niye yazmıyor acaba...

Ben de öğlen yemekten sonra elevit içiyorum, 4-5 gibi karnım açken de Ferrum fort içiyorum. BAşka yok:)

Sorun düzelmiş canım:)

evet canım şükür bebeğin dogum tarihini 2012 yazıyomuşum ondanmış :)

canım demir ilacını ve vitaminleri beraber kullanma aralarında en az yarım saat olsun demir ilacı emilmez yoksa..
bide çay la sakın ilaç içmeyin ilaç boşa gidiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…