Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Günaydınlar:)))

Dun bebişim pıt pıt diye ilk tekmelerini hissettirdi serviste, benim gıbı işten eve gıdıyoruz dıye sevındı galıba:D

HEhee sana nineler gibi konuşayım mı, inş.serviste kıllı abuk subuk adamlara bakmadın:) İlk tekme hissetmede kime bakarsan bebiş ona benzer der eskiler:)

günaydın canım. benimde oğlum 2 gün önce babasına '' bende varım '' tekmesini attı heheheh :)) çok mutlu oldu eşim hissedince .. birazdan doktora gidicez. randevumuz bugün saat 10:30 da. oğlumu çooook özledim. bu arad ismi belli arkadaşlar. kocamla KORAY adında son kararımızı verdik. nasipse oğlumuzun adı KORAY olucak :16:

Öyle inanılmaz bir duygu ki hayatta yaptığımız en güzel şey yavrularımız :) Mutluluğunuz hep daim olsun kuzucum.Merakla haberlerini bekliyorum,güzel haberlerle gel tatlım.Oğluşun nasıl bakalım :))
Adı da çok güzel , sağlıkla mutlulukla yaşasın miniğin:38:

:21: oohhh desene prensesin babaciina nazlanmaya basladi :9:
Bizim kucuk yakisiklimizda babasina numara yapiyo buara, esim eli gobisimde beklio beklio tam elini cekio kuzum patlatiyo tekmeyi :9: bikac kere bu sekilde oynastiktan sonra baba ogul kavusuyolar cok sukur :nazar:

Sanırım, yoksa çek elini mi demek istedi bilmiyorum :))
Oyy maşallah oğluşuna oyunlara bile başlıyorlar desene , kim bilir daha neler yapacaklar :)

Belfü ben de beklemedeyim, bizim kız ne zaman bana ve babasına kendini hissettirecek acabaa :)
Akşamları ben de konuşuyorum, eşim de konuşuo ama tık yok prenseste :)

Senin kız çok nazlı olacak desene canım :)) Çok yakındadır o koca tekmeler sen hiç merak etme.Seni hoplatacak bak görürsün :))

günaydın canım. benimde oğlum 2 gün önce babasına '' bende varım '' tekmesini attı heheheh :)) çok mutlu oldu eşim hissedince .. birazdan doktora gidicez. randevumuz bugün saat 10:30 da. oğlumu çooook özledim. bu arad ismi belli arkadaşlar. kocamla KORAY adında son kararımızı verdik. nasipse oğlumuzun adı KORAY olucak :16:

Çok güzel isim koymuşsunuz annesi,adıyla yaşasın inş.Babadan sonra sıra anne kardeşte,benim annem ve kız kardeşim de bikaç kere hissetiler hareketleri. Çok komikti korkmuştu kardeşim:)

Bu arada bebişlerin kafa kısmı ve ayak kısımlarının durduğu yeri hissedebiliyormusunuz? ben hareketliyken çok net hissediyorum hatta görünüyor:) genelde kafası göbek deliğimin orda oluyo hafif sağa doğru, bazen kayıyo gibi hissediyorum. Ayakları da daha aşağıda solda oluyo pıt pıt atıyor:) İnş. herkes yaşar bu duyguları ya sağlık sıhhat versin Allahım hepsine de.

CeYz & belfü, kızlar walla her akşam heyecanla bekliyorum bir hareket olur mu diye. yatıyorum açıp göbeğimi izliyorum falan ama ı-ıııhhhhh :)
daha 18+5 im gerçi, 20'den önce heveslenmemem gerek belki ama napiim elimde değil :)

bende hissedemiyorum tekmelerini bazen hafiften oluyo gibi ama gaz gibide geliyo çoğu arkadaşım 3 ayda hissetmeye başladı

HEhee sana nineler gibi konuşayım mı, inş.serviste kıllı abuk subuk adamlara bakmadın:) İlk tekme hissetmede kime bakarsan bebiş ona benzer der eskiler:)

Haha dimi oyle derler:DD

Valla servis hareket halindeydi kimse gorus alanıma girmedi. Akşam babasına da yaptı , o sayılmaz mı:D

Selam kızlar,umarım herkes iyidir,bebeklerimiz de hep iyi olsunlar,

Ceyz geçmiş olsun,umarım önemli bişey değildir,

Ben de bi haftadır giremiyodum,abimin düğünü vardı ona koşturuyoduk,bitirdik Allahtan,

Çok şükür ben de daha sık hissediyorum hareketlerini artık bebeğimin,

Haftaya ayrıntılı ultrasona giricem bakalım cindiyeti kesinleşir umarım,

Bu arada kızlar ben de hafif puset almaktan vazgeçtim,sadece ana kucağı da çok ağır oluyomuş baktık denedik,

Chicconun CT02 modelini beğendim ben de 819 TL dediler fiyatına,ben hemen almak istemedim daha bakarız diye,

İyiki de almamışım burda bi arkadaş Pedagog sanırım 580 tlye almış aynısını,çok şaşırdım baya fark var,

Ben de onun aldığı yere bakmakk istiyorum,çok uygun fiyatı yani,

Beşik olarak da karyoladan vazgeçtim,eşim park yatakları görünce onları beğendi,bi arkadaş da onu tavsiye etti,

Sanırım park yatak alıcaz,

Şimdilik benden bu kadar,

ağrısı olanlara da acil şifalar diliyorum kızlar,hayırlısıyla sağ salim kurtuluruz inş. zamanı gelince...
:3:

Son düzenleme:
CeYz & belfü, kızlar walla her akşam heyecanla bekliyorum bir hareket olur mu diye. yatıyorum açıp göbeğimi izliyorum falan ama ı-ıııhhhhh :)
daha 18+5 im gerçi, 20'den önce heveslenmemem gerek belki ama napiim elimde değil :)

aynen kızlar ya henüz 19+2 im bende ama artık bi tıklasa diorum..bazen karnımn içinde bişi hissediorum ama gazmı gurultumu ayırt edemiorumki...oğluşum tembelmi acaba :D

yaa kızlar çogunuzun bebışı tekme atmaya baslamış benım kızım da tık yok çok mu tembel ne bende hıssetmek ıstıyorum yoksa hep doktora gıdıp kalp atısını duymak ıstıyorum benım gıbı olan var mı?

