- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de sürekli oturuyorum işte, hareket etmeye çalışıyorum ama olmuyor. Akşamları yürüyorum bazen.nasılsınız?
malum okul açıldı ve daha 3.gün olmasına rağmen benim belim çok ağrıyor
mecburen ayakta uzun vakit geçiriyorum ve sonrasında resmen ölüyorum
doktoruma soracağım hamile korsesi işe yarar mı?
ya da var mı öyle bir şey:26:
Selam güzel anneler nasılsınız? Ben düzenli yazamıyorum ama hergün okumaya çalışıyorum forumu. Bebeğinin ilk alışverişini yapanlar olmuş, güle güle kullanın.
Ben henüz pek birşey almadım, haftasonu kışlık bir üst aldım, alışveriş için erken olduğunu düşünüyordum ama sizi okudukça hevesleniyorum.
Annem yelek, hırka, patik gibi şeyler örüyor şimdiden.
Haftasonu chicconun park beşiğini gördüm indirimdeydi fiyatı 379 tl, eğer önümüzdeki haftasonuna kadar kalırsa onu almayı düşünüyorum.
Canım ben de sürekli oturuyorum işte, hareket etmeye çalışıyorum ama olmuyor. Akşamları yürüyorum bazen.
Emin ol hareketli olmak senin için daha iyi, ama çok yorulduğunda otur, fırsat buldukça dinlen.
Bende aslinda erken oldugunu düsünüyordum ama dedigin gibi taksidi bebek dogana kadar bitmis oluyor, öncelikle onu halledelim dedik bizde :)
Kirmizi rengini aldik, lacivert olani cok soluk geldi gözümüze. Kirmizisi ise cok canli, adini da kirmizi ferrari koyduk esimle :)
Kullanis bakimindan gercekten cok güzel bi araba, e bebegin kendi ürünüymüs. Yalniz cok cok hafif geldi bana. Ayrica puseti biraz daha dar chicconunkiyle kiyaslandiginda. Ama en cokta, oturma yeri, yani bebegin popsunun geldigi kisim o kadar dar ki, satici bile söyledi. Cocuk ilerde ayaklarini uzatsa asaga kayar. Bu arada Intrnette ki fiyatlarla magazada ki fiyatlar ayni. Yani indirimdekiler, indirimde :)
kızlar günaydın 8eylülde kontrolüm vardı ogluşumuz olucak o günden beri ara ara kıpırtılar hissediyordum .4 gündür hiç bişey hissetmiyrm tedirgin olmamaya calısıyrm ama okadar konuşmama ragmen hiç bişey yoknapayım sizce kendimmi abartıyorum normalmi?
canım bende aynı arabadan düşünüyorum ama bunların kırmızısının ortaları kremrengi varya
bu modelin kırmızı ile krem değilde kırmızı ile koyu gri olanları vardı... şimdi magazalarda göremedim...
acaba kırmızı griyi bulamazmıyız
ha bide bu arabanın tel eksşiği bildigim kadarıyla bebek hep dışarı bakıyo sana döndüremiyosun.. tek bi tarafa montajlı araba.
ama chicco markasına güvendiğimden bende bundan alacagım sanırım.
Canim benim ki kirmizi-gri. Kremrengi felan degil yani. Öyle bir modelide bildigim kadariyla yokk:44:
Evet bu tek yönlü, biraz tercih meselesi, cok önem vermedigim icin benim icin sahsen cok büyük bi problem degil, kaldi ki puset zaten sana dogru oldugu icin bebegi rahatlikla görebiliyorsan, ilk bir yasinda da bebek zaten disarida gördügünü anliycak durumda olmuyor pek. Büyüncede disari bakiyor iste :)
kızlar günaydın 8eylülde kontrolüm vardı ogluşumuz olucak o günden beri ara ara kıpırtılar hissediyordum .4 gündür hiç bişey hissetmiyrm tedirgin olmamaya calısıyrm ama okadar konuşmama ragmen hiç bişey yoknapayım sizce kendimmi abartıyorum normalmi?
kesinlikle hareketli olmak iyi ama 2 gündür belim çok fena
oturup kalkarken bıçaklar batıyorr
daha beter olmasın da ben razıyım bu kadarına
sağol canım yorumun için
kesinlikle hareketli olmak iyi ama 2 gündür belim çok fena
oturup kalkarken bıçaklar batıyorr
daha beter olmasın da ben razıyım bu kadarına
sağol canım yorumun için
evet canım puseti arabanın üstüne koyunca sana bakıyo bebek.. ama ilerde büyünce koyamıyon :))
çokta dert değil haklısın
canım seninki bu değilmi: Chicco CT 02 İkili Set - e-bebek.com
Eki Görüntüle 513420
bu ise bu bu kremli olanı işte...
benim dediğim bu renkl olanı:
Eki Görüntüle 513422
slm kızlar nasılsınız bakalım...dün akşam karnımda elimi gezdirirken elime bir sertlik geldi eşime bi de sen bak dedim baktı sertlik vardı..10 saniye sonra geçti sertlik...muhtemelen kızımın kafasıydı.çok acayip oldum ilk defa hissediyordum sabahta elimi karnımın sağ sol tarafına koyduğumda her iki taraftanda belli aralıklarla pıt pıt dokunuyordumuhteşem bi duygu ilk defa kızımı hissettim
![]()
slm kızlar nasılsınız bakalım...dün akşam karnımda elimi gezdirirken elime bir sertlik geldi eşime bi de sen bak dedim baktı sertlik vardı..10 saniye sonra geçti sertlik...muhtemelen kızımın kafasıydı.çok acayip oldum ilk defa hissediyordum sabahta elimi karnımın sağ sol tarafına koyduğumda her iki taraftanda belli aralıklarla pıt pıt dokunuyordumuhteşem bi duygu ilk defa kızımı hissettim
![]()
kızlar gece bacaklarınıza kramp giriyormu... 2 aydır giriyor bana çok erken demişti doktor magnezyum verdi ama geçmedi..
her gece nerdeyse uykudan ağrıyla ağlayarak uyanmak çok zor ne yapacagım ben![]()
((
![]()