Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar, moralim çok bozuk cumartesi günü muayenem vardı. 19.haftamız bitmek üzere,bebişim maşallah 328 gr olmuş.
Doktorumuz bu sefer baya uzun baktı,böbreğinde ufacık bi siyahlık gördü,"idrarını yapmamış olabilir ,kistik yapı da olabilir" dedi."Emin olmak için 2.düzeyi burda değil de sonomed de ya da zeynep kamilde yapalım" dedi.Sonuçlarını doktoruma götüreceğim sonrasında. Sonomedi aradım 375TL miş çok pahalı geldi,zeynep kamil de en erken 9ekime gün veriyor napacam bilmiyorum. Bebişime dua edin nolur:(

Tetazoz aşısı için belirli bir hafta yokmuş kızlar doktorun dediğine göre. Ağrılarım ve su renginde sıvı akıntı için de normal olduğunu söyledi.Bacağımdaki kramp için sizin de dediğiniz gbi magnezyum ilacı içeceğim

Kızımın sağlığından başka hiçbişe düşünemiyorum,Allahım sıhhat versin,dermanı olmayan dert vermesin. Amin

canım okuyunca cok üzüldüm... sen içini ferah tut inşallah hiç bi sorun cıkmıcak bol bol dua ediyorum pozitif enerjiler yolluyorum sana tatlım

selam kızlarr çıtır anneler :):emir_bebek::nazar:
cuma günküğ kontrolumden sonra grip oldum ve bogazlarım sızlıyo öksürüyorum..
gece çok korktum çünkü öksürdükçe bebegim hiç rahat durmadı karnımda..
sürekli tekmeledi durdu ben öksürdükçe..
acaba zararı olurmu öksürmenin bebege çünkü insanın karnı karsılıyo öksürürken :((

bu arada arkdaşlar cuma günkü kontolde doktor bi böbreğinde genişleme var dedi..
süreklikontrollerde inceliyeceğiz dedi doktor. olabilirmiş, geçebilirmiş geçmezse dogumdan sonra bebekte ultrasonla takip edecekmiş...
bu durumla karşılaşan varmı ??

canım benim de sağ böbreğimde büyüme olmuştu ürolojiye göründüm stent takarız ama ben pek tarafta değilim dedi. doğal bi süreç kendiliğinden geçmesini beklersen daha iyi olur, doğumdan birkaç ay sonra kendiliğinden küçülür dedi mümkün olduğunca böbreklerini sıcak tut. benm geçti çok şükür.

bu stent olayını araştırdım idrar çıkış yerinden böbreklere kadar tel takılıyormuş e biz hamile olduğumuz için morfinsiz takılıyormuş. acısını anlatmama gerek yok herhalde. Allah şifa versin...

Günaydın kızlar, moralim çok bozuk cumartesi günü muayenem vardı. 19.haftamız bitmek üzere,bebişim maşallah 328 gr olmuş.
Doktorumuz bu sefer baya uzun baktı,böbreğinde ufacık bi siyahlık gördü,"idrarını yapmamış olabilir ,kistik yapı da olabilir" dedi."Emin olmak için 2.düzeyi burda değil de sonomed de ya da zeynep kamilde yapalım" dedi.Sonuçlarını doktoruma götüreceğim sonrasında. Sonomedi aradım 375TL miş çok pahalı geldi,zeynep kamil de en erken 9ekime gün veriyor napacam bilmiyorum. Bebişime dua edin nolur:(

Tetazoz aşısı için belirli bir hafta yokmuş kızlar doktorun dediğine göre. Ağrılarım ve su renginde sıvı akıntı için de normal olduğunu söyledi.Bacağımdaki kramp için sizin de dediğiniz gbi magnezyum ilacı içeceğim

Kızımın sağlığından başka hiçbişe düşünemiyorum,Allahım sıhhat versin,dermanı olmayan dert vermesin. Amin[/QUO

Geçmiş olsun.. umarım hiçbirşey çıkmaz ve stresi en kısa sürede atlatırsın.

kızlar bu detaylı ultrason kadın dogum devlet hastnelernde varmı dr mu yolluo yoksa ayrıyeten randevu alınabiliomu
bende cok istiyoorum yaptırmayı mrk ediyorum bebegimi cuma günü kontrolum var hep erkek dio dr um ama ben yinede ya kızsa die erkek alışverişi yapamıyorum keyifle alırım ya bide kızsa diorum ama bu bende takıntı galiba kac kere erkek desede içimde ya degilse die gececektir eminim sizdede öle oluomu helede cinsiset yanılmasını okuyunca 22. haftada bile degişen arkadaslar var. saglıklı olsunlar inşalah hepimzn bebişleri hayırlısıyla kucagımıza bir alsaydık

selam kızlarr çıtır anneler :):emir_bebek::nazar:
cuma günküğ kontrolumden sonra grip oldum ve bogazlarım sızlıyo öksürüyorum..
gece çok korktum çünkü öksürdükçe bebegim hiç rahat durmadı karnımda..
sürekli tekmeledi durdu ben öksürdükçe..
acaba zararı olurmu öksürmenin bebege çünkü insanın karnı karsılıyo öksürürken :((

bu arada arkdaşlar cuma günkü kontolde doktor bi böbreğinde genişleme var dedi..
süreklikontrollerde inceliyeceğiz dedi doktor. olabilirmiş, geçebilirmiş geçmezse dogumdan sonra bebekte ultrasonla takip edecekmiş...
bu durumla karşılaşan varmı ??

