Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
merhaba arkadaslar dun dr gittik kizimiz olacakmis masallah ona bu sabah tekmeleriyle uyandirdi kizim beni. ismini babasi israrla azra istiyor azra bebek diye seviyor bende isindim. aklimda elif yada betul vardi. babasi cok isterse azra olur ama sorun degil yani uzun zamandir takip edemedigim isin yaklasik okuyacagim 100 sayfa olmus. oylamayi yaptim size bir selam verdim okumaya donuyorum...

kızlar çay içiyormusunuz ilk 3 ay içmedim ama 3 ay geçtiya şimdi günde 2 -3-4 bardagı buluyo içtiğim çay açık içiyorum eskiden tam demli içerdim ama kendimi çay konusunda engelleyemiyorum
bazende ihlamur içiyorum çay niyetine :)

Canım bende çay sever birisiyim özellikle çaysız kahvaltı yapamam günde 3-4 bardak oldukça acık içiyorum kansızlık sorunun yoksa problem olacağını sanmıyorum..
Bu arada yarın şeker yüklemesine gideceğim hiç yaptıran varmı? öncesinde kaç saat aç kalmak gerekiyor?? internete baktım ama bulamadım. Aç karnıma o şekerli şeyi içersem kesin kusarımm gibime geliyor inşllah hemen ölçtürürüm ve bir şey çıkmaz inşallah.

bana şeker testi demedi doktor 13 gün sonra kontrolum var ozaman yaparmı acaba hangi haftalarda olmalı bu şeker testi işi..

walla canım aldım dün akşam
çilektekiler çok desenli renkli ben sade düşündüğün için bide nedense çok içime sindi :)
Güzel ve sağlıklı günlerde kullansın bebişin inşallah, hangi rengini aldın? Benim de çok hoşuma gitti o takım.

Bu arada gece ne giymem konusunda tavsiyede bulunan herkese çok teşekkür ederim, dün gece üzerime tişört değil gecelik giydim altıma da pijama üstüm hiç açılmadı, teşekkürler. Şeker yüklemesinin aç karnına yapıldığını biliyorum, hatta su bile içmemek gerekliymiş.

merhaba sevgili annelerbebeklerimiz iyice hareketlendi ya artık çok güzel bişey.. içimde sürekli hareket ediyor. uyku ve uyanıklık zamanlarını bile anlıyabiliyorum çok tatlılar.. günün yorgunluğu bi anda geçiyor onu hissedince.. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

gözün aydın cnm cinsiyeti öğrenmişsin...sağlıkla sıhhatle büyütürsün inş kızını...

ben çayı çok severim ilk 3 ay da içtim...çaysız bir kahvaltı düşünemiyorum...günde 2 büyük kupa kahvaltıda içiyordum ama sadece...izin döneminde 1 ay çok içtim sürekli misafirlikte içmek zorunda kaldım...bu sıralar akşamları cnm acayip nescafe çekiyor bazen tutuyorum bazen tutamıyoruum kendimi...sütlü yapıyorum yaparsamda

Selam canım bu mağdur bayanı kızkardeşim ataköyde parkta bir bayana durumu anlatırken duymuş sonra bana söyledi inanamadım geçen haftada biri bu kadının kitabını öneriyordu başka bir bayanda bu doktorun davasını paylaştı ben o zaman durumu çözdum kardeşime söyledim evet o dedi. Birde bu kadın doktorumda çıkıyormuş hep ama bu davayı bılen herkes protesto ediyor kımse almıyor.

günaydın güzel anneler, çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş burada keşfetmekte geç kalmışım. 21+6 miray hanımımızla doktordan geldik 27 cm 467 gr olmuşuz seni yaradana kurban olurum

Merhaba canım hoşgeldin bebişinide Allah bağışlasın. Hepimiz bebeklerimize Allah'ın izniyle sağlıkla zamanında kavuşalım inşallah :)

walla canım aldım dün akşam
çilektekiler çok desenli renkli ben sade düşündüğün için bide nedense çok içime sindi :)

