Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
cnm çok çok geçmiş olsun bi daha tekrarlamaz inş dikkat et kendine ....
cnm hangi şehirdesin bende sendenim şırnaktayım ben merkezde diil yaza inş ankaraya gidecez..bi daha da bi yere kıpıldamam inş oradan...
kesinlikle katılıyorum bende araba yatak gibi şeyleri unisex renklerde alacam

bu arada dün bi arkadaştan normal doğum hikayesini dinledim sabah wcye gitmiş gelmiş yatınca suyu gelmiş hatta tuvaletimimi yaptım acaba demiş ama hiç sancısı flan olmamış kalkmışlar hastaneye gitmişler 8 santim açılması olmuş ama daha dr.u hastanede değilmiş hemşireler sakın ıkınma dişini sık demişler dr. gelmiş bikaç kez ıkınmış pırt çıkmış bebek hiç zorlanmamış...kestilermi diyorum bilmem diyo yani hiçbişin farkında diil hissetmemiş...dikiş atmışlar ama...inş bizde çok rahat doğururuz

kızlar en son doktorumla görüştüğümde normal doğum tarihim 22 şubat gözüküyor fakat doktorum ocak sonu gibi alırız dedi ikizlere hamileyim bakalım bizim bıcırıklar hayırlısıyla ne zaman gelicek

bende bingöldeyim canım burda hiçbir şey yok, birkaç gün önce bi tane bebek mağazası var oraya gittik herşey hem çok pahalı hemde çok adi görünüyorlar yaa üstelik seçenekte yok.. hiçbirşey alasım gelmiyor en az şey alarak bu 4-5 ayı geçirmeye çalışıcam canım. sende benimle aynı durumdasın anlaşılan

22 şubattaki doğumu ocak sonu mu yapacak vay bee
benım 8 şubat görünüyorr ben diyorum ki şuabatın ilk günleri hadı bilemedin ocak sonu aolur
çok erken değil mi 20-25 gün

Allah tek avazda kurtarsın inşallah bıcırıklarını ve seni.. ama neredeyse bir ay önce çok erken değil mi?

Bende cok begendim ebebekin libadiye magazasini.. Gule gule kullansin minigin cicilerini canim cok guselmis puset ve fiyat cok basarili yalniz ikinci el demissin ya kalitesi nasil canim?? Bide ebebekten organik pekmezli findik ezmesi almistik onu tavsiye ediyorum cok lezzetliiii Allahim hep bogaz hep bogaz hazir oraya gitmisken bide camlica mobilyacilar carsisina gittik orda da her butceye ve zevke uygun kaliteli bebek mobilyalari takimlari aksesuar vb. Mevcut. Biz begendik ama henuz almadik kismetse insallah yedinci ayimiza girince boyasi badanasiyla beraber siparisini verelim diye dusunuyoruz nasilsa ilk aylarda yanimizda besikte yatacagi icin odanin kokusu rahat rahat cikar hayirlisiyla insallah

cuma günü doktora gittim bebeğim 193 gr olmuş boyu ne kadardır ki acep bu arada ben hala hissetmiyorum hareketlerini 17+3 günlük hamileyim

ayyy ne kadar güzellll..hayalimdeki doğum şekl=)Allahım herkese nasip etsin

kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize şimdi daha iyiyim,şükür tekrarlamadı
şu aralar yoruluyorum biraz,taşınma telaşındayız biraz daha dikkat ederek yapacağım artık

Cok teşekkürler kuzum
Canım ikinci el ama pek hirpalanmamış , bir silmeye ve poşetinin yastığını yıkamaya bakar. Bizim aldığımız düz siyah eğer almayı düşünürsen aynısının siyah üzeri fıstık yeşilliği de var o da 250 durumuda cok iyi. Ara ara gitmek gerek :)
Fındık ezmesini denileceğim hemen , cok teşekkür ederim tatlım hamişiz olacak o kadar.
Biz yaz başı gitmiştik oraya fiyatlar en ucuzu 1750 idi suan ne durumda peki. Çok seçenek var ve de kaliteli.
Kafanda belirledikten sonra için rahatlıyor en güzelini yapmışsın. Allah gönlüne göre versin herseyini miniğin

cuma günü doktora gittim bebeğim 193 gr olmuş boyu ne kadardır ki acep bu arada ben hala hissetmiyorum hareketlerini 17+3 günlük hamileyim

Maaaşallaj bebişine, bu arada cinsiyeti neydi? BU arada ben de 16. hafta gittigimde 183 gram 15 cm demişti senin de boyu o civarlardadır herhalde tatlım:))

Biz şimdi haftaya 20. hafta kontrolüne gideceğiz heyecanla bekliyorum:))

Günaydın kızlar,

İş yerinden hepinize merhaba..:)) Yeni bir haftaya başladık. Kahvaltı yapanlara afiyet olsun

kızım olacak teyzesi allah bağışlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…