Kızlar ne ilaçları kullanıyosunuz. :32:
ben magnezyum kullanıyorum ayagıma giren kramplar için..
birde demir ilacı verdi bana santafer ford ama gyno ferro sanol kullanıyorum ben.. daha iyi bi ilaç oldugu için

ya kızlar bende vitaminlerden yakınıyorum..gyno ferro kullanıorum ki o dün bitti magnezyum,decavit,elevit,ferrum fort kullanıorum..çok fazla değilmi ya? sonuçta vitamin ama ne bileyim..haftaya organ ölçümü için gidicem bunuda sorucam henüz kpırdamadı benim tembelim :D sanırım tembel benimkide :D

Değişken bir durum zaten kuzucum bu.22.haftada bile ilk defa hissedenler olurmuş.Senin ki birden başlayacak belli ki :)

bende hissedemiyorum tekmelerini bazen hafiften oluyo gibi ama gaz gibide geliyo çoğu arkadaşım 3 ayda hissetmeye başladı

İlk başlarda minik minik zaten tatlım.Ne oldu anlamıyorsun bile.Eğer öyleyse başlamış demek ki :)

aynen kızlar ya henüz 19+2 im bende ama artık bi tıklasa diorum..bazen karnımn içinde bişi hissediorum ama gazmı gurultumu ayırt edemiorumki...oğluşum tembelmi acaba :D

tatlım senin ufaklıkta başlamış :) Büyükleri kapıda

Usludur belki de annesi:))

Değişken bir durum zaten kuzucum bu.22.haftada bile ilk defa hissedenler olurmuş.Senin ki birden başlayacak belli ki :)

İlk başlarda minik minik zaten tatlım.Ne oldu anlamıyorsun bile.Eğer öyleyse başlamış demek ki :)

tatlım senin ufaklıkta başlamış :) Büyükleri kapıda

sabırsızlıkla beklioyorum:) ay garip dimi ya tekmelenmek için dua ediorus :D

hem de çok garip:)
Allah herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah.
Sahip olmak isteyen herkese aratmadan buldursun:emir_bebek:

ayyy cok guldum canım yaaa bende ufak ufak pıtpıtlarını hissediyorum ama dısarıdan daha hiç bişi hissedilmiyo subat ogluşları cok uslu galiba :))[/QUOTE
]

evet ya eşim sürekli kulağını dayıyo elini koyuyo,konuşuyo fln ama tık yok..bizimki sallamıyo babasını :D bende çok nadir pıtpıt bişiler hissediorum ama ayırt edemiorum bebeğimmi yoksa başka bişimi..bir hafta sonra 20 hftlık olucak o zaman bekliycem asıl hareketlerini..

ilk başlarda uykudan kalkıp doğrulunca bir tekme atıyordu ilk öyle duyuyordum 2 haftadır artık çok belirgin oğluşların hareketleri dün ilk defa elbisemin üzerinden gördüm tekmesini....ben sadece ikiz olduğu için biri diğerinden hareketsiz yada ben öyle hissediyorum arka tarafta olduğu için o bazen tedirginlik yapıyor ama su içince ve açıkıp bişey yediğimde hemen hareket ediyorlar....ve oan allahımın bize verdiği en büyük hediyyemiş diyorum harika bir duygu allahım isteyen herkese versin kimseyi aratmasın.......

günaydın kızlar :) benim oğluşumun maşallahı var çok güzel ve kuvvetli tekmeler atıyo :) ama babasıyla oynuyo kesin o ne zamn elini koysa tık yok elini çeker çekmez güçlü bir tekme atıyo :) özellikle şu iki gündür tekmelerin yanında balık gibi kayıyo içeride çok tuhaf geliyo bana :)kızlar ilk başlarda gaz gibi geliyo ama zamanla onun bebeğin tekmeleri olduğunu anlarsınız :) üzüm ve elmaya çok tepki veriyo bebeğim.birşeyler yiyin bol su için sırt üstü yatın bak nasıl tekme atıyo :)

ilk başlarda uykudan kalkıp doğrulunca bir tekme atıyordu ilk öyle duyuyordum 2 haftadır artık çok belirgin oğluşların hareketleri dün ilk defa elbisemin üzerinden gördüm tekmesini....ben sadece ikiz olduğu için biri diğerinden hareketsiz yada ben öyle hissediyorum arka tarafta olduğu için o bazen tedirginlik yapıyor ama su içince ve açıkıp bişey yediğimde hemen hareket ediyorlar....ve oan allahımın bize verdiği en büyük hediyyemiş diyorum harika bir duygu allahım isteyen herkese versin kimseyi aratmasın.......

amin canım.bundan sonra fazla haraket edemezler yerleri daralıyo eskisi gibi serbest değiller bide senin ki ikizmiş allah bağışlasın :) yani haraket azalsada tedirgin olma

Back
X