Canım benim iyi günlerde kullan çok güzel takım ona laf yok, ben 5-6 yıl mobilya sektöründeydım kalite standartları, sağlamlık, satış sonrası destek, kalite belgeleri açısından düşünüyorum bildiğim için fiyatları görünce markaya göre çok pahalı geldi, yani şu fiyatları çilekle kıyaslayınca çok kar ediliyor firma tarafından

maalesef canım çok küçük bir ilçe nüfus çok az ve bu nedenle aile hekimliği var sadece
ama gider alırım gerekirse
okulumda öğretmen yetesin yanı 5 güne 2 şer kişiden on kişiyiz ama kimse kusura bakmasın ben bu hakkımı kulanacağım
idare sorun çıkaracak bir idare değil çok şükür

Bu arada cuma günü şeker yüklemesi yapacak hemşirem bakalım nasıl çıkacak

Kizlar selamlar nasilsiniz?,

ailem Almanya'da oldugu icin bugün bana telefon actilar. Kendi aralarinda bana sürpriz yapmak istemisler ve bayrami orada gecirmem icin bana cuma günü icin ucak bileti almislar.
Benimde Cuma günü doktora randevum vardi, sekretere zar zor Persembeye aldirdim. Yalniz 3 hafta kalacagim icin biraz endiseliyim.
3 hafta kontrole gitmemis olucam. Bugün tam 20 haftalik oldum, döndügümde 23 haftalik olucam. Bu aralarda yapilmasi gereken ve gecikilmemesi gereken birsey var mi??
( Tetanoz asisi icin 25. haftaya randevu verildi )
Ayrica ucak yolculugu bi zarar vermez dimi bebegime? DOktoruma sorucam persembe günü ama ne bileyim. Tecrübeli olaniniz var mi?

Epeydir yoktun canim hosgeldin gozunuz aydin olsun insallah saglikla gelsin kuzun

bende çayı çok severdim ama hamile kalmadan 6 ay önce bıraktım. çok eksik değil demirim ama yine de içmiyorum atık unuttum aramıyorum da. onun yerine süt ayran meyve suyu bol su içiyorum. ama çevremde hamişliğinde çay içen çok kişi vardı. kahve de içenler var. ama ben tercih etmiyorum.

Kizlar yaaa sevgili iski saolsun calisma yapma derdine sabah beri suyumuzu kesti ve maalesef wc kullanamiyoruz tum ishani ve altunizade olarak.. iskiye cok kizginimmmm en yakin wc yurume ile 10 dk mesafede olan capitol ve ben uc kez gitmek durumunda kaldim ve korkarim cikista yine yolumu uzatip gitmem gerekecek cunku evimle isim arasi bi bucuk saat... Bugun saglam bi spor yapmis oldum iski sayesinde umarim yarin durum duzelmis olur kizlar ve minik melekleri lutfen bize dua edin..

şeker yüklemesi için erken değil mi canım? ben kasımın ilk haftası yaptıracağım seninle çok yakınmış beklenen doğum tarihimiz de o yüzden dikkatimi çekti kaldı ki benim amniyotik sıvımda biraz artış varmış ve şeker çıkma ihtimali varmış yine de erken değil zamanında yapılsın diye karar aldık doktorumla

ohh canım süper valla ne güzel ailene kavusucaksın harika sürpriz yapmıslar :) buarada test yok diye biliyorum ben ama tabi doktoruna sor... ucus konusunda problemin yoksa bi problem olmuyo 7ayı gecmeden arkadasım 7 aylıkken amerikaya uctu inşallah doktor da bi sorun olmaz der de rahatca gidersin ailenin yanına...

canım bana 24-26 hafta arası yapılacak demişlerdi ilk gittiğim günlerde
bugün gidince 24.hafta bitmek üzere cuma gel dedi
bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…