Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Aaa çok şaşırtıcı :) Bana da o haftalarda %70 kız demişti ben o kadar inanmısım ki bugün erkek deseydi şok olurdum :))

Bizde şok olduk eşimle.Sonradan sevindik kızıma :)Kendi alıştırmak kötü bişey valla.
Evlat evlattır hayırlı olsunda gerisi boş canım.

Bizde şok olduk eşimle.Sonradan sevindik kızıma :)Kendi alıştırmak kötü bişey valla.
Evlat evlattır hayırlı olsunda gerisi boş canım.
Kesinlikle öyle canım.. İlk zamanlarda benim düşük tehlikem vardı çok korkmuştum, hala da bende kaldı o korku, kontrollere gittiğimde filan tansiyonum çıkıyordu şimdi tansiyon problemini atlattım kendimi güzel şeyler olacak diye telkin ediyorum :( O yüzden eli ayağı düzgün olsun da kız erkek hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun...

Kesinlikle öyle canım.. İlk zamanlarda benim düşük tehlikem vardı çok korkmuştum, hala da bende kaldı o korku, kontrollere gittiğimde filan tansiyonum çıkıyordu şimdi tansiyon problemini atlattım kendimi güzel şeyler olacak diye telkin ediyorum :( O yüzden eli ayağı düzgün olsun da kız erkek hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun...

Aynen canım.Zor dönemler atlatmış.Bir daha Allah göstermesin.Sağlıkla gelsin bebeklerimiz:))

Bu arada ilkokul arkadaşımızdan hala haber yok.Nasıl oldu acaba doktora gidebildimi :( Haber alan var mı kızlar ?

Aynen canım.Zor dönemler atlatmış.Bir daha Allah göstermesin.Sağlıkla gelsin bebeklerimiz:))

Bu arada ilkokul arkadaşımızdan hala haber yok.Nasıl oldu acaba doktora gidebildimi :( Haber alan var mı kızlar ?

Aynen ya ben de çok merak ediyorum inş. kötü bişey olmamıştır Allah korusun

kızlar size bişey soracagm benim rahmime bıcak saplanıyor sizin de oluyor mu yani alttan bıcak saplanıyor sanki yaa

Aynen ya ben de çok merak ediyorum inş. kötü bişey olmamıştır Allah korusun

İnşallah iyidir.Allah onu ve bebeğini korusun kötülüklerden  Umarım en kısa zamanda haberdar eder bizi.

kızlar size bişey soracagm benim rahmime bıcak saplanıyor sizin de oluyor mu yani alttan bıcak saplanıyor sanki yaa

Benim de oluyor.Hatta az evvel tekrarlandı.Kitaplarda yazana göre normal şeyler.Ama gene tedirgin oluyorsan doktoruna danış canım.
Bu sıralar benim kız çok hareketli ve artık ani hareketleriyle canımı yakıyor.Sonralarda ne tekmeler atıcaklar kimbilir.

İnşallah iyidir.Allah onu ve bebeğini korusun kötülüklerden  Umarım en kısa zamanda haberdar eder bizi.

Benim de oluyor.Hatta az evvel tekrarlandı.Kitaplarda yazana göre normal şeyler.Ama gene tedirgin oluyorsan doktoruna danış canım.
Bu sıralar benim kız çok hareketli ve artık ani hareketleriyle canımı yakıyor.Sonralarda ne tekmeler atıcaklar kimbilir.

canm ya cumartesi gunu kontrolum var o zamana kadar bekliyim, alltan olması korkuttu beni :(

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim:)))

Aslında böyle şeyler için erken oldugunu dusunuyordum ama puset fiyatları yuksek, taksitle 5. ayda falan almak mantıklı geldi bana. Siz ne dersiniz?

Bende aslinda erken oldugunu düsünüyordum ama dedigin gibi taksidi bebek dogana kadar bitmis oluyor, öncelikle onu halledelim dedik bizde :)

güle güle kullansın bebişin, çok faydalı bir açıklama oldu, biz arabayı almıştık gerçi ama almayanlar kesinlikle dikkate almalı diye düşünüyorum hangi rengini aldın merak ettim.

Kirmizi rengini aldik, lacivert olani cok soluk geldi gözümüze. Kirmizisi ise cok canli, adini da kirmizi ferrari koyduk esimle :)

Bilgiler çok güzel olmuş,eline sağlık. Nobleri de çok beğendim neden vazgeçmiştin canım? Bir de e-bebekte 500TL,mağazadakinin fiyat durumu nasıldı?

