Demir ilacini sabah ac karnina icmek gerekmio mu? Senin yontem cok guzelmis cunku bana sabah dediler eczaneden sabah iciyorum sart diilse bende geceye cekeyim
bana belirli bir zaman demediler ama akşam yemeğinde genellikle yoğurt tükettiğim için yemekten sonra yerine yatmadan önce alıyorum.
kızlar ben yokken neler yaşadım neler.biliyosunuz incelemelerde anomali olabilir dediler,detaylı ultrason falan filan,salı günü hemen amniyosentez yaptırdım,dün akşam sonucunu aldım temiz şükür.kadındoğum doktorum dediki,bu yeni ultrasonlar çıkalı görmememiz gereken saçma şeyleri bile görür olduk.hem de bana 2 gün 3 milyara mal oldu.aman iyi bi yerde yaptırayım bişi olmasın falan.doğum parası tekrar biriktiricez yani:)heee bu aradada 4.5 aydır erkek sandığım bebeğimin amniyosentez günü kız olduğunu öğrendim:)ama şükür paraya da değdi,herşeye de.elimde olsa evimi satacak kadar gözüm kararmıştı.demek doğunca analar neler vermek istiyo.
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim ama hatırlayamadım sorun neydi ki amniyosentez yaptırdınız. rabbim hayırlı evlat versin her iki cinsiyeti de tattırsın inşallah diye dua ediyorum ben :)
yaa kızlar çogunuzun bebışı tekme atmaya baslamış benım kızım da tık yok çok mu tembel ne bende hıssetmek ıstıyorum yoksa hep doktora gıdıp kalp atısını duymak ıstıyorum benım gıbı olan var mı?
hepimiz aynıyız ben bugüne kadar haftada bir doktora gidiyordum. şimdi hareketlerini hissettiğimden daha rahatım. bu hafta gitmedik. kendimi tutmaya çalışacağım. ama geçtiğimiz 2-3 gün hissetmeyince eşime tutturdum yine gidelim diye çok şükür dün pıt pıt attı dünyalar benim oldu. ne güzel bir duygudur bu ALlah ım isteyen herkese ver ya rabbim. evlatsız bırakma isteyen kullarını...
bende hala hiiççç bişey hissetmiyorum..benim bebeğimde kız.erkeklerde erken hareketlenme oluyomuş bilmiyorum ne kadar doğru.bende sağlık ocağına gidiyorum sürekli kalp sesi dinlemeye..
annem söylemişti bana erkek çocuk daha erken hareketlenir hisssettirirmiş kendini. bana o yüzden sürekli soruyormuş meğer hissediyor musun diye :) bende 3.5 aylıkken hissetmeye başladım kızımı :)
Bu kadar hap kilo yapmıyor mu, ben sadece elevit içtim 15 günde 3 kilo aldırdı. Ama yeniden başlayacağım sanırım içim rahat değil.
ben de hamile kaldığımdan beri eleviti aralıksız kullanıyorum ve şimdiden 7 kilo aldım. vitamin hapları kilo aldırıyormuş diye duymuştum. hatta kayınvalidem çok zayıftır kendidi ve kiloyu hiç sevmez bana durmuş içme bu hapları kilo alırsın diyor. bende hayır içicem dedim.
ya ben kendimi hiç düşünmüyorum yeter ki o sağlıklı olsun.
bende yatarken hissediyorum sadece :)evet kızlar sırt üstü yatınca kıpırdıo cok güzel bi duygu yaa
Ayy kızlar alemsiniz valla şimdiden bebekleri rockçı metalci yaptınız,
Ben valla hamileliğimi öğrendiğimden beri Kur'an dinliyorum hem kendim hem onun için,
Ara sıra uyanamadığımda telefonumda olan hareketli şarkılar dinliyoruz bi de uyanayım diye...bazen ayılamıyom da öğlen uykusuna
yattığımda...
ne güzel bende kendim okumaya çalışıyorum. bebeğim için ramazan da bir hatim indirdim. şimdi iş başladığından çok okuyamasam da doğuma kadar bir hatim daha yapmayı istiyorum inşallah.
bu arada kızlar çocuklarınız için okuduğunuz dualar ve sureler var mı? ben yasin, yusuf (yüzü ve huyu güzel olsun diye), ibrahim surelerini duymuştum faziletliymiş hamileleikte okumak. sizin bildikleriniz var mı?