Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar 20 haftam bitti bn 1 haftadr gece yarılarına kadar uyuyamıyorum oysa cok uykusuz hissediyorum kendimi rabbim hepimizin bebişini saglıkla kucaklamamızı nasip etsin insalah

canım benim 15-20 dk falan sürdü. kendi dr.um ben bakmıyorum dedi. biz o yüzden tavsiye üzerine başka bi hastaneye gittik. bana bakan hem jinekolog hem radyologmuş iyi bir doktordu yani.. canım inş. sorunsuz atlatırsın.

öncelikle sana çok geçmiş olsun. bebişin içinde içini karartma derim bana dr.un birtanesi bebeğin karın çevresi küçük dedi ben çok kafaya taktım sonra üç ayrı dr.a sordum hayır gayet normal dediler. sen de birkaç dr.a daha görün. dr. bu yanılabilir diye düşünüyorum.

Siz de mi pendiktesiniz? Ben de havuzluhana gitsek mi dedim ama zor.Arabayla gitsek uzak, trafik de işkence. Otobüsle gitsek aldıklarımızı nasıl getireceğiz? İl dışından gider gibi oluyor pendikten gitmek.

aynen öyle.. bizim kadıköyde işimiz vardı da o yüzden gelmişken geçelim dedik yoksa pek akıl karı değil pendikten gitmek:))

kızlar 20 haftam bitti bn 1 haftadr gece yarılarına kadar uyuyamıyorum oysa cok uykusuz hissediyorum kendimi rabbim hepimizin bebişini saglıkla kucaklamamızı nasip etsin insalah

ahh canımm uyku sorunu zor olsa gerek
ben de tavuk gibi 9 dedin mi uykum geliyor
doktoruna danış istersen

Benim de burnumda yara var, cok yaniyor, kanama da oluyor, dislerimi fircalarken de kaniyor, daha önce olmazdi halbuki. Ayrica asiri bel agrim var, geceleri yatamiyorum, hic ayakta duramiyorum, yani aynilarini yasiyoruz sanirim.

demekki aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar. bende bu kadar şiddetli bel ağrısını kimse çekmiyordur herhalde tek benimdir diyordum, çünkü burda pek paylaşılmıyordu. Allah yardımcımız olsun şuan bile ağrılar içinde yazıyorum, bugün pazar ya temizlik yaptım ayakta kaldım biraz cezasını çekerim artık tüm gece... zaten artık okulda çok zor gelmeye başladı bana.. çocuklarla bire bir ilgilenmek eğilmek, kalkmak vs.. çok zor geliyor artık... neyse sağlıklı olsun inş bebiklerimizde bunları unutur gideriz

okul daha da zor gelecek artık bize gün geçtikçe
ben şimdiden acaba 37.haftaya kadar dayanabilir miyim diyorum?
millet manyak mısın diyor
ama ben erken ayrılmak istemiyorum ki doğum sonrası kullanayım asıl

Merhaba Kızlar,

Benim dun oglum baya hareketliydi sabah uyandırdı oncelıkle aç karnına bile olsam tekmeledi durdu:))) Bugun de mısafırlerimiz gelecek dıye hazırlık yaptı yorgunluktan cok anlamadım galıba hareketlerini oglen uykusu uyuduk mısafırlerimizi beklerken, biraz once gene basladı yavastan hareketlenmeye, oyyy ne kadar guzel birşey boyle hareketlerini az da olsa hissetmek...:))) Misafirlerimiz de oglusumuza hediyeler getirmiş, biz daha hıc alısverıse cıkmadık bakalım bir iki haftay annemler gelecek herhalde onlarla çıkarız:))

Güle güle kullansın bebişleriniz inş. Ben de hevesleniyorum valla biran önce odasını alsam iyiydi Bence erken değil canım ya ağır eşyaları bitirince kıyafet alınması bütçe açısından daha kolay oluyor. En azından borç ödemeleri bitmemiş olan benm için durum bu

Canım arkadaşlar yanıt vermişler gerçi ama bu haftalarda burun tıkanıklığı kanaması ve dişeti kanaması çok normalmiş,dr.sölemişti bana. Eşya olarak da bikaç şey aldık netten, aldıklarım unnado.com dan Arzum ateşölçer,markafoniden disneyin 10lu hastane çıkışı ve vipdükkandan kendim için pantolon ve tayt. Ateşölçerim geldi diğerlerini bekliyorum hala:)

Kendini strese sokma üzme tatlım, iyidir bebikin inş. doktorlar yanılabiliyorlar çoğu zaman, farklı yere de bi görün istersen.Herşeyden önemlisi moralini yüksek tut olur mu.

Tatlım sen de öğretmensin galiba.Sınıfta masamda oturmak gibi bir huyum yoktur.Sürekli arada gezinirim.Yine öyle gezindiğimde akşamları sırt ağrısından duramıyorum.Sanırım bu problem çoğu gebede var.Çok fazla ayakta durmamaya ve otururken sırtına yastık koymaya çalış,epeyce işe yarıyor.zaman zaman da geçiyor merak etmeyin.bende bi aralar çok şiddetliydi şimdi daha hafif çok şükür.

günaydınlarr:)biz de haftasonu olivium kanz dan kızımıza bebek oyun parkı gibi olan yataklardan aldık 300 tl ye.hem sallanabiliyo,hem oyun parkı olabiliyo,yatak yukarda duruyo ilk bikaç ay hareketlenince derinleştiriyosun falan.çok güzel ya eşim kızım güzel kızım diye kurdu:)çok güzel bi duyguymuş,bikaç tane de çıtçıtlı badi aldık,yerim ben onları ya...ama hala belirgin bi hareket hissedememek üzüyo bazen beni.