Gecmis olsun canim oksuruk icin benim dr.um cok cok az toz zrncefili bol balla macun yap gunde iki kere ye dedi bide pro polsaft diye tamamen bitkisrl bebeklere verilen direnc ve bagisiklik arttirici bi surup verdi cok sukur gecti insallah seninde gecer canim bebisin icinde guzel seyler dusun annesi :34:

Selam herkese, bugün kontrol günümdü. Detaylı ultrasona bakıldı, her şey normal çıktı çok şükür. Çok mutlu oldum:)) 467 gr olmuş oğlum. Hepimize sağlık versin Allah.

Teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için. İnş. dediğiniz gibi büyük bir problem değildir. İhtimal de olsa gerçekten çok zorAllah yardım etsin.

Tüm dularım seninle Çeyzcim.Merak etme bi sorun yoktur inşallah.Kızlar bu arada ben de cuma günü yani 19. haftamda aşı olcam.İnanın şimdiden stresi bastı.İnşallah çok zor değildir.

Günaydınlar:)))

Dun bebişim pıt pıt diye ilk tekmelerini hissettirdi serviste, benim gıbı işten eve gıdıyoruz dıye sevındı galıba:D

Günaydın kızlar,

Herkesin keyfi ve melekleri iyidir umarım.
Dün eşim ilk defa elini karnıma koydu ve kızım elinin olduğu yere ayağını dayayıp babasına kendini hissettirdi :))
Mucizleriniz ve sizler iyi olun canlarım:38::38:

kızlar bu tarz şarkıları bol bol dinleyelimki bebiklerimiz zeki olsunlar :42::42: (tabii sonuna kadar dayanabilirseniz :9::9:)
AJDAR ŞAH DAMAR (AJDAR ŞAHDAMAR) AJDAR ŞAHDAMARIM YENİ 2012 - YouTube :9:

ben dayanamadım canım maleseff.. allah bu adama acil akıl versin.. :)))

Kızımın sağlığından başka hiçbişe düşünemiyorum,Allahım sıhhat versin,dermanı olmayan dert vermesin. Amin

ceyz ,çok çok geçmiş olsun canım. umarım idrardan dolayı öyle görmüştür doktorun. sakın kendini üzme arkadaşım,bebeğini düşün. moral çok önemli biliyrsun. durumdan haberdar edersen sevinirim. dualarımız seninle tatlım.

Günaydın kızlar,

Dün eşim ilk defa elini karnıma koydu ve kızım elinin olduğu yere ayağını dayayıp babasına kendini hissettirdi :))

günaydın canım. benimde oğlum 2 gün önce babasına '' bende varım '' tekmesini attı heheheh :)) çok mutlu oldu eşim hissedince .. birazdan doktora gidicez. randevumuz bugün saat 10:30 da. oğlumu çooook özledim. bu arad ismi belli arkadaşlar. kocamla KORAY adında son kararımızı verdik. nasipse oğlumuzun adı KORAY olucak :16:

günaydın canım. benimde oğlum 2 gün önce babasına '' bende varım '' tekmesini attı heheheh :)) çok mutlu oldu eşim hissedince .. birazdan doktora gidicez. randevumuz bugün saat 10:30 da. oğlumu çooook özledim. bu arad ismi belli arkadaşlar. kocamla KORAY adında son kararımızı verdik. nasipse oğlumuzun adı KORAY olucak :16:

Adiyla yasasin canim oglusun :nazar:

Günaydın kızlar,

:21: oohhh desene prensesin babaciina nazlanmaya basladi :9:
Bizim kucuk yakisiklimizda babasina numara yapiyo buara, esim eli gobisimde beklio beklio tam elini cekio kuzum patlatiyo tekmeyi :9: bikac kere bu sekilde oynastiktan sonra baba ogul kavusuyolar cok sukur :nazar:

Çok güzel bir isim seçmişsiniz arkadaşım :)

Günaydın kızlar,

Belfü ben de beklemedeyim, bizim kız ne zaman bana ve babasına kendini hissettirecek acabaa :)
Akşamları ben de konuşuyorum, eşim de konuşuo ama tık yok prenseste :)

Belfü ben de beklemedeyim, bizim kız ne zaman bana ve babasına kendini hissettirecek acabaa :)
Akşamları ben de konuşuyorum, eşim de konuşuo ama tık yok prenseste :)

Luflee yakındır senin de canım merak etme. Ben dikkat ettim akşamlar hep meyve yerken başlıyor yaramazlığa. Meyveyi çok seviyor galiba kerata:)

Back
X