mobilyanın sitesi burası ben internetten değilde magazasından alacagım inşallah
Meltem ***
bu arada kızlar emzirme koltugu alan varmı içinizde
düşünüyomusunuz çok güzelller çok seviyorum ama odaya sığmaz diye alamıycam sanırım
Kızlar,
Bu arada arefe günü de tatilmiş:)))
günaydın tatil çarşambamı başlıyo
Bende senle aynı fikirdeyim tatlım:)
Krem daha hoş olacaktır erkekte.
Günaydın arkadaşlar, tetanoz aşısı kaçıncı haftada vuruluyor?
Selam kızlar Sabiha Paktuna'nın kitabını öneren arkadaşlar bu kadını tanımıyor sanırım alın okuyunda bir insanın hayatını hiç düşünmeden nasıl 8 yılını çalarak kararttığını görün.
nce roman sonra davalk oldu - Hrriyet
günaydın güzel anneler, çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş burada keşfetmekte geç kalmışım. 21+6 miray hanımımızla doktordan geldik 27 cm 467 gr olmuşuz seni yaradana kurban olurum
günaydın güzel anneler, çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş burada keşfetmekte geç kalmışım. 21+6 miray hanımımızla doktordan geldik 27 cm 467 gr olmuşuz seni yaradana kurban olurum
geçmiş olsun cnm benim belimi sıkmayan bir eşofmanım var onu giyebiliyorum sadece onun üstünede uzun bir tişört giyip yatıyorum benimde belim açılıyor artık içine koyuyoorum tişörtüGünaydın kızlar, umarım iyisinizdir ben grip oldum haftasonu kötüyüm biraz. İlaç ta kullanamıyorum. Gece üstüm çok açılıyormuş özellikle karnım, siz geceleri ne giyiyorsunuz açılmaması için?
karanfili ben ishal için yutmuştum buradan bir arkadaş içmemem gerektiğini söyledi dr. söylemiş onada bence kullanmayın karanfil...altına pijamanı giy üstüne dizinekadar gelen gecelik tarzı yada tişört giy askılı yazlık elbise tarzıda olabilir dine kadar gelsinki sıyrılsada belin açılmasın üstünede uzun kollu pijamanı giy gene üşürsengeçmiş olsun ıhlamur + az nane + 3 karanfil + 1 çubuk tarcın l+ limon + ne meyve varsa atıyorum elma erik üzüm ne varsa kaynatıyorum balla içiyorum ben dene ne varsa koyana madde ıhlamur unutma , sıcak ballı sütte iç arada
cnm benimde krem hoşuma gitti bide şeyi düşündüm şimdi bakarken hani beyaz eşyada belli bir süre sonra sararmalar meydana geliyorya mobilyadada aynısı olursa :44kızlar sizden acil fikir istiyorumm
tam istedigim gibi bir mobilya buldum alacagız inşallah
sadece renk konusunda ben kremini begendim sizce hangisi kremimi beyazımı??
kremini şu konuda düşündüm erkek olacagı için sanki beyaz kıza daha yakın gibi geldi bana
cnm alt açma için bir önerim olacak ya şu muşambalı olanlardan yada kullan at alt değiştirmelerden de al derim çünkü diğerlerini sık sık yıkamak sorun oluyormuş...güle güle sağlııkla kullanın inşçok saolun kızlarr :))
paşa hee ama korkuyom son kontrolde kız diycek yine gecen ay kızdı kız elbiseleri alırken erkek dedi üzüldüm aldıklarıma şimdi tekrar kız derse o doktoru naparım bilmiyom o korku içimde :)))
mobilyacıda mavi aksesuarlarla çok güzel duruyodu öyle olunca sevdim zaten canım
o ahşapların aynı renginde birde beşik alacagım inş evdede güzel durur
bu arada haftasonu biraz alışveriş yaptım bebek için bu ponponlu kendinden toplu battaniyelerden aldım krem aynıkumaştan yapılmış ayı şeklinde bebek altı değişme yastıklı takımı aldım ..
sonra hastane çıkışı takımı aldım krem kahve renkte
bebek yorganı aldık 1 tane mavi kumaş aldık annem nevresimini ben dikeceğim dedi annem terzidirde :)
sonra eve gelip eşimle onlara takrar takrar baktıkça heyecanım kat be kat artıyo elbiselerini seviyorum bebeişin
Canım aç karna mı gitmek lazım bilmiyorum da ben not almışım, 24-28.haftalarda 50gr glikoz yüklemesi yapılıyor diye. Gerçi dr. söyler ama bu da sağlık ocağında mı yapılıyor?
ben en son gittiğimde sordum aç tok farketmez dedi ama ben aç gitmeyi düşünüyorum...24-28 arası olduğu için bir hafta geç gitmekte sorun olmazkızlar şeker yüklemesi tam 24. haftada mı olması gerekiyor acaba?? bir hafta geç olsa sorun olurmukii?? ben en erken ayın 16 sına randevu alabildim, ama o zaman 25. haftamda oluyorum sanırım inşş sorun olmaz yaa.. birde şeker yüklemesine aç gitmek gerekiyormuş sanırım. bilginiz var mıı
günaydın cnm hoşgeldin aramıza hayırlı olsun kızında sağlıkla kucağına alırsın inşgünaydın güzel anneler, çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş burada keşfetmekte geç kalmışım. 21+6 miray hanımımızla doktordan geldik 27 cm 467 gr olmuşuz seni yaradana kurban olurum
belfü baya bişi almışsın kolaylamışsın işleri güle güle sağlıkla kullanın inş...scarlet sende 2 kilo almışsınsende güle güle sağlıkla kullan inş cnm kilon çok iyi ben 55ile hamile kaldım şimdi 60a dayandım
canım benim meltem markasına göre fiyat çok pahalı Çilek'ten al daha iyi yani bu paraya
Merhaba arkadaşlar,
20-23 haftalar arası yapılan detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz? yaptırdınızmı? Çokmu gerekli sizce? Ben çok kararsız kaldım,bebeğimi o kadar uzun süre ultrasonla rahatsız etmek istemiyorum.Düşüncelerinizi ve nerelere yaptırdığınızı yazarsanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
20-23 haftalar arası yapılan detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz? yaptırdınızmı? Çokmu gerekli sizce? Ben çok kararsız kaldım,bebeğimi o kadar uzun süre ultrasonla rahatsız etmek istemiyorum.Düşüncelerinizi ve nerelere yaptırdığınızı yazarsanız çok sevinirim.
cnm alt açma için bir önerim olacak ya şu muşambalı olanlardan yada kullan at alt değiştirmelerden de al derim çünkü diğerlerini sık sık yıkamak sorun oluyormuş...güle güle sağlııkla kullanın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?