Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar,

İyi haftasonları, iyi tatiller..

Sabah oglusumun tekmeleriyle uyanmak çok güzel, bir de kendisi olsa yanıbaşımızda nasıl mutlu olacagız kimbilir. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize:))

ne mutlu sana canım:) ben henüz o duyguyu yaşamadım ama sabırsızlanıyorum.benim oğluşum ne zaman tepikliycek beni yaa salı günü doktora gitces dilerim hiç bi sorun yoktur..

selam güzel anneler...

dün bahsettiğimiz ana kucağını eşimle gidip aldık bu gün :)) eşim pazarlık etti,nakit 160 tl ye aldık. kuzucuğumu içinde hayal edince doğurasım geliyor tabi vakti zamanı dolunca gelsin prensim. bu arada sebamedin ürünleri indirimdeydi. şampuan,pişik kremi ve bebe yağını aldım. gittiğimiz yer baya büyük 2 katlı sırf bebek üzerine bir yerdi. inanın kendimi zor tuttum. chicco nun cam biberonunu aldım. belki süt ilk etapta hemen gelmez,ne olur ne olmaz 1 tane bulunması lazım bence. ayrıca bebitofun mavi ayıcıklı alt açma bezini aldık.yaa dehşet güzel şeyler vardı orda ama daha vakit var. yavaş yavaş alıcaz artık. allah her şeyden önce kullanmak nasip etsin. amin.

güle güle sağlıkla kullanın inş cnm

Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonla renkli ultrason aynı şey mi ayrı mı bilen bana cevap verebilir mi acaba?

Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonla renkli ultrason aynı şey mi ayrı mı bilen bana cevap verebilir mi acaba?

ikiside farklı şeyler canım. renkli ultrasonda bebeğini daha net görüyorsun. yüzünü,mimiklerini vs.. fakat detaylı ultrason da bebeğin tek tek tüm organlarına,hatta kalp ritmine kadar detaylı olarak inceleyip bir problem olup olmadığına bakılıyor.

Kizlar selamlar,

indirimleri takip eden ben, ebebek magazasina ugradim yine. Internette, Kraft'in Park yataklarinin hepsinin indirimde, 249 tl oldugunu ögrenince dayanamadim.
Saticiya fiyatlarini sordugumda, degisik fiyatlar söyledi ilk basta, ama ben internette hepsinin 249a düstügünü gördüm dedim, bakalim hemen dedi, gitti geldi, evet dogru hanimefendi, daha bizim bile haberimiz olmadi dedi :)
Veee 900 tlden düsen Chicconun bebek arabasini 581 tlye aldigim ayni magazadan 329 tlden, 249 tlye düsen park yatagida almis oldum.
Kirmizi desenli olan modelini aldim, hosuma gitti. Düsünenlere tavsiye ederim, yalniz stoklar sinirliymis. Bende daha erken diye düsünüyordum aslinda ama indirimi de kacirmak istemedim. Zaten katlanir oldugu icin, kücücük bisey oluoy katlayinca. Aldigimi kimseye söylemicem, daha erken diyorlar

selam arkadaşlar bugün bebek mağazında casaul bebek arabalarını gördük ikiz bebek arabası vardı bir model katlanınca küçücük oluyor acaba bu marka hakkaında fikri olan varmı....

merhaba pedagogcum link verebilirmisin canım hangi yatağı aldın bebişin ağız tadıyla kullansın sağlıkla inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
her haftasonu olduğu gibi sessizleşmişiz=)Bir alışveriş telaşı sarmış herkesi bizde daha tık yok.Sadece teyzemizin aldığı banyo seti dışında kuzuma henüz hiçbir şey almadık,yaşadığımız yerde çok fazla alışveriş imkanı yok,internette alışveriş yaptığınız siteler varsa bizimle de paylaşır mısınız?unnado.com'a bakıyorum arada ama almaya cesaret edemiyorum.
Burun kanaması sıkıntısı yaşayan var mı kızlar?Umarım ciddi bir problem değildir.Dün dışarı çıktık,hava biraz güneşliydi,burnum kanadı panik oldum.Eve gelince uzandım biraz ufaklıktan tık yok,evde ne kadar tatlı varsa mideye indirdim=)yine yok...iyice telaşlandım,sonra ufak ufak hareketlenmeye başladı,sonra da durduramadık ama o geçen 1-2 saatte moralim altüst oldu.Çok şükür kuzum şimdi hareketli,dün gece de sırtüstü yattığım için uyardı beni=)tekmelerle uyandım hemen sola döndüm=)Anne karnında uyuyorlar artık sanırım yoksa o kadar tatlıya tepkisiz kalamazdı

güle güle sağlıcakla kullanın inş cnm

slm scarlet bende sürekli netten alışveriş sitelerine bakıyorum çok hoşuma giden şey var ama kendimi tutuyorum almak istemiyorum şuan bişi...gerçi aldım ben bişiler acil durum için.geçen unnudo dan aldım arkadaşa bebek görmeye gidecem bizimde burada doğru düzgün bişi yok..aynısından kızımada aldımkampanya daha bitmediğinden elime ulaşmadı. netten okuduğum kadarıyla kampanya bittikten bir hafta sonra kargoya veriyorlarmış süre çok uzun geldi bana:44: zaten bizim buraya kargo 4 günde anca geliyor...burun kanamasıda normal cnm hamilelikte netten araştırdım...benim aşırı kanama durumu yok ama sürekli kanlı mukoza ve çok yara oluyor burnumu silemiyorum bazen yaranın acısından...yatarkende çok tıkanıyorum yara ve kan dolayısıyla ve hamile kaldığımdan beri devam ediyor...dr.a da hiç söylemedim normal diye artık çok rahatsız olmaya başladım salı gidecem inş unutmazsam bunuda sölicem...