Öncelikle geçmiş olsun canım, detaylı ultrasona girmediysen bence ona gir orda daha net görürler. Ama stress yapma 2li ve 3lü testlerin normal çıktıysa büyük ihtimal dawn sendromlu değildir. Üzme kendini.

Günaydın kızlar,
bebişine alışveriş yapanlar güle güle kullansın, biz de haftasonu baktık ama birşey almadık
Çilek bebek odası takımlarına baktık fikir edinmek için 2000-2750 TL arasındaymış takımlar.
Eşimle ikimizin ortak beğendiği beşik bu: Baby Tech Sarayl Beik-120 | | Bebefix.com
Şuanda henüz erken diye almadık ama büyük ihtimal bunu alıcaz, ama bu çok uzun süre kullanılmaz galiba.

Günaydın küçük melekler ve güzel anneleri:)

Bugün doktor kontrolümüz vardı ve detaylı ultrasona da girdik.Şükürler olsun herşeyimiz normal, kızım çok iyi.Haftası ve günüyle birebir uyumlu ve 483 gram

Güzel günlerde kullansın miniğin sevdacım.Alışveriş yapmak çok keyifli çok heyecan veriyor, kendimi kaybediyorum şahsen:)

E bebek mağazası gerçekten süper.Devamlı takip etmekte fayda var.Ne güzel uyguna gelmiş,Güzel günlerde kullansın kuzucun canım

Canım unnado.com dan güvenli alışveriş yapabilirsin.Ben devamlı yapıyorum.Ayrıca butikbebe.com da aynı iki siteyi de her sabah ziyaret ediyorum :)

Maşallah meleğine tatlım.Havuzluhan çok kalabalık ama çok keyif veriyor.Aslında haftaiçi gidilse daha rahat gezilir diye düşünüyorum.Bir çok eksiği aynı zamanda halletmiş oluyorsun.Senin meleğinde güzel günlerde kullansın canım

Canım burun kanaması dışında tüm sıkıntılarımız ortak.Geceleri sola yatmaktan kalça kemiklerim ağrıyor Dün temizlik yaptım belim tutuldu , bu dönemleride bir atlatıp sağlıkla meleklerimize kavuşsak ne güzel olcak:)

Gözün aydın canım :) Sağlıkla gelsin bebeğin.

Canım detaylı ultrasonda kendi doktorun daha net bilgiler verecektir.Misal benim bebeğimde detaylıda bacak boyunun uzun olduğu çıktı ortaya.Doktor uzun boylu bacakları uzun olacak dedi.Bence kötü düşünecek birşey yok tatlım.Özellikle de 2li ve 3lü testin normal olduğu için söylüyorum.Sen gönlünü ferah tut.

Günaydın ceyzimm

Canım benim hareketler birden gelecektir sen hiç merak etme.Oyun parkında mışıl mışıl uyunsun miniğin inşallah:)

Günaydın canım.Bizde bu beşiği beğenmiştik.Gerçekten çok güzel:) Sonradan uyguna beşik bulunca vazgeçtik sadece.Bu tarz beşiklerin kullanımın 4-6 aya kadar sanırım.Bizim aldığımızda o civarlarda.Güzel günlerde kullansın meleğin

günaydın herkese
bel ağrısı bende de oldukça yoğun ve bacak ağrısı bilmiyorum ki varis falan mı var
birde akşama doğru karnımı o kadar şişkin hissediyorum ki sanki 9 aylıkmışım gibi büyük oluyo sizde de var mı bu durum
ayrıca bir çocuk doktorunun söylediğini paylaşmak isterim sizlerle...
hamilelikte söylenen herşeyi kafanıza takmayın diyordu iyi düşünelim iyi olsun inş.

Kızlar ctesi yogaya gittim.Çok güzel geçti.
Kimse içeri girerken isim felan sormuyor.Bence bu hafta gelin.Doğuma büyük faydası var.
Ne dersiniz gidelim mi beraber sabah 10da başlıyor.09,40 gibi hastanede olsak yeter

Günaydın kızlar

Bizim de bu hafta kontrolümüz var, günler geçmiyor sanki, bebeğimi çok özledim.:))

benim bi arkadaşımda o yataklardan aldı çok tavsiye ediyo.bebek uyandığında titreşimli sensörlü bişeyi varmış o titriyomuş hem ileridede kullanabilir dedi.hayırlı olsun şimdiden:) benm oğlumda çok hareket etmiodu ama son 3 gündür kıpırdamaya başladı bazen çikolata yiyince baya oynuo:)

Günaydın kızlar

Bizim de bu hafta kontrolümüz var, günler geçmiyor sanki, bebeğimi çok özledim.:))

yarın benm oğluşumda organ ölçümü yapılcak umarım herşey yolundadır:) haftalardır iple çekiorum onu görücem diye..bende çok özledim oğluşumu ya..sendemi organ ölçümü için gidiceksin yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…