kızlar ben yokken neler yaşadım neler.biliyosunuz incelemelerde anomali olabilir dediler,detaylı ultrason falan filan,salı günü hemen amniyosentez yaptırdım,dün akşam sonucunu aldım temiz şükür.kadındoğum doktorum dediki,bu yeni ultrasonlar çıkalı görmememiz gereken saçma şeyleri bile görür olduk.hem de bana 2 gün 3 milyara mal oldu.aman iyi bi yerde yaptırayım bişi olmasın falan.doğum parası tekrar biriktiricez yani:)heee bu aradada 4.5 aydır erkek sandığım bebeğimin amniyosentez günü kız olduğunu öğrendim:)ama şükür paraya da değdi,herşeye de.elimde olsa evimi satacak kadar gözüm kararmıştı.demek doğunca analar neler vermek istiyo.
Demir ilacini sabah ac karnina icmek gerekmio mu? Senin yontem cok guzelmis cunku bana sabah dediler eczaneden sabah iciyorum sart diilse bende geceye cekeyim
Kızlar ne ilaçları kullanıyosunuz.
ben magnezyum kullanıyorum ayagıma giren kramplar için..
birde demir ilacı verdi bana santafer ford ama gyno ferro sanol kullanıyorum ben.. daha iyi bi ilaç oldugu için
Ben de sanırım bu gyno ferrodan kullanıyorum,magnezyum da içiyorum,bana da kramp girdi bir iki kez,
Sen bu demir ilacını sabah aç karnına mı alıyosun,eczacı bana öyle yazdı ama gece içenler de var sanırım burda arkadaşlar
bahsetmişti,
Farkeder mi acaba,sabah evde kahvaltı yapamıyorum ilacı aldığım için ve bi saat aç duruyorum malesef...
kızlar moralim çok bozuk, ben anasınıfı öğretmeniyim bugün bir öğrencim annesinden ayrılmak istemediği için uzun süre ağladı, kriz noktasına geldi, dış kapıdaydık artık ben en son dayanamayıp kucağıma alıp sınıfa kadar taşıdım, yol boyu Allahım yarım et Allahım yardım et diye diye. çocuk en az 20 kilo vardır(( sonra okul saati bittikten sonra çocuğumu hissetmek için tatlı bişeyler yedim elim karnımda bekledim, tekme attı :) şuandada devam ediyo hareketleri, ama hala içim tam rahat değil, bişey olmuş olabilir mii :18::18:
Yaaa peki ev hanimlari? Yani calismayanlar para mara almiyor mu ?
kızlar ben yokken neler yaşadım neler.biliyosunuz incelemelerde anomali olabilir dediler,detaylı ultrason falan filan,salı günü hemen amniyosentez yaptırdım,dün akşam sonucunu aldım temiz şükür.kadındoğum doktorum dediki,bu yeni ultrasonlar çıkalı görmememiz gereken saçma şeyleri bile görür olduk.hem de bana 2 gün 3 milyara mal oldu.aman iyi bi yerde yaptırayım bişi olmasın falan.doğum parası tekrar biriktiricez yani:)heee bu aradada 4.5 aydır erkek sandığım bebeğimin amniyosentez günü kız olduğunu öğrendim:)ama şükür paraya da değdi,herşeye de.elimde olsa evimi satacak kadar gözüm kararmıştı.demek doğunca analar neler vermek istiyo.
yaa kızlar çogunuzun bebışı tekme atmaya baslamış benım kızım da tık yok çok mu tembel ne bende hıssetmek ıstıyorum yoksa hep doktora gıdıp kalp atısını duymak ıstıyorum benım gıbı olan var mı?
Günaydın kızlar,iyisinizdir inş. hepiniz,
Şu doğum parası konusunda birkaç sorum var ya bilen arkadaşlara,
Şimdi ben aslında öğretmenim ama öğretmenlik yapmıyorum,kendi iş yerimizde çalışıyorum,
Şimdi bu doğum parasını bize çalıştığımız şirket mi verecek yoksa Sgk mı?
Umarım Sgk dır,
Babam maaş alıyon o kadar izin kullanıyon bi de utanmadan doğum parası mı istiyon demesin yani...
Günaydın kızlar,iyisinizdir inş. hepiniz,
Şu doğum parası konusunda birkaç sorum var ya bilen arkadaşlara,
Şimdi ben aslında öğretmenim ama öğretmenlik yapmıyorum,kendi iş yerimizde çalışıyorum,
Şimdi bu doğum parasını bize çalıştığımız şirket mi verecek yoksa Sgk mı?
Umarım Sgk dır,
Babam maaş alıyon o kadar izin kullanıyon bi de utanmadan doğum parası mı istiyon demesin yani...
Ben de sanırım bu gyno ferrodan kullanıyorum,magnezyum da içiyorum,bana da kramp girdi bir iki kez,
Sen bu demir ilacını sabah aç karnına mı alıyosun,eczacı bana öyle yazdı ama gece içenler de var sanırım burda arkadaşlar
bahsetmişti,
Farkeder mi acaba,sabah evde kahvaltı yapamıyorum ilacı aldığım için ve bi saat aç duruyorum malesef...
Ohh supermis canim yaa hemen geceye cekiorum :)) sabah bi saat ac ac dolaniodum cok iyi oldu...
Bende ayni seyi yapiodum ama farki olmuo dedi herkes geceye kaydiricam bende
ya arkadaşlar alttaki hamilelik takvimini imza yerine eklemeye çalışıyorum profile düzeltmeden girip "Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi" alanını dolduruyorum .. ama iltta imza yerine tek bir link geliyo... neden gelmiyor acaba???
bir fikri olan varmı yada bi editör yardım edebilirmi..
Kızlar ne ilaçları kullanıyosunuz.
ben magnezyum kullanıyorum ayagıma giren kramplar için..
birde demir ilacı verdi bana santafer ford ama gyno ferro sanol kullanıyorum ben.. daha iyi bi ilaç oldugu için
Ben Ferrum Forte demir ilacı kullanıyorum. Ek olarak Multibionta vitamin ve Omega 3 balık yağı hapı içiyorum. Tüm ilaçlarımı gece yatmadan önce içiyorum, midem bulanıyor gün içinde yoksa. Doktorum da bir sakıncası olmadığını söyledi, yeterki içeyim :)
Sorun düzelmiş canım:)
Ben Ferrum Forte demir ilacı kullanıyorum. Ek olarak Multibionta vitamin ve Omega 3 balık yağı hapı içiyorum. Tüm ilaçlarımı gece yatmadan önce içiyorum, midem bulanıyor gün içinde yoksa. Doktorum da bir sakıncası olmadığını söyledi, yeterki içeyim :)
ayy bu kadar hap alıyorsunuz.. bense sadece kan ilacı (maltofer) kullanıyorum. doktorum bana niye yazmıyor acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?