kızlar dün ayrıntılı ultrasonda gördüm kuzumu.. 498 gr. olmuş bebişkom.. sağlıklıymış şükürler olsun:) tabi artık cinsiyet şüphemiz kalmadığı için biraz da alışveriş yaptık havuzluhanda... görmediğim kadar hamileyi bir arada gördüm göbüş göbüşe çarpa çarpa alışveriş yaptık :))) havuzluhanı merak edenlere söyleyeyim tek avantajı peşin parayla giderseniz pazarlık yapıyorsunuz indirim yapıyorlar e tabi bir de çeşit çok. ama bizim gibi taa pendikten şahsi otomobille kalkıp gidiyorsanız verdiğiniz benzin parası, 2,5 saatlik istanbul trafiği, yorgunluğu cabası olabilir. tercih sizin... ama alışveriş çooooookkkk zevkliydi:))

slmm kızlarr.. burun kanaması bendede ara ara oluyor, normal diye bende pek kafama takmadım. dişlerimi fırçalarken dişeti kanamasıda oluyor. vee artık ben geceleri yatarken iyice zorlanmaya başladım yaa. bi tarafa dönemiyorsun, zaten hep sola yatmak lazım, gece idrara kalkmak..... vb.. birde bende şiddetli bel ağrısı var kızlar yaa sizde durumlar nasıl?? biraz ayakta kalıyım, ağrısından duramıyorum, bu kadar ağrıması normal mi acaba :2:

nasılsınız
cuma günü ayrıntllı ultrasona girdim
her şey çok şükür normal
böbrek ,kalp,ciğerler,düz tabanlık,yarık dudak,beyin,mide ne varsa baktılar
her şeyi sağlıklı çok şükür oğlumun
doğum 3şubat göründü usg de heralde kısmetse ocak sonu girerim sezeryana diyorum
işte böylee

bi an ben mı yazdım bunları dıe düşündüm. burun ve diş etı kanamasından tut, yatarken zorlanmaya hatta bel agrısına kadar aynı seylerı yasıyoruz. müthiş bi bel agrım var. ayakta kalsam iş zatem cıgırından cıkıo. normaldır herhalde. bı de bende ıkı gundur ıshal de var. sıvı kaybım oldukça fazla.. serum taktılar ama bulantılarımdan su ıcemıyorum kı... neyse saglıklı olsun da bebışlerımız... bız cekelım noolucak

ıkı gundur ıshal oldugum ıcın hastaneye yatmıstım kızlar.kadın dogumcum bebegımın bacak boyunun 20 haftayla uyumlu oldugunu oysa dıger yerlerının 22 haftayla uyumlu oldugunusöyledı. nasıpse 2 subat dogumum.yanı 22 haftalık gebeyım. bacak boyunun kısa olması down sendromunun belırtısı olabılırmıs. 2li ve 3lü taramam normal cıkmıstı oysa...benım gıbı olan varmı aranızda

Ben sormuştum canım doktoruma,kan sulandırıcı hap kullanıyordum,onu kes dedi,devam ederse de kbb'ye görün dedi,ona da gitmedim..mümkün olduğu kadar ilaçsız bir hamilelik geçirmek istiyorum,inşallah öyle bir duruma da gerek kalmaz.

Maşallah kuzulara,inşallah biz de atlatırız sağlıklı bir şekilde ayrıntılıyı.Ortalama ne kadar zaman alıyor kızlar bu ayrıntılı ultrason?kendi doktorlarınız mı bakıyor,yoksa ayrıca bir radyolog falan mı var?

Siz de mi pendiktesiniz? Ben de havuzluhana gitsek mi dedim ama zor.Arabayla gitsek uzak, trafik de işkence. Otobüsle gitsek aldıklarımızı nasıl getireceğiz? İl dışından gider gibi oluyor pendikten gitmek.

canım benım yarım saat sürdü
kendi doktorun değil perinatolog ya da radolog vakıyor
benımki radyologtu sonuçları kendi doktoruna götürüyorsun o sadece sonuçlara bakıyor
diğer aylar yine kendi doktoruna devam ediyorsun

merhaba pedagogcum link verebilirmisin canım hangi yatağı aldın bebişin ağız tadıyla kullansın sağlıkla inşallah

http://static.morvitrin.com/cache/data/k/kraft-pr001-oyun-parki-donenceli-70-110-kirmizi-desenli-500x500.jpg için Google Görsel Sonuçları

Benim de burnumda yara var, cok yaniyor, kanama da oluyor, dislerimi fircalarken de kaniyor, daha önce olmazdi halbuki. Ayrica asiri bel agrim var, geceleri yatamiyorum, hic ayakta duramiyorum, yani aynilarini yasiyoruz sanirim.

Siz de mi pendiktesiniz? Ben de havuzluhana gitsek mi dedim ama zor.Arabayla gitsek uzak, trafik de işkence. Otobüsle gitsek aldıklarımızı nasıl getireceğiz? İl dışından gider gibi oluyor pendikten gitmek.

Bende Kartal'da oturuyorum, en iyisi tren ordan da vapurla gitmek. Bende gitmeyi düsünüyorum mutlaka. En azindan giyisi, havlu, battaniye felan orda alayim diyorum, böylece aldiklarimiz da cok agir olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…