Kullanis bakimindan gercekten cok güzel bi araba, e bebegin kendi ürünüymüs. Yalniz cok cok hafif geldi bana. Ayrica puseti biraz daha dar chicconunkiyle kiyaslandiginda. Ama en cokta, oturma yeri, yani bebegin popsunun geldigi kisim o kadar dar ki, satici bile söyledi. Cocuk ilerde ayaklarini uzatsa asaga kayar. Bu arada Intrnette ki fiyatlarla magazada ki fiyatlar ayni. Yani indirimdekiler, indirimde :)

Son düzenleme:
kızlar günaydın 8eylülde kontrolüm vardı ogluşumuz olucak o günden beri ara ara kıpırtılar hissediyordum .4 gündür hiç bişey hissetmiyrm tedirgin olmamaya calısıyrm ama okadar konuşmama ragmen hiç bişey yok :( napayım sizce kendimmi abartıyorum normalmi?

kızlar günaydın 8eylülde kontrolüm vardı ogluşumuz olucak o günden beri ara ara kıpırtılar hissediyordum .4 gündür hiç bişey hissetmiyrm tedirgin olmamaya calısıyrm ama okadar konuşmama ragmen hiç bişey yok :( napayım sizce kendimmi abartıyorum normalmi?

Günaydın canım genelde ev işi filan yapınca ve sonrasında uzanınca çok fena hareketleniyor benimki:) Sen de bir dene istersen,üzme kendini Allahın izniyle iyidir oğluşun.

Günaydın canım genelde ev işi filan yapınca ve sonrasında uzanınca çok fena hareketleniyor benimki:) Sen de bir dene istersen,üzme kendini Allahın izniyle iyidir oğluşun.

cnm işten geliyorum evi toparla yemek yap hiç oturmuyrm zaten sonra yatıp konusuyorum sürekli ama belkide ben analmıyorum doktoru aramam lazımmı bilemedim ya

Alışverişler yoğunlaşmış iyice,güzel günlerde kullanır inşallah kuzucuklar:16: Biz henüz başlamadık,bayramdan sonra,6 aylık olunca başlıcaz inşallah.zaten istesek de burda alabileceğimiz bir yer yok.Unnado.com'dan alışveriş yapan arkadaşlar,memnun kaldılar mı?güvenilir bir site mi?
Bu arada benim oğluşum artık uzanmama gerek kalmadan,otururken de hissettiriyor kendini:16: bir sağdan bir soldan pıt pıt pıt...bazen denk gelirsem dışardan da görüyorum vurduğunu=)henüz şiddeti az ilerde ne olur bakalım=)yarın kontrolümüz var,heyecanla bekliyoruzz...
Okuldaki öğrencilerden biri zayıfladığımı iddia etti=)demek ki henüz çaktırmıyorum dışardan,yalnız önlüğümün hiçbir düğmesi iliklenmiyor o da ayrı bir mevzu=)Hala normal pantolon giydiğini söyleyenlere de şaşırıyorum,ben mümkün değil giremiyorum eski pantolonlarıma ki kilo değişimi olmadı henüz,sanırım genişledim.

Canım tatlı bir şeyler yedikten sonra uzanıp hissetmeyi dene,yine de hissedemiyorsan en yakındaki sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle.20 haftayı geçmişsiniz sanırım,sesi duyulur.Olumsuz bir durum olduğunu sanmıyorum ama işte biz biraz hassas davranıyoruz bu konuda,sanırım senin de ilk bebeğin=)

Canım tatlı bir şeyler yedikten sonra uzanıp hissetmeyi dene,yine de hissedemiyorsan en yakındaki sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle.20 haftayı geçmişsiniz sanırım,sesi duyulur.Olumsuz bir durum olduğunu sanmıyorum ama işte biz biraz hassas davranıyoruz bu konuda,sanırım senin de ilk bebeğin=)

çok sagol cnm demin 2 tane hurma yemiştim seyirme gibi attı rahatladım :) ilk bebegim benimde cuma günü saglık ocagına gitmem lazım aşı için gec bile kaldım ozaman dinlerler rahatlarım tama anlamıyrum zaten :) inşş saglıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi :)

